[youtube][/youtube]karameldar je napisao/la:Mozel neko link od one propale navijacke pjesme,sto je izasla pred mec sa Francuzima 2006?
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Francuska - BiH
- legenda reala
- Kontakt:
Slovenci nema šanse da će pustati Srbe ja ne dajem Srbima nikakve šanse za baražJuve-TZ je napisao/la:u barazu smo donji...tesko da se i u snu moze desiti ovo da armenija dobije irce, da slovenci ne budu pustili srbe i da belgija dobije svabe...
veoma tezak baraz i zato nemojmo sami sebe unistit kad je Bog vec unistio francuze...izadjimo ofanvno ko pravi momci i razvalimo ih usred pariza
Ja Francuska je u rangu Lux pa ih mi možemo razvaliti ,oni kako god da odigraju mi ih ne možemo razvaliti ,i ja ne vjerujem da mi sa kakvim god pristupom možemo više od remia ,jbg to je naš mentalitet uvjek kad odlučujemo sami o sebi tad najviše zaseremo jbg takvi smo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Moze se desiti da i hrvati budu najbolji drugi.
Na Francuze treba na pocetku udarit munjevito i onako kako nebi ocekivali i postici gol.Poslije je pritisak na njima i onda se nadati nekom faulu na 20-30 metara i cekati da Miske i Pjanic ociste paucinu u vrhu gola na Stade de Francu.
Na Francuze treba na pocetku udarit munjevito i onako kako nebi ocekivali i postici gol.Poslije je pritisak na njima i onda se nadati nekom faulu na 20-30 metara i cekati da Miske i Pjanic ociste paucinu u vrhu gola na Stade de Francu.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
kinder_jaje
- Kontakt:
ovako je to bilo kod nas i procitajte sa usana sta kaze misimovic
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta utakmica je bila grozna, mislim da smo imali jedan koliko-toliko opasan udarac na gol, onaj slobodnjak Pjanica. Ali sad igramo puno bolje, i Susic je prestao koristit Ibisevica na krilu, Ibricica u prvih 11 itd.kinder_jaje je napisao/la:ovako je to bilo kod nas i procitajte sa usana sta kaze misimovic![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- underground
- Kontakt:
ja ne znam sto vi uopste razgovarate o barazu kad dobijamo francuze u utorak 100000%

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Samo hrabro Zmajevi, mnogo smo napredovali za razliku od prošle godine, siguran sam da možemo iznenaditi Francuze, koji su nas prije tačno godinu dana razbili u Sarajevu, al' pogledajte kakav je kod nas bio tada sastav,formacija i kakva je danas, kakav je tada bio sastav Francuza, a kakav danas, kakvog danas imamo selektora za razliku od prije jedne godine kada nije Pape uspješno vodio reprezentaciju, možemo pobjediti.
btw. Zašto je Srbiji potrebna pobjeda protiv Slovenije, kada bi sa bodom u ovom meču imali isti broj bodova kao Estonija i bolju gol razliku
btw. Zašto je Srbiji potrebna pobjeda protiv Slovenije, kada bi sa bodom u ovom meču imali isti broj bodova kao Estonija i bolju gol razliku
YOU'LL NEVER WALK ALONE
gleda se prvo međusobni omjer a onda gol razlika ... a estonija je bolja po medusobnom omjeruHan!$;Lfc je napisao/la: Zašto je Srbiji potrebna pobjeda protiv Slovenije, kada bi sa bodom u ovom meču imali isti broj bodova kao Estonija i bolju gol razliku
Mislim da Estonija ima bolji međusobni omjerHan!$;Lfc je napisao/la:Samo hrabro Zmajevi, mnogo smo napredovali za razliku od prošle godine, siguran sam da možemo iznenaditi Francuze, koji su nas prije tačno godinu dana razbili u Sarajevu, al' pogledajte kakav je kod nas bio tada sastav,formacija i kakva je danas, kakav je tada bio sastav Francuza, a kakav danas, kakvog danas imamo selektora za razliku od prije jedne godine kada nije Pape uspješno vodio reprezentaciju, možemo pobjediti.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Mislim da se gledaju međusobne utakmice...Han!$;Lfc je napisao/la: Zašto je Srbiji potrebna pobjeda protiv Slovenije, kada bi sa bodom u ovom meču imali isti broj bodova kao Estonija i bolju gol razliku
Srbija - Estonija 1-3
Estonija - Srbija 1-1
Čelik Zenica 1945
-
karameldar
- Kontakt:
Ne gleda se gol razlika nego međusobni omjer,a Estonija je Srbiju u po Beograda 3:1 dobila,a kod kuce ja mislim 1:1Han!$;Lfc je napisao/la:Samo hrabro Zmajevi, mnogo smo napredovali za razliku od prošle godine, siguran sam da možemo iznenaditi Francuze, koji su nas prije tačno godinu dana razbili u Sarajevu, al' pogledajte kakav je kod nas bio tada sastav,formacija i kakva je danas, kakav je tada bio sastav Francuza, a kakav danas, kakvog danas imamo selektora za razliku od prije jedne godine kada nije Pape uspješno vodio reprezentaciju, možemo pobjediti.
