Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Giancarlo Abete [FIGC president, min anm.]: "Agnelli said that fans will find a surprise on the jersey. I expect to know the contents of this surprise."
koji pajas!
Grande Agnelli.
Sono 30.
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... erla%C2%BB" onclick="window.open(this.href);return false;
koji pajas!
Grande Agnelli.
Sono 30.
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... erla%C2%BB" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Cautinho
- Kontakt:
HAHAHAHAHHA,oplako sam kad sam vidio sliku ovog milanovca,ovog staroga,nakon porazaSoloJuve26 je napisao/la:[youtube][/youtube]
mora s epogledati
Keep walking.
Kakva je sezona iza nas, nakon ljeta i prijelaznog roka mnogi su osipali paljbu na Marottu te loš mercato, te nema tu WC igrači, i donekle su i bili u pravu, ali najvažnija stvar koju je uprava uradila, ispostavit će se na kraju ANTONIO KONTE!
I sezona je krenulo odlično pobjedama nad Parmom, Sienom, nakon toga slijede dva pomalo i razočaravajuća neriješena rezultata sa Bolognom i Cataniom, te dolazi derbi protiv Milana u kojem Juventus demonstrira silu i pobjeđuje sa 2:0, tad se vidjelo da ova ekipa može i više nego što su mnogi očekivali. I sve je tako išlo do negdje 20 kola pobjeda poneki remi, i tad dolaze neke zaostale utakmice i osjetio se mali pad, nakon toga Milan odlazi na veliki 7 bodova i većina je već digla ruke od skudeta i pisemo da je najbitnije osigurati primarni cilj, a to je LP. Ali onda dolazi Fiorentina i pobjeda od 5:0, nakon toga Juventus uvezuje 9 pobjeda i nesretni remi protiv Leccea uz gol-razliku 26-2.
Ovo mi je sigurno jedan od najdraži scudeta, prije svega što su nam uradili 2006 godine, pa ponižavanja nakon toga, pa pljuvanje od razni neznalica kako Juventus nije klub, pa zeznacije za ne igranje LP, sve se to vratilo 06.05.2012. , ovaj datum će zauvijek biti upamćen u historiji Juventusa, nadam se kao datum preporoda Juventusa i jedne nove ere u kojoj će Bianconeri mnogo napraviti kako u Italiju, tako i u Evropu.
FORZA JUVE Aleeeeeeeeeeeeeeee!
I sezona je krenulo odlično pobjedama nad Parmom, Sienom, nakon toga slijede dva pomalo i razočaravajuća neriješena rezultata sa Bolognom i Cataniom, te dolazi derbi protiv Milana u kojem Juventus demonstrira silu i pobjeđuje sa 2:0, tad se vidjelo da ova ekipa može i više nego što su mnogi očekivali. I sve je tako išlo do negdje 20 kola pobjeda poneki remi, i tad dolaze neke zaostale utakmice i osjetio se mali pad, nakon toga Milan odlazi na veliki 7 bodova i većina je već digla ruke od skudeta i pisemo da je najbitnije osigurati primarni cilj, a to je LP. Ali onda dolazi Fiorentina i pobjeda od 5:0, nakon toga Juventus uvezuje 9 pobjeda i nesretni remi protiv Leccea uz gol-razliku 26-2.
Ovo mi je sigurno jedan od najdraži scudeta, prije svega što su nam uradili 2006 godine, pa ponižavanja nakon toga, pa pljuvanje od razni neznalica kako Juventus nije klub, pa zeznacije za ne igranje LP, sve se to vratilo 06.05.2012. , ovaj datum će zauvijek biti upamćen u historiji Juventusa, nadam se kao datum preporoda Juventusa i jedne nove ere u kojoj će Bianconeri mnogo napraviti kako u Italiju, tako i u Evropu.
FORZA JUVE Aleeeeeeeeeeeeeeee!
- SoloJuve26
- Kontakt:
A sto se opija

i kad se sjetim ovo, ko bi reko da cemo nakon svega ovog odma osvojiti titulu i jos smo u finale??
Doslo je nase vrijeme, sada gazimo sve ispred nas!
[youtube][/youtube]

