Ma to je nekad bilo,sad nece nikakoAulleTa je napisao/la:Da, slazem se, ali koliko samo puta nam je Zrinjski uzeo bodove na nasem terenu ?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma to je nekad bilo,sad nece nikakoAulleTa je napisao/la:Da, slazem se, ali koliko samo puta nam je Zrinjski uzeo bodove na nasem terenu ?
Da ali tada nismo igrali sa sedam stopera u napadu!AulleTa je napisao/la:Da, slazem se, ali koliko samo puta nam je Zrinjski uzeo bodove na nasem terenu ?
Kakvo pustanje, treba stici do intertoto kupa!harry_90 je napisao/la:Ma to je nekad bilo,sad nece nikakoAulleTa je napisao/la:Da, slazem se, ali koliko samo puta nam je Zrinjski uzeo bodove na nasem terenu ?Slobodi trebaju bodovi,tako da ne vjerujem da mogu doci do boda,jedino ako Sloboda uzme Zvijezdu,i pusti Zrinjski da pobjede ili osvoje bod,sve je moguce.
Ove sezone je bitno ostati,nikakva Europa,ma mene ne bi cudilo ako dobijemo Zvijezdu da puste Zrinjski,jer takva nam je liga,mada ne vjerujem u to,sve je moguce.Probisvjet je napisao/la:Kakvo pustanje, treba stici do intertoto kupa!harry_90 je napisao/la:Ma to je nekad bilo,sad nece nikakoAulleTa je napisao/la:Da, slazem se, ali koliko samo puta nam je Zrinjski uzeo bodove na nasem terenu ?Slobodi trebaju bodovi,tako da ne vjerujem da mogu doci do boda,jedino ako Sloboda uzme Zvijezdu,i pusti Zrinjski da pobjede ili osvoje bod,sve je moguce.
Probisvjet je napisao/la:Kakvo pustanje, treba stici do intertoto kupa!harry_90 je napisao/la:Ma to je nekad bilo,sad nece nikakoAulleTa je napisao/la:Da, slazem se, ali koliko samo puta nam je Zrinjski uzeo bodove na nasem terenu ?Slobodi trebaju bodovi,tako da ne vjerujem da mogu doci do boda,jedino ako Sloboda uzme Zvijezdu,i pusti Zrinjski da pobjede ili osvoje bod,sve je moguce.
Nije los goProbisvjet je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo ovdje mozete da vidite gol koji je postigao Hatunic za yugoslaviju sa vise od pola terena.
Stavio sam jedan clanak o njemu,imas jedno 1-2 stranice prije ove sto sam postavio o jednom njegovom startu.Devil je napisao/la:Jusuf Hatunic,koliko je samo taj pogibenih startova imao mislim da im niko ne zna broj koji bi bio bar priblizan.
Devil je napisao/la:Jusuf Hatunic,koliko je samo taj pogibenih startova imao mislim da im niko ne zna broj koji bi bio bar priblizan.
Hehe.... Cuo sam za to. Kaze meni stari, naletio Hatuna na loptu glavom, a ovaj igrac Partizana htio volejom da je razvali, i eto, imalo se sta i vidjeti. Ovom slomljenja noga, Hatuna nije ni okrznut, samo se polio vodom i nastavio igrati. Ima ona jedna stara ; "Gdje neko nece nogom, hoce Hatuna glavom".SaltCityAttack je napisao/la:Devil je napisao/la:Jusuf Hatunic,koliko je samo taj pogibenih startova imao mislim da im niko ne zna broj koji bi bio bar priblizan.
Lopta je mogla proci, ali igrac nikada....ali ipak on nije kriv za onu povredu mladoig igraca partizana . Vec sam napisao da je glavom isao na loptu, a igrac partizana volejom
....Mozes mislit glavom slomiti covjeku nogu ahahaha i njemu nista... kazu samo ustao i vodom koja je bila u kanti pored terena tada umio se i nastavio igrati ahahah prava zivotinja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.