YNWA!
legenda reala je napisao/la:Slovenci nema šanse da će pustati Srbe ja ne dajem Srbima nikakve šanse za baražJuve-TZ je napisao/la:u barazu smo donji...tesko da se i u snu moze desiti ovo da armenija dobije irce, da slovenci ne budu pustili srbe i da belgija dobije svabe...
veoma tezak baraz i zato nemojmo sami sebe unistit kad je Bog vec unistio francuze...izadjimo ofanvno ko pravi momci i razvalimo ih usred parizaBelgija je jaka ekipa ,Njemci neće igrati u najačem sastavu nebi me iznendilo da puste Belgijance .
sve je moguće ,a ni ta Srbija nije bauk sa onakvim selektorom mi smo protiv njih favoriti
![]()
Ja Francuska je u rangu Lux pa ih mi možemo razvaliti ,oni kako god da odigraju mi ih ne možemo razvaliti ,i ja ne vjerujem da mi sa kakvim god pristupom možemo više od remia ,jbg to je naš mentalitet uvjek kad odlučujemo sami o sebi tad najviše zaseremo jbg takvi smo
sve se moze desiti...lopta je okrugla, bar ja mislim da bi jedan nas pogodak dosta promijenio toga na terenu, a i u glavama francuza...a kada bi dobili taj momentum onda mislim da bi moglo biti svasta, meni je najvaznije da se desi to nesto sto nece niko ocekivat, da ih psihicki udari i onda da igramo mi, a oni da razmisljaju
naravno nije francuska luksemburg ali treba igrati isto i protiv jednih i protiv drugih...nametnut ono sto nama odgovara i te sanse koje ce doci nasom igrom pokusat iskoristit a ne pogadjat precku stativu i te stvari kao sto smo u portugalu radili
ja mislim da je ovo druga najbolja sansa koju imamo:
1.danska
2.francuska
3.portugal
4.srbija
ja se nadam da pape isto razmislja, pa izgubili izgubili....trebamo pokusat, makar necemo zalit...
a mi tu estoniju u zenici razbili sa 7-0karameldar je napisao/la:Ne gleda se gol razlika nego međusobni omjer,a Estonija je Srbiju u po Beograda 3:1 dobila,a kod kuce ja mislim 1:1Han!$;Lfc je napisao/la:Samo hrabro Zmajevi, mnogo smo napredovali za razliku od prošle godine, siguran sam da možemo iznenaditi Francuze, koji su nas prije tačno godinu dana razbili u Sarajevu, al' pogledajte kakav je kod nas bio tada sastav,formacija i kakva je danas, kakav je tada bio sastav Francuza, a kakav danas, kakvog danas imamo selektora za razliku od prije jedne godine kada nije Pape uspješno vodio reprezentaciju, možemo pobjediti.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 09 okt 2011, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
A ne mozes porediti Bosnu i tamo neku srbijubagrcavi je napisao/la:a mi tu esoniju u zenici razbili sa 7-0karameldar je napisao/la:Ne gleda se gol razlika nego međusobni omjer,a Estonija je Srbiju u po Beograda 3:1 dobila,a kod kuce ja mislim 1:1Han!$;Lfc je napisao/la:Samo hrabro Zmajevi, mnogo smo napredovali za razliku od prošle godine, siguran sam da možemo iznenaditi Francuze, koji su nas prije tačno godinu dana razbili u Sarajevu, al' pogledajte kakav je kod nas bio tada sastav,formacija i kakva je danas, kakav je tada bio sastav Francuza, a kakav danas, kakvog danas imamo selektora za razliku od prije jedne godine kada nije Pape uspješno vodio reprezentaciju, možemo pobjediti.