i kad se sjetim ovo, ko bi reko da cemo nakon svega ovog odma osvojiti titulu i jos smo u finale??
Doslo je nase vrijeme, sada gazimo sve ispred nas!
[youtube][/youtube]
Da kažem koju, što se tiče tridesetke, Abete je rekao da će se morati poštivati pravila, to znači da će biti veoma teško da se stave te 3 zvjezdice, a ne vjerujem da se Juventus želi sukobljavati sa savezom.
Zato mislim da od zvjezdica neće biti ništa, ali nebitno, svaki Juventino zna koliko imamo titula i to su slobodni pokazivati kroz zastave, transparente, a i klub uvijek ističe broj 30.
Posebno mi je drago što igramo u 15.00 časova, neobična mi je dodjela pehara naveče, ovako je ljepše i za navijače jer je kasnije fešta, valjda neće kiše biti.
Alex definitivno ide, sam Agnelli kaže da mu je ovo najljepši oproštaj, a može biti i ljepši sa osvajanjem kupa.
Alex mi je djelovao dosta tužan kod intervjua, nije mogao to sakriti, iako je mogao ipak malo više osmijeha nabaciti.
U svoj zbrci, nisam čestitao nama Juventinima ovu titulu, samo mi znamo kako je biti navijač kluba koji je uvijek pod lupom, pritiskom javnosti i navijača poslije svega što se dogodilo.
Poslije toliko godina, scudetto je kući i moram vam priznati, ovo mi je najdraži scudetto.
Zato mislim da od zvjezdica neće biti ništa, ali nebitno, svaki Juventino zna koliko imamo titula i to su slobodni pokazivati kroz zastave, transparente, a i klub uvijek ističe broj 30.
Posebno mi je drago što igramo u 15.00 časova, neobična mi je dodjela pehara naveče, ovako je ljepše i za navijače jer je kasnije fešta, valjda neće kiše biti.
Alex definitivno ide, sam Agnelli kaže da mu je ovo najljepši oproštaj, a može biti i ljepši sa osvajanjem kupa.
Alex mi je djelovao dosta tužan kod intervjua, nije mogao to sakriti, iako je mogao ipak malo više osmijeha nabaciti.
U svoj zbrci, nisam čestitao nama Juventinima ovu titulu, samo mi znamo kako je biti navijač kluba koji je uvijek pod lupom, pritiskom javnosti i navijača poslije svega što se dogodilo.
Poslije toliko godina, scudetto je kući i moram vam priznati, ovo mi je najdraži scudetto.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
SoloJuve26 je napisao/la:Giancarlo Abete [FIGC president, min anm.]: "Agnelli said that fans will find a surprise on the jersey. I expect to know the contents of this surprise."
koji pajas!
Grande Agnelli.
Sono 30.
ma ko ebe Abete predcjednik je rekao svoje bas me zanima kakav ce vatren docek imati kad bude dodjeljivo trofej ne bih mu bio u kozi
- SoloJuve26
- Kontakt:
Evo jos jedna slika od mene i ode malo van na zrak, jos nisam svatio sta smo ucinili
Dva najveca!!!

Forza Juve
Dva najveca!!!

Forza Juve
Sve pjano
, oni ni oka nisu sklopili

Zadnja izmjena: Viking, dana/u 07 maj 2012, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Agnelli je najavio iznenađenje na garnituri za sljedeću sezonu. Moguće je da to budu tri zvijezdice, mada će veliki pritisak biti vršen na FIGC da to ne dozvoli. Pomalo i ironično, obzirom da je porodica Agnelli uvela to obilježavanje osvojenih titula zvijezdicama. 
U medijima se spominje i da će na dresu najvjerovatnije stajati i riječi Bonipertija iz mog potpisa: "Alla Juventus vincere non e importante. E' l' unica cosa che conta".
U medijima se spominje i da će na dresu najvjerovatnije stajati i riječi Bonipertija iz mog potpisa: "Alla Juventus vincere non e importante. E' l' unica cosa che conta".
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
A vidite moj potpis, Pirlo kad je dosao rekao je ovo ispod i hvala mu na ispunjenju obećanja
:
Pirlo: "Osvojit ću Scudetto broj 30 s Juventusom"
Znaci sad treba ažurirati potpis:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pirlo: "Osvojit ću Scudetto broj 30 s Juventusom"
Znaci sad treba ažurirati potpis:
- SoloJuve26
- Kontakt:
Znao sma da je Massimo >Cellino zajebant tip, al da ce ovako nesto uciniti nisam se nado. Koje djubre, a zna kakva ekonomija vlada u Italiji.
Evo da vidite razliku cjene karata
Pa jbt koda se radi o jendom final u LS...

Evo da vidite razliku cjene karata
Pa jbt koda se radi o jendom final u LS...

- HeavensWonder
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Citav dan mi je ovakav iako sam se razbolio... Let's scudetto
Citav dan mi je ovakav iako sam se razbolio... Let's scudetto
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
- sanelmasetic
- Kontakt:
ko nebi sad zaplako sa njim???Viking je napisao/la:Pirlo![]()
![]()
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ko časti pivom
Čestitam na osvojenom skudetu,za mene očekivanom,osvojiti titulu i završiti sezonu bez poraza mogu samo veliki klubovi

Čestitam na osvojenom skudetu,za mene očekivanom,osvojiti titulu i završiti sezonu bez poraza mogu samo veliki klubovi
Oplakao sam na ovo:

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Maloprije gledam neku emisiju na OBN-u (emisiju vodio Adis Hadzic
), a gost bio Adi Adilović i pričali o utakmica sa Zrinjskim, o penalu koji je odbranio Zebi u derbiju, predstojećem derbije itd. I na kraju ga pita kako se osjećao kad je Juve osvojio scudetto, a on kaže da je žurio kući nakon utakmice sa Zrinjskim i kad je vidio da smo osvojili skudetto da je uživao
, pored toga kaže da redovno prati utakmica sa bratom koji također navija za Juve!
Mislim da je sarajlija nekad davno pisao za Adija da je navijač Juventusa!
Mislim da je sarajlija nekad davno pisao za Adija da je navijač Juventusa!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Potpis staviti ali sa 3 zvijezde
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
mislim da je @soni ovo predlozio pa eto trebali bi barem ispostovati staru gardu i staviti isti ovaj potpis
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
mislim da je @soni ovo predlozio pa eto trebali bi barem ispostovati staru gardu i staviti isti ovaj potpis
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Oxygen je napisao/la:Oplakao sam na ovo:
Ovaj sto ga juri, isto onaj mali Bojan Krkic
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.