Evo, kolega je upravo postavio video prilog u kojem imate priliku vidjeti kako Tuzlaci dolaze na svijet.Momciluk je napisao/la:Vi il ste mladji od 16 godina pa vam smijesno sve sto neko napise kontra tuzlaka, nemate smisla za humor ili jednostavno na silu se kao smijete u svakom slucaju nije dobro .. evo ovako izgledateMortemHz je napisao/la:Da li si normalanRinuka je napisao/la:tuzlaci, ucinite i vi nesto za nasu domovinu![]()
![]()
U ovom slucaju rinuka je krava
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
to sam ja Bakiru rekao ali mi rece da mu qurcina u ustima potpino odgovara izgledunewborn je napisao/la:Ako ćemo tako, onda ni ovaj jezik kojim ti pišeš je okupatorski.Sloki je napisao/la:Opet pisu na okupatorskom jezikuCeka se pametan stidi, budala se ponosi kuknjava
Zapamti: Arapski nije tvoj jezik. Ovo je jezik tvojih roditelja.
Daj nek neko pošalje na spavanje ovog fukaratz kur.čina mu iz usta ne izlazi. Konta da je interesantan![]()

Sloboda Tuzla
PipiDugaCarapa je napisao/la:E jest napredovala u karijeri. Ostvarila transfer iz Sarajeva, gdje ju je karala najviša klasa, u Tuzlu da je karaju jarčevi. Alal joj ku.rac.
Zato je maca sturnula u Beograd. Osjeca se ko kuci I vise para

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Sta ti nije jasno, stagod ovaj posere vi olizete.. u prevodu on nesto "provali" a vi se smijete.MortemHz je napisao/la: Ne razumijem te
This time next year we'll be millionaires.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ocito je da ti nisi skontao, nema vezeMomciluk je napisao/la:Sta ti nije jasno, stagod ovaj posere vi olizete.. u prevodu on nesto "provali" a vi se smijete.MortemHz je napisao/la: Ne razumijem te

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
fukaratz je napisao/la:to sam ja Bakiru rekao ali mi rece da mu qurcina u ustima potpino odgovara izgledunewborn je napisao/la:Ako ćemo tako, onda ni ovaj jezik kojim ti pišeš je okupatorski.Sloki je napisao/la:Opet pisu na okupatorskom jezikuCeka se pametan stidi, budala se ponosi kuknjava
Daj nek neko pošalje na spavanje ovog fukaratz kur.čina mu iz usta ne izlazi. Konta da je interesantan![]()
kaze na oca je

I ustanovili smo kome je centar za humor istruho, dvoumio sam se između tebe i minđoglavog, ali ti si odnio pobjedu u tom epskom duelu. Glup vs gluplji

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
U slucaju da ima onih koji traze dvoje patike, ili izrazito nadarenih kojima su uspjeli ukrasti dvoje patike u zadnjih par dana, mada vjerujem da takvih idiota na svijetu nema, POSEBNA AKCIJA. Detalji u pp.pinoglavi je napisao/la:PRODAJEM PATIKE
Ako neko slucajno hitno trazi patike, ili ako su nekom levatu u zadnjih par dana uspjeli ukrasti patike neka mi se javi u pp za ostale informacije.
Nad tobom sunce najljepše sja
E kakva sranja od price
Gasi aparate, motaj kablove
Ova izdrkavanja na potezu Sarajevo- Tuzla -Zenica- Mostar i tako ukrug, je odavno postalo teži smor
bravo bosanci i hercegovci
ne trebaju nama dušmani sa strane.

Gasi aparate, motaj kablove

Ova izdrkavanja na potezu Sarajevo- Tuzla -Zenica- Mostar i tako ukrug, je odavno postalo teži smor

newborn samo da utvrdimo: 1. ko je najveci pusac qurca u drzavi
Bakir
2. cije qurcine pusi
Arapske, Turske, Saudijske, Iranske, Kuvajtske
koje su mu najsladje
zna se naravno tuzlanske kao i svakom sarajliji 

Sloboda Tuzla
- JohnCleese
- Kontakt:
Da vidimo sta nam to veceras dolazi iz Jerusalema.
........
Nista novo opet se Focaci lizu sa Teherencima naocigled mnogih Pazaraca
........
Nista novo opet se Focaci lizu sa Teherencima naocigled mnogih Pazaraca
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Treba nam da pinoglavi proziva rahmetliju I pruza podrsku konjodzi. On je za mene od sad radovan a ovo sto prica da mi velicamo sda **** ga sda a on njih, onakav hinjav. Inace dobar lik samo sere oko tih stvari.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj napisi nesto smijesno, gusis o raznim kurcinamafukaratz je napisao/la:newborn samo da utvrdimo: 1. ko je najveci pusac qurca u drzaviBakir
2. cije qurcine pusi
koje su mu najsladje

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Buraz ozbiljno sad, previše ti je ku.rac u ustima. Mijenjaj nešto, nije više interesantno. Ti nešto ko ona maca oca mifukaratz je napisao/la:newborn samo da utvrdimo: 1. ko je najveci pusac qurca u drzaviBakir
2. cije qurcine pusi
koje su mu najsladje

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
moram da vam utjeram gradivo u glavu bem vas glupaveMortemHz je napisao/la:Daj napisi nesto smijesno, gusis o raznim kurcinamafukaratz je napisao/la:newborn samo da utvrdimo: 1. ko je najveci pusac qurca u drzaviBakir
2. cije qurcine pusi
koje su mu najsladje

Sloboda Tuzla
Normalno da je covjek iz Tuzle napisao, da nece mozda biti iz SarajevaHigh je napisao/la:Uskufi, koji je iz Tuzle, je 1631. napisao prvi bosansko-turski rječnik. Pretpostavljam da se tim ponosiš jer je to, tobože, okupatorsko. Osim što si zadrti islamofob, još si i neobrazovan.Sloki je napisao/la:Opet pisu na okupatorskom jezikuCeka se pametan stidi, budala se ponosi kuknjava
Operi mi paloš i kandžiju, da te i sutra namaram.
Šukren.

Samo od ova dva jezika, nas je bosanski. Zbuno si se, napunili glavu u kapitolu, potpuno pozelenio

Zadnja izmjena: Sloki, dana/u 07 maj 2016, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
rutinu svoje stare nemoj na mene prebacivatinewborn je napisao/la:Buraz ozbiljno sad, previše ti je ku.rac u ustima. Mijenjaj nešto, nije više interesantno. Ti nešto ko ona maca oca mifukaratz je napisao/la:newborn samo da utvrdimo: 1. ko je najveci pusac qurca u drzaviBakir
2. cije qurcine pusi
koje su mu najsladje
![]()

Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 07 maj 2016, 03:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla
+100let3 je napisao/la:E kakva sranja od price![]()
Gasi aparate, motaj kablove![]()
Ova izdrkavanja na potezu Sarajevo- Tuzla -Zenica- Mostar i tako ukrug, je odavno postalo teži smorbravo bosanci i hercegovci
ne trebaju nama dušmani sa strane.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !

Dok pricam preko telefona u sredini pajdek pinoglavi okrenuo se Rinuki I trazi mu bananu!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, mnon46, OsmanhodzicBuco, prijeratni mangup i 40 gostiju.