Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

stolica
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la stolica » 12 sep 2009, 00:21

Procitaj dobro tekst naslov nema veze s njim
btw zasto odmah da Kazahstan dao 6 golova reprezentaciji Hrvatske? Pa pobogu vise dosta toga nacijonalizma.znam da je veliki dio Hrvata uz Bosnu kroz sve ove kvalifikacije a vi im tako vracate ma svaka cast,nemam rijeci[/quote]

Ovdje gdje ja živim u svim "hrvatskim" kafićima je raja skočila kada je BIH zabila gol...Kažu jer je igrala protiv Turske :mrgreen: ,ali nema veze ja sam ubjeđen da oni navijaju za BIH...

Što se tiče Edina svaka mu čast...Ali ja mu neću zaboraviti ono protiv Turske kada igrač slobodno kraj njega iznosi loptu,a on ni da se okrene...Da je klub shvatio bih,ali reprezentacija!!!

Međutim uvaliti će u utorak 3 gola akoBogda...[/quote]
Moji prijatelji u Zg su gledali prijenos tekme Bosna:Turska kao i mec s Armenijom i vjeruj da vecina u Hrvatskoj bi voljela vidjeti Bosnu na SP[/quote]

Vjeruj da ti vjerujem...I ja bih naravno volio da Hrvatska ode na SP...Ustvari volio bih da sve "naše" zemlje odu na SP(dobro Srbija manje-više :mrgreen: )...Mnogi kažu da se i ne volimo previše,ali ne može mi biti bliži Rooney od Kranjčara...
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 sep 2009, 00:27

omerbavarac je napisao/la:@Wolverine: A ne znam onda sta je sa Misimovica. Jest da ce on odigrati 3 utakmice ali nema veze, utakmica manje vise. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Po tebi je on Chuck Norris!!!! Pravi profesionalac moze i mora da izdrzi sve napore koje nosi nogomet!!!
Ako bude Miske igrao kao protiv Turske.I on ce brzo na ,,odmaranje,, :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 sep 2009, 00:28

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:@Wolverine: A ne znam onda sta je sa Misimovica. Jest da ce on odigrati 3 utakmice ali nema veze, utakmica manje vise. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Po tebi je on Chuck Norris!!!! Pravi profesionalac moze i mora da izdrzi sve napore koje nosi nogomet!!!
Heh, sumnjam!!! Bez njega ce propasti. Definitivno najbolji igrac Vukova ove sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 12 sep 2009, 00:30

@Adi_Zepce

Kamo srece da je vise raje u Zepcu kao sto si ti... A ne da mom prijatelju kad se vraca iz Zenice u Zavidovice sa utakmice razbiju sajbu na autu kamenom
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 12 sep 2009, 00:32

harishp je napisao/la:
Nije se Miske mogao iskazati kada su naši preskakali sredinu terena,ali i ovako je Miske pokazao svoju fudbalsku inteligenciju sa nekoliko sjajnih lopti...KRALJ!!!

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 12 sep 2009, 00:33

Kako je to tuzno sto pojedini pisu..nije tuzno to sto pisu da se dzeko uobrazijo ili sto je van forme, vec je tuzno to sto svojim izjavama pokazuju koliko ne razumiju koncept fudbala, bilo ko da tvrdi da bi veh mogao dobiti otkaz ili da je dzeko na klupi zato sto je van forme ili martins bolji nije normalan i morao bi malo prelistati stare novine i procitati da su i salihamidzica znali odmarat ili kao efekt,ijeg jokera koristiti, dalje svjetske zvjezde poput rooneya, ronalda, rivalda, kluiverta, zidanea, itd znali su u odredjenum okolnostima pocinjati utakmicu na klupi i kluba i reprezentacije...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 sep 2009, 00:36

Što se tiče Edina svaka mu čast...Ali ja mu neću zaboraviti ono protiv Turske kada igrač slobodno kraj njega iznosi loptu,a on ni da se okrene...Da je klub shvatio bih,ali reprezentacija!!!
I ja sam mu to zapamtio, i jako me je naljutio.toliko je izgledao nezainteresovano u nekim dijelovima utakmice sa turskom. kao da igramo prijateljsku utakmicu sa omanom, ili kojekakvim zemljama. a ono odlucujuca tekma u kvalifikacijama.

