Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
@Sabinho
A kakve mi to veze imamo sa Srbijom?
A kakve mi to veze imamo sa Srbijom?
Imamo 'ogarastrasnog.Goalgetter je napisao/la:A kakve mi to veze imamo sa Srbijom?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nemoj sad opet da idemo na tu diskusiju, ali otkud ti Bico tu? On je igrao za nasu U-19 pa presao u nijemce pa onda opet u nase... njegova greska bi bila da nije zaigrao za nas.Goalgetter je napisao/la:Mogli su nam faliti Bicakcic, Kolasinac i Hajrovic da je po nasem vrlom selektoru.calcio je napisao/la:Falio im je Salatic, isto ko i nama. No salata no party
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Utakmica protiv Velsa me podsjetila na onu protiv Albanije prije nekoliko godina. Pjanic imao dva slobodnjaka, igrom smo bili tu negdje a i ta utakmica je zavrsila nerijeseno i upravo su nam ta dva boda i nedostajala za odlazak na prvenstvo..
ZZ
samo što sad moraš bit u rangu andore da ne odeš na evropsko.moj uzor-S.G je napisao/la:Utakmica protiv Velsa me podsjetila na onu protiv Albanije prije nekoliko godina. Pjanic imao dva slobodnjaka, igrom smo bili tu negdje a i ta utakmica je zavrsila nerijeseno i upravo su nam ta dva boda i nedostajala za odlazak na prvenstvo..
Ide najbolja trećeplasirana , i ostale trećeplasirane idu u Baraž.
A pogledajte kakve će ekipe tu biti. Znači baš moraš bit dijabola da ne odeš na Evropsko.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
meni otac kaže da nam taj bod može biti od krucijalne važnosti za odlazak na EUROmoj uzor-S.G je napisao/la:Utakmica protiv Velsa me podsjetila na onu protiv Albanije prije nekoliko godina. Pjanic imao dva slobodnjaka, igrom smo bili tu negdje a i ta utakmica je zavrsila nerijeseno i upravo su nam ta dva boda i nedostajala za odlazak na prvenstvo..
inače podržava Papeta
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- hogarstrasni
Evo, znao sam, "pape dijeli pljuske "Sabinho je napisao/la:Je li iko gled'o Srbiju sad? Posto dosta forumasa tvrdi da u formaciji 4-2-3-1 sigurno uzimamo (skoro) bilo koga mozete li mi objasniti kako sad Srbija uzela Armeniju, a igrala je u super jakom sastavu u toj formaciji? Nema ni "nepotizma", imaju stranog strucnjaka, igrali su protiv reprezentacije koja je u rangu naseg sinocnjeg protivnika. Postavicu i ove vase "jednacine" sa jacinama klubova i liga u kojim nastupaju igraci Armenije i Srbije:
Berezovs(40.god Dinamo M.- Rus ) < Stojkovic (Maccabi H. Izrael)
Voskanjan (Pyunik- Arm) < Mitrovic (Freiburt- BL)
Arzumanjan (Aktobe-Kazahstan) < Nastasic (Man.City-PL)
Haroyan (Pyunik- Armenija) < Ivanovic (Chelsea-PL)
Hajrapetyan (Pribram) < Kolarov (Man.City-PL)
Yedigaryan (Kairat- Kazahstan) < Gudelj (AZ-Holandija)
Mkrtchyan (Metalurg Donetsk- Ukr) < Matic (Chelsea.PL)
Hovhannisajan (Pyunik-Arm) < Markovic (Liverpool- PL)
Pizzeli (Aktobe-Kaz) < Tadic (Southampton-PL)
Sarkisov (Volga-Rus) < Tosic (CSKA-Rus)
Manucarjan (Ural-Rus) < Djordjevic (Lazio-Seria A)
Evo kao sto vidimo u Srbiji poredano sve kako treba sa fantasticnim igracima i opet 4-2-3-1. Zasto Srbija nije rasula sa 3-4 razlike ovu Armeniju??? Molio bih za odgovor.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Polahko, ovaj covjek vodi Srbiju prvu takmicarsku utakmicu, Pape je na klupi BIH od Cirinog baraza sa Portugalom? Razumijes li sada razliku..
Srbija ce za pola godine biti daleko najjaca ekipa iz EX YU jer mi tapkamo sa Susicem, a Hrvati sa Kovacem
Srbija ce za pola godine biti daleko najjaca ekipa iz EX YU jer mi tapkamo sa Susicem, a Hrvati sa Kovacem
Zašto ne poštuješ predizbornu šutnju? Ovo treba prijaviti CIK-u.hogarstrasni je napisao/la:Evo, znao sam, "pape dijeli pljuske "
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10.2013.
- hogarstrasni
Bebica retardiranaVirtu4l je napisao/la:Zašto ne poštuješ predizbornu šutnju? Ovo treba prijaviti CIK-u.hogarstrasni je napisao/la:Evo, znao sam, "pape dijeli pljuske "
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
HAHA Papetovci odmah na ofanzivu sa ovim rezultatom srbije.
Neke price o Salaticu i njihovij formaciji, koje nikakve veze sa nasom ekipom i nasim igracima nema. A svako normalan moze vidjet da ova blamaza Srbije u armeniji samo jos vise pokazuje kako je jadan nas Seljaktor, jer ta jadna Srbija je poderala onaj Vels kojeg nismo u stanju dobiti.
- legenda reala
- Kontakt:
i Elegant došo pameti, ova trojica nikad

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Za razliku od Česke koja sa tom formacijom i varijacijom na istu, sa osim Čeha na golu bez i jedne zvijezde sinoc dobije Turke u gostima, a u prvom kolu polufinalistu WC. I šta sad tu čini prevagu???Evo kao sto vidimo u Srbiji poredano sve kako treba sa fantasticnim igracima i opet 4-2-3-1. Zasto Srbija nije rasula sa 3-4 razlike ovu Armeniju??? Molio bih za odgovor.
Navijate li i za Belgiju?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ovi koji su odustali su pisali samo za topli obrok,a ovoj trojici se i staž vodi,i to benificirani.. plata+topli obrok+regres...legenda reala je napisao/la:i Elegant došo pameti, ova trojica nikad![]()
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Dakle, mi u ovom trenutkutopnik1 je napisao/la:samo što sad moraš bit u rangu andore da ne odeš na evropsko.moj uzor-S.G je napisao/la:Utakmica protiv Velsa me podsjetila na onu protiv Albanije prije nekoliko godina. Pjanic imao dva slobodnjaka, igrom smo bili tu negdje a i ta utakmica je zavrsila nerijeseno i upravo su nam ta dva boda i nedostajala za odlazak na prvenstvo..
Ide najbolja trećeplasirana , i ostale trećeplasirane idu u Baraž.
A pogledajte kakve će ekipe tu biti. Znači baš moraš bit dijabola da ne odeš na Evropsko.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mi navijamo za 4-4-2 bez krilaVirtu4l je napisao/la:Navijate li i za Belgiju?
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja navijam za Besica, da stavi u dzep i Hazarda, da upotpuni kolekciju. 
Hocel' Kompany igrati u ponedeljak? Neko mi rece da je se povrijedio.
Trenutno korisnika/ca: 231983, bavariapivo, bhfanatic14, Bing [Bot], CAGarfia, Confiance, Goalgetter, habuba, hansbosna, UtdBiH21, Vaya i 58 gostiju.