56 minut Stanic je dao gol, ne Sadikovic je pogodio a Stanic je bio prvi koji ga je zagrlio
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
56 minut Stanic je dao gol, ne Sadikovic je pogodio a Stanic je bio prvi koji ga je zagrlio
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Medikament
- Kontakt:
I o Odi su isto pricali kao i o Petrovicu pojedine "zvijezde". Nije im valjo trening, nista nisu radili, i tako dalje. Cak je i njegov asistent tako pricao, pa i njega snadje isto.Buffon1 je napisao/la:Adžem, Mulalic, Odovic ...Zenzo je napisao/la:Boga ti ko je po tebi idealan trener za nas sem Amara ?Buffon1 je napisao/la:Jedino sto me brine je neznalica Petrovic iz tog razloga sam pisao da mozemo ispasti u prvom pretkolu.
Trener kad ne zna to je jako opasna kakav god igracki kadar.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
**** vakat doso kad smo se poceli crnogorski ekipa bojat
Procitah na sprotskim da je Urdinov bez klupa , vase misljenje? Ako vec ne moze Alex Subic , daj onda Yania
Procitah na sprotskim da je Urdinov bez klupa , vase misljenje? Ako vec ne moze Alex Subic , daj onda Yania
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Oda je doktor za sve one koji su dosli poslije njega. Da mu tadasnji pomocnik nije radio iza ledja vjerujem da bi Oda i danas bio nas trener. Vec sam jednom pisao kako je smjena Odovica najveci grijeh ove uprave
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Sretno nam svima 
Hajmo Malta Gilbatar Luxemburg treba nam para zaradi cemo sevapa.Jasta spadosmo.Mozes i Kosovo.Joj sta je ovo Ali 250 milja to nam treba pencilin.Drugo predkolo neki iz Slovenije pa ga tuknemo budemo nosioci dobijemo neke iz Islanda i eto Nas u 4 pretkolu.Milioncici kamioncici.
Kad se igra prvo pretkolo EL a kad drugo???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Tesko se nama sljedece sezone ako je sve istina sto je Bekric izjavio. Odnosi na relaciji trener-igraci 0.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Šta je izjavio?LjoZee je napisao/la:Tesko se nama sljedece sezone ako je sve istina sto je Bekric izjavio. Odnosi na relaciji trener-igraci 0.
"Truth begins in lies."
-
narodniheroj
- Kontakt:
Sad čitam i ne vjerujemLjoZee je napisao/la:Tesko se nama sljedece sezone ako je sve istina sto je Bekric izjavio. Odnosi na relaciji trener-igraci 0.
Sinoć napisah kako je izgleda sa ovim prelaznim krenulo na bolje ali ako je pola istina u ovome što Bekrija priča, teško nama. Petrović je kormilar i morao je bolje rješavati probleme svlačionice a očigledno se dobro pogubio. Šega mi da nam igrači odigraju protiv njegove volje u Mostaru i razvale zrinskog, čelo naredio totalnu defanzivu a igrači se interno dogovorili za ofanzivu i razvalili ih dole.
Ovo je fakat degutantno i mislim da smo se morali rješiti čelavca nakon kraja sezone, bojim se nastavka agonije.
Re: RE: Re: FK Željezničar
I igracima i njemu je trebalo otkaz dati. On nema autoritet kod njih i dzaba nam da danas izvucemo najlakseg protivnika kad oni ako nece mozemo i od njih izgubiti i ispasti. Nek nam je Bog na pomoci,ali nece Slavko zadugo jer je ostala vecina igraca iz prosle sezone. Najgore sto ce tu najvise ispastati klub.narodniheroj je napisao/la:Sad čitam i ne vjerujemLjoZee je napisao/la:Tesko se nama sljedece sezone ako je sve istina sto je Bekric izjavio. Odnosi na relaciji trener-igraci 0.![]()
Sinoć napisah kako je izgleda sa ovim prelaznim krenulo na bolje ali ako je pola istina u ovome što Bekrija priča, teško nama. Petrović je kormilar i morao je bolje rješavati probleme svlačionice a očigledno se dobro pogubio. Šega mi da nam igrači odigraju protiv njegove volje u Mostaru i razvale zrinskog, čelo naredio totalnu defanzivu a igrači se interno dogovorili za ofanzivu i razvalili ih dole.
Ovo je fakat degutantno i mislim da smo se morali rješiti čelavca nakon kraja sezone, bojim se nastavka agonije.
Re: RE: Re: FK Željezničar
29. i 6. prvo, a drugo 13. i 20. julaKonzerva je napisao/la:Kad se igra prvo pretkolo EL a kad drugo???
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Onaj ko misli da je u Slavki problem je neznalica. Nema sanse da ni jedan trener nije dobar, Bekricu gnjido
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Koga god da izvucemo sad nama ce biti tesko zbog ovih sto,nazalost,predstavljaju Zelju.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Mrvica je dobio drugu šansu, pa ćemo da vidimo.
Ovo je bruka samo takva.
Sve i da je tako, ne ide se u novine i na sva zvona.
Nadam se da ako ne postoji već, bit' će uvedena klauzula o istupima u medijima i sankcije u vezi s tim odgovarajuće.
Ovo je bruka samo takva.
Sve i da je tako, ne ide se u novine i na sva zvona.
Nadam se da ako ne postoji već, bit' će uvedena klauzula o istupima u medijima i sankcije u vezi s tim odgovarajuće.
Zadnja izmjena: grbavicka1921, dana/u 19 jun 2017, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Bekricu smradu
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
-
narodniheroj
- Kontakt:
Može li neko zamisliti kad bi se ovako nešto moglo dogoditi kod Amara ?
Bojim se da nismo još dohvatili vrh ledenog brijega, biće ovde još svašta živi bili pa vidili.
Bojim se da nismo još dohvatili vrh ledenog brijega, biće ovde još svašta živi bili pa vidili.
Sere Bekrija, kad su igraci slozni bili protiv Zrinjskog i dogovorili se da napadnu sto tako nesto nisu uradili zadnja 3 kola? ? Makar bod kod pita da uzmem, puno prica igrac na odlasku, i ja mu licno nevjerujem.
Group 5
Seeded
AEL Limassol (CYP) 8.210
Crvena zvezda (SRB) 7.325
Osijek (CRO) 5.550
Željezničar (BIH) 4.800
Rabotnicki (MKD) 3.875
Unseeded
Zeta (MNE) 2.550
Tre Penne (SMR) 1.566
UE Santa Coloma (AND) 1.233
Floriana (MLT) 1.050
St Joseph's (GIB) 0.500
Seeded
AEL Limassol (CYP) 8.210
Crvena zvezda (SRB) 7.325
Osijek (CRO) 5.550
Željezničar (BIH) 4.800
Rabotnicki (MKD) 3.875
Unseeded
Zeta (MNE) 2.550
Tre Penne (SMR) 1.566
UE Santa Coloma (AND) 1.233
Floriana (MLT) 1.050
St Joseph's (GIB) 0.500
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Zeljoo1921 i 25 gostiju.