jos da dodam da 3 utakmice nije isto kao 4. mozda na neki duzi period jeste, ali je to 10 dana.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 12 sep 2009, 00:38

Upravo ono čega sam se istinski plasio. Ok je to, odmara ga Veh za LP, ali...Šta ako sutra Martins zabije dva, sta onda, onda bi vrlo lako moglo biti obrazlozenje, ne mijenja se igrac koji zabija. Svi mi smo slabi na Dzeku, ali ajmo ljudi biti iskreni. Nije to onaj Dzeko od prije pola godine. Forma mu je u klincu i to je fakat, Price o tome da je s Turcima bio jedan od boljih, da je nosio dvojicu na ledjima su price za malu djecu. Napadača drze u igri golovi i to je jedina istina, kao i to da nas Dijamant u prva cetiri kola pogodio je samo jednom. Za napadaca njegovog kalibra malo. Zato sutra molimo Boga da Vukovi dobiju, a da Martins bude prosjecan.

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 12 sep 2009, 00:50

ma swi Iz forme ispali Dzeko,Ibisevic,Misimovic 3 najvaznija igraca koja nisu u formi
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 12 sep 2009, 00:53

Dzoka The maniacs je napisao/la:ma swi Iz forme ispali Dzeko,Ibisevic,Misimovic 3 najvaznija igraca koja nisu u formi
al opet repka igra dobro sto je vazno brate nek niko ne bude u formi a daa za repku ostavljajus rce na terenu ja cu biti zadovoljhan
pinoche je napisao/la:Upravo ono čega sam se istinski plasio. Ok je to, odmara ga Veh za LP, ali...Šta ako sutra Martins zabije dva, sta onda, onda bi vrlo lako moglo biti obrazlozenje, ne mijenja se igrac koji zabija. Svi mi smo slabi na Dzeku, ali ajmo ljudi biti iskreni. Nije to onaj Dzeko od prije pola godine. Forma mu je u klincu i to je fakat, Price o tome da je s Turcima bio jedan od boljih, da je nosio dvojicu na ledjima su price za malu djecu. Napadača drze u igri golovi i to je jedina istina, kao i to da nas Dijamant u prva cetiri kola pogodio je samo jednom. Za napadaca njegovog kalibra malo. Zato sutra molimo Boga da Vukovi dobiju, a da Martins bude prosjecan.
ia ja sam to govorio al nisam htio javno da to iznosim jer stvarno ono sto je dzeko zabijo zmireci protiv turske i njemackih klubova prosle godine nemoze ove jednostavno ne ide sa ovim debilom vehom
btw znali iko da li se moze popravit kajla kraljevska izrada ako je pukla malo na jednom jestu mozeli se taj dio zamjenit ili da se nekako to popravi
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 sep 2009, 01:51

seha je napisao/la:@Adi_Zepce

Kamo srece da je vise raje u Zepcu kao sto si ti... A ne da mom prijatelju kad se vraca iz Zenice u Zavidovice sa utakmice razbiju sajbu na autu kamenom
To mogu uraditi samo seljaci,i doista se treba takvi stiditi
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 sep 2009, 02:18

tako ti i treba dzeko kad igras za selekciju ovog selektora, dok si ti kao mali prozivio rat u Sarajevu taj ti selektor se lizo po zagrebu sa tudzmanom i hvalio se kako je u njeg djed ili otac bio ustasa, pa gdje tije ponos bolan bolan haj tebi gdje je onom spahicu napuhanom patrioti psicu pisma famoznog, stid vas i sram bilo sve, zar se tako prelazi preko onih godina straha i bijede koje smo svi prosli, nek niakd ne odemo na takmicenje veliko ali de sacuvajmo taj ponos makar j.... mater
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 sep 2009, 02:44

marseille_unique je napisao/la:tako ti i treba dzeko kad igras za selekciju ovog selektora, dok si ti kao mali prozivio rat u Sarajevu taj ti selektor se lizo po zagrebu sa tudzmanom i hvalio se kako je u njeg djed ili otac bio ustasa, pa gdje tije ponos bolan bolan haj tebi gdje je onom spahicu napuhanom patrioti psicu pisma famoznog, stid vas i sram bilo sve, zar se tako prelazi preko onih godina straha i bijede koje smo svi prosli, nek niakd ne odemo na takmicenje veliko ali de sacuvajmo taj ponos makar j.... mater
sta vama vise treba da bi vi bili zadovoljni jednom. dobro eto po tebi, bi kodro trebao sad bit selektor, mozda i sliskovic. a to sto rezultata ne bi bilo, nema veze. tad bi opet takvi kao ti bili nezadovoljni.