btw. Zašto je Srbiji potrebna pobjeda protiv Slovenije, kada bi sa bodom u ovom meču imali isti broj bodova kao Estonija i bolju gol razliku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ja bi volio da u barazu dobijemo ESTONIJU pada je ovaj put razbijemo 8.0
ako je mogo ciro moze i safet
- Goalgetter
- Kontakt:
Mediji vec govore o ratu izmedju Francuske - BiH, evo i par komentara igraca :
Adil Rami: Pjanic je mali placljivko, i stalno simulira, i takvi me igraci jednostavno nerviraju.
Emir Spahic : Ovo od Ramija je cista provokacija, najvaznije je da ne gubimo zivce. Mentalno smo jaci nego prije, i zelimo nesto postici u Parizu (rekao je Spaha sa osmjehom na licu, a mediji ga nazvijacu Bosnian Badboy).
Loic Remy : Spreman sam na rat u utorak.
Vedad Ibisevic : Prije ovakvih vaznih utakmica, ovakve provokacije su sasvim normalne
Samir Nasri : Mi ne znamo igrati na nerjeseno, pa mi nismo Italijani.
http://www.ftd.de/sport/fussball/news/: ... 13762.html

Adil Rami: Pjanic je mali placljivko, i stalno simulira, i takvi me igraci jednostavno nerviraju.
Emir Spahic : Ovo od Ramija je cista provokacija, najvaznije je da ne gubimo zivce. Mentalno smo jaci nego prije, i zelimo nesto postici u Parizu (rekao je Spaha sa osmjehom na licu, a mediji ga nazvijacu Bosnian Badboy).
Vedad Ibisevic : Prije ovakvih vaznih utakmica, ovakve provokacije su sasvim normalne

-
karameldar
- Kontakt:
Joj kad se sjetim kad je Spaha imao onu zutu kosu
Ko bi tad rekao da ce za par godina postati kapiten,i to pravi 
YNWA!
-
nanek
Jel mi moze neko reci u kojem ce hotelu Biti repka znam da je 2 km od centra , hvala:)
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Tu se primjeti pod kakvim su oni pritiskom, jer oni nas moraju dobiti, to javnost od njih ocekuje i bila bi tragedija ako izgube. Kod nas ipak nije toliki pritisak, tako da mislim da smo tu u prednosti, plus sto je ova ekipa vec prosla jedan baraz prosle godine, a kod francuza sada ima novih igraca koji su tu od ovog ciklusa i nisu navikli na takav pritisak. Cak i Blanc istice da mu je ekipa neiskusna i da nisu igrali puno ovakvih utakmica kao sto ce biti ova u utorak.Goalgetter je napisao/la:Mediji vec govore o ratu izmedju Francuske - BiH, evo i par komentara igraca :
![]()
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nadam se najboljem i ako mi se ne svidaju neke izjave pojedinaca...mislim bilo je izjava kako idemo se nadigravati pa sta bude, pa mi smo vec pobjednici kako god da bude
.Susic takodjer tako misli, ali ipak ne znam zbog cega tako?...prvo nama poraz ne moze zagorcati zivot, dok nas pobjeda znamo vec gdje vodi...zato mi nemamo izbora mi moramo napasti i traziti pobjedu, ali ako se desi poraz boze moj nema veze svaka im cast ipak sto su nas doveli do baraza...ipk kazm ne svidja mi se izjave da cemo ako nam se ukaze prilika pokusati dobiti francuze...idemo do kraja izgorit na terenu i doci do pobjede i ako je za nas to mac sa dvije ostrice, jer u slucaju neuspjeha u toj utkamici onda vjerovatno u takvoj borbi bice zutih kartona, koji nam nece odgovarati za baraz.
Idemo zmajevi do pobjede
Idemo zmajevi do pobjede
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.