Wehen-Erfurt

FC Nurnberg - Borussia Monchengladbach

Eintracht Frankfurt - Energie Cottbus

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Izgleda,redovno im padaSTEVIE je napisao/la:izgleda opet pali transovi ovima iz borussie mg, sjecam se kako im prije par godina pao glavni trans ultras mg na vlastitom stadionu

Zakon prijatelju + cene karata,zato je navijanje bolje u nizim rangovima takmicenja.bolesnik s juga je napisao/la:Raja da vas nešto pitam zašto u engleskoj sada navijači slabo navijaju a prije su navijali mnogo bolje?
Kulminacija huliganizma na terenima sirom Engleske 80-tih godina proslog veka izazvala je drasticno povecanje kazni i povecanje cena karata ,sto je doprinelo odstranjivanju veceg dela radnicke klase sa fudbalskih stadiona.Odgovor ti se sam namece.bolesnik s juga je napisao/la:A zašto tačno zakon

sheringham je napisao/la:Eto zasto druze

Hvala družesheringham je napisao/la:To ti ne bih znao sa sigurnoscu odgovorit.Ali mislim da bi smio, jer sta oni znaju da li je to ratna zastava BiH ili trenutna zastava Zambezija.
nisam baš želio da otvorim tu priču, slažem se da nije za ove teme, ali eto, čisto informativno bih želio da znam. možeš napisati p.m. da mi neke stvari budu jasnije, uglavnom hvala.STEVIE je napisao/la:ako me sjecanje dobro sluzi, di canio na slici dize tri prsta posto je lazio dobio romu s 3-1 u jednom derbiju. inace dizanje tri prsta kad su europski desnicari u pitanju nema nikakve veze s cetnicima cak naprotiv, al' to nije za ovu temu svakako..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.