Jadna ti majka,srčani u 32-oj
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ej vidim da ovdje ima dosta Nijemaca,a ja za 30-ak minuta polazim u školu i imam pismenu zadaću iz njemačkog,pa ukoliko neko može napisati 5-6 rečenica o temi "Tetovaže-da ili ne"...Bio bih zahvalan,ukoliko samo nešto naškrabate...Hajde,ako ima ijedan Nijemac,a da mu je trenutno dosadno... 
bayer 04 je napisao/la:Ej vidim da ovdje ima dosta Nijemaca,a ja za 30-ak minuta polazim u školu i imam pismenu zadaću iz njemačkog,pa ukoliko neko može napisati 5-6 rečenica o temi "Tetovaže-da ili ne"...Bio bih zahvalan,ukoliko samo nešto naškrabate...Hajde,ako ima ijedan Nijemac,a da mu je trenutno dosadno...
Brate da ti bude lakse !
Napisi text na Bosanskom i odo google translator i prevedi na njemacki
Mislim da sam pomogao ?
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Hvala,ali slabo mi ono prevodi,pogotovo na njemački,ali hvala u svakom slčaju...Ma kakav njemački,šta i nas sve u školi uče...Zike_HzSa je napisao/la:bayer 04 je napisao/la:Ej vidim da ovdje ima dosta Nijemaca,a ja za 30-ak minuta polazim u školu i imam pismenu zadaću iz njemačkog,pa ukoliko neko može napisati 5-6 rečenica o temi "Tetovaže-da ili ne"...Bio bih zahvalan,ukoliko samo nešto naškrabate...Hajde,ako ima ijedan Nijemac,a da mu je trenutno dosadno...
Brate da ti bude lakse !
Napisi text na Bosanskom i odo google translator i prevedi na njemacki![]()
Mislim da sam pomogao ?![]()
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jeb* druge jezike, trebaš znati samo svoj jezik i eventualno engleski i to je tobayer 04 je napisao/la: Hvala,ali slabo mi ono prevodi,pogotovo na njemački,ali hvala u svakom slčaju...Ma kakav njemački,šta i nas sve u školi uče...
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Boze mili.. ja joj bas prije par dana gledala film..Bosco je napisao/la:Jadna ti majka,srčani u 32-oj.Gdje danasnji svijet ode?
Al' nisam bas sigurna da je srcani.. ipak nije nista zvanicno..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- alan_kardec
- Kontakt:
ej raja jel može neko da mi preporuči neki dobar program za kompresovanje slika?
hvala unaprijed.
hvala unaprijed.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
poljska policija je uhapsila petoricu radi kradje "Arbeit macht Frei" znaka sto visi na kapiji auschwitza.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8423827.stm
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8423827.stm
- rob do bagro
- Kontakt:
Ko reče da je globalno zagrijavanje , pa ovo je globalno zahlađenje.rob do bagro je napisao/la:Da li vam je mozda? zima
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- rob do bagro
- Kontakt:
Jarane ovo nije normalno, krenem izac napolje kad sam osjetio hladnocu odma sam usao u kucuZagor je napisao/la:Ko reče da je globalno zagrijavanje , pa ovo je globalno zahlađenje.rob do bagro je napisao/la:Da li vam je mozda? zimaTeorija zavjere !
Pa nema sta nije hladno u pm, hocu otic u wc srat solja hladna ne mozes sjest normalno i kakit, moram prvo zagrijat da bi sjeo i uzivao kako treba
Sutra se ocekuje +16
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Support Velez, It's logical! ★
- BlueSharks
- Kontakt:
@rob do bagro = zbog ti tvojih problema, koje sam i ja imao bili su razlog da zazidam prozor u wc-u
Strauss Junior
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Kažu u srijedu toplije,sunny
Prsti su mi ze smrzli uhh ,ne volim zimske idile
ni ja .. danas sam klizajuci dosla kucibambina je napisao/la:Kažu u srijedu toplije,sunny![]()
ah.. lijepo sunce i more
- BlueSharks
- Kontakt:
Ljudi imal kakvih dobrih koncerat ovih dana, novogodišnjih?
Gdje šta aj pišite ako ima nešto pametnog ,dobrog?
Gdje šta aj pišite ako ima nešto pametnog ,dobrog?
izgleda da jesiBlueSharks je napisao/la:Pa jesam li ja to jedini koji više voli zimu od ljeti
I ja volim zimu.. kad lezim u krevetu u toploj sobi, pijem caj i gledam TV ili citam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.