ciro jest lopov. ciro je veliki lopov. to bolan znaju svi. ali mene boli neka stvar za njega i njegov privatni zivot. dok god on ima dobre rezultate sa mojom domovinom, on je meni dobar. on kad ode sa selektorske duznosti vjerovatno ce bit zaboravljen.

zaboravljeni su mnogi. barbarez, bolic, kodro, hibic... bit ce i ciro zaboravljen, ne boj se nista.

de mi reci eto, sta se to po tebi treba uradit. eto da bi ti zadovoljan bio ???

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 12 sep 2009, 03:25

Pa zar mi nismo recimo narod koji najbrze zaboravlja ?

Zaboravilo se najteze vrijeme za nas kao narod i nasu drzavu, publika svrsava kad cuje muziku s' Istoka.

Svoje ne cijenimo......necu vise :oops:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 sep 2009, 07:50

KONGO je napisao/la:Pa zar mi nismo recimo narod koji najbrze zaboravlja ?

Zaboravilo se najteze vrijeme za nas kao narod i nasu drzavu, publika svrsava kad cuje muziku s' Istoka.

Svoje ne cijenimo......necu vise :oops:
Kao sto koka grahorka kaze kad snese jaje.
,,kako ko,,??????? :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 12 sep 2009, 08:10

neka ljudi nema veze..neka daanas ako treba citavu tekmu bude na klupi....al nek u ligi prvaka zablista...al 100% danas dzeko ce dobit najmanje 30 min....ako nebude u prvoj postavi..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bosnjoo
Kontakt:

Post Postao/la bosnjoo » 12 sep 2009, 08:57

Ma ljudi sta vam je? Dzeko je najbolji igrac vukova zajedno s Misimovicem.
Ako pocne s klupe to je radi LP sad. a drugo poluvreme mi je zagarantovano.
Ljudi nemojte bit djeca.
A covjek je protiv Turske dao sve od sebe, a to sto ga gol bas sad nece to se desava svim napadacima u svjetu.
Kada je Grafite dao poslednji gol za vukove? Moga bi i on na klupu ako je rad forme
Manijak do smrti....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 12 sep 2009, 09:01

bosnjoo je napisao/la:Ma ljudi sta vam je? Dzeko je najbolji igrac vukova zajedno s Misimovicem.
Ako pocne s klupe to je radi LP sad. a drugo poluvreme mi je zagarantovano.
Ljudi nemojte bit djeca.
A covjek je protiv Turske dao sve od sebe, a to sto ga gol bas sad nece to se desava svim napadacima u svjetu.
Kada je Grafite dao poslednji gol za vukove? Moga bi i on na klupu ako je rad forme
da slazem se....ma ko zna sta je fudbal jasno mu je da je edin dzeko svjecka klasa...kako se samo oslobodio svog cuvara prilikom primanja lopte..to je strasno...al samo nezaboravite da su ga uvijek dvojica cuvala....i opet im je nekoliko puta omako(turcinima)....ma i ja mislim da je to prvenstveno radi lige prvaka..jedva cekam utorak..bit ce prenos na FTV-u....20:35h....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 12 sep 2009, 09:12

Sta ste odma uspanicili, pa Trener ima sjajnog MArtinsa na klupi koji su bili citavo vrijeme u Wolfsburgu dok je Dzeko imao putovanja u Armeniju i onda u Zenicu, imao je dvije utakmice u roku od 4 dana, pa bi vasem on trebao da igra i danas, pa opet u utorak/srijedu pa opet u petak, halo, konta te li vi sta, pa nije Dzeko robot pa da ide na baterije, treba covjeku odmora to bi bilo 5 utakmica u 14 dana, previse sto jes jes.
Tracy McGrady!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 12 sep 2009, 09:46

dodatni stimulans za Dzeksona naseg :-))

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot], hansbosna, Hardzavi, Majestic-12 [Bot], Napapijri, Proximic, Vaya i 40 gostiju.