Teme koje nemaju veze sa sportom
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Antipolitika3
-
Kontakt:
Postao/la Antipolitika3 » 06 feb 2020, 23:26
Justin je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:15
Alkohol treba zakonom zabraniti.
Nebi ti dao onoga meraka kad zapjeva a ti u dobrom drustvu gdje se donosi bijelo vino i mineralna uz narodnu pjesmu koja dusu para.
Kakav je čoek koji ne pije

(prigodno

)
Kad sam dobio prvog sina u 3h ujutro ubio se do 6h od veselja i u 8 na posao...
U nas je u praksi ako ga neces "zalit" nema tu dobra

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
ASD
-
Kontakt:
Čuj Beograd grad bez duše.

A ovo za djevojke je

-
dscile
-
Kontakt:
vest je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:23
dscile je napisao/la: ↑06 feb 2020, 22:16
U BGu ima za svakoga po nesto, i sto je najbitnije, svaki dan.
Ali dobro, grad od 2 miliona stanovnika, logicno je da je tako. Ne moze se ocekivati isto u gradu od 100-200 hiljada, da imas zurke svaki dan i u svakakvim mogucim zanrovima.
U Beograd ako nekad odem moze samo na tenku kad se bude pashaluk oslobadjao.
To neko romantiziranje mordora je direktan slijed poganluka iz jugoslovenskog vremena, stockholmskog sindroma.
Beograd je meni nerad, prljavstina, turbofolk sund, chetniluk, seselj i dveri, spc i sanu, arkan, grad bez duse, centar i uzrok sve patnje nase regije.
Ljubljana, Zagreb i Podgorica su manji od Bg ali se covjek osjeca kao u normalnoj sredini sa nekom dusom.
Bg ima finu fasadu, ogroman broj kafana, polugole djevojke ali nema srce kad zagrebes ispod povrsine te djevojke zele novac i nisu u stanju vodit normalni dijalog takav je to mentalni sklop.
Da ne bi sad mislili da pljujem cijeli grad, ima i tamo raje i odlicnih dusa ali su u ogromnoj manjini.
Najjace u svemu je sto si ti u detalje izanalizirao Beograd a da nikad nisi krocio u njega. Cuj grad bez duse, nerad, prljavstina, djevojke izgeneralizovao da su glupe i sponzoruse.. pa sve ti j*bem
Ako vec nikada nisi bio tamo, onda bolje nemoj pricati o necemu sto ne znas. Makar pitaj ove koji su bili. Isto da se ja pocnem praviti pametan i pisati kako je za mene npr. Sarajevo grad bez duse, pun zatucanih ljudi, i te tvoje detalje sto si ti pisao, a samo sam prolazio kroz njega.
-
vest
-
Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:26
Nebi ti dao onoga meraka kad zapjeva a ti u dobrom drustvu gdje se donosi bijelo vino i mineralna uz narodnu pjesmu koja dusu para.

(prigodno

)
Isa ibn Maryam/Isus nije bio alkoholicar, nosio je bradu, padao na sedzdu, djelio zekat, nije jeo svinjsko meso.
Budi dosljedan a ne licemjer. Dodji na molitvu, dodji na spas. Ili slomi lazni kriz nema ti druge.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
-
ASD
-
Kontakt:
vest je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:33

(prigodno

)
Isa ibn Maryam/Isus nije bio alkoholicar, nosio je bradu, padao na sedzdu, djelio zekat, nije jeo svinjsko meso.
Budi dosljedan a ne licemjer. Dodji na molitvu, dodji na spas. Ili slomi lazni kriz nema ti druge.
Jel uopšte postojao?
-
Antipolitika3
-
Kontakt:
Postao/la Antipolitika3 » 06 feb 2020, 23:35
ASD je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:30
Bio prije par dana ja ludjeg provoda u zivotu nisam imao doslovno kao film Mamurluk.. Na kraju se vracali otkupljivali zaboravljene stvari u striptiz baru

Vise se Rozge i Severine gore naslusao nego za zivota u Mostaru.
Inace grad ne spava doslovno.
Ovo sto spominje cetnike istina imas kupiti sta god hoces u srcu Beograda od ratnih zlocinaca pa na dalje kao suvenir.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2020, 23:37
Isto kao što kazu za Sarajevo iz regije da je grad koji je pod uticajem religije pa na kraju zavrsis u nekom podzemnom klubu do 7 ujutru gdje ne vidis prst pred ocima.

-
Derdiyok
-
Kontakt:
Malo pagan, pa malo sveštenik, kako paše

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
Antipolitika3
-
Kontakt:
Postao/la Antipolitika3 » 06 feb 2020, 23:39
vest je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:33

(prigodno

)
Pusti te zatucanosti od prije 2000 godina i sto je tko napisao na nekom papiru pa se ljudi dalje krvili i ratovali radi izmisljenih vjera i proroka nisu imali tv, mobitele, sport sadasnji, sadrzaje sadasnje zivotne pa im glavna zanimacija u pustinji bila izmisljati bajke i basne za glupi narod.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Derdiyok
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:37
Isto kao što kazu za Sarajevo iz regije da je grad koji je pod uticajem religije pa na kraju zavrsis u nekom podzemnom klubu do 7 ujutru gdje ne vidis prst pred ocima.
Ko što Frenki kaže
Toliko imamo zajednickog ovog trena
kad smo u gostima slazemo za imena
osjecas se kao u Teheranu svinja
isto kao i ja kad odem do Trebinja

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2020, 23:43
Derdiyok je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:40
tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:37
Ko što Frenki kaže
Toliko imamo zajednickog ovog trena
kad smo u gostima slazemo za imena
osjecas se kao u Teheranu svinja
isto kao i ja kad odem do Trebinja
Trebinje ima dobar Underground i Azzaro. Nisu losi ovako ni za druzenja, vise im je frka sto kontaju da nisi inspektor neki.

-
bob
-
Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:35
ASD je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:30
Bio prije par dana ja ludjeg provoda u zivotu nisam imao doslovno kao film Mamurluk.. Na kraju se vracali otkupljivali zaboravljene stvari u striptiz baru

Vise se Rozge i Severine gore naslusao nego za zivota u Mostaru.
Inace grad ne spava doslovno.
Ovo sto spominje cetnike istina imas kupiti sta god hoces u srcu Beograda od ratnih zlocinaca pa na dalje kao suvenir.
meni dino merlin dopizdio vise koliko ga slusaju

-
vest
-
Kontakt:
dscile je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:31
dscile je napisao/la: ↑06 feb 2020, 22:16
U BGu ima za svakoga po nesto, i sto je najbitnije, svaki dan.
Ali dobro, grad od 2 miliona stanovnika, logicno je da je tako. Ne moze se ocekivati isto u gradu od 100-200 hiljada, da imas zurke svaki dan i u svakakvim mogucim zanrovima.
To neko romantiziranje mordora je direktan slijed poganluka iz jugoslovenskog vremena, stockholmskog sindroma.
Beograd je meni nerad, prljavstina, turbofolk sund, chetniluk, seselj i dveri, spc i sanu, arkan, grad bez duse, centar i uzrok sve patnje nase regije.
Ljubljana, Zagreb i Podgorica su manji od Bg ali se covjek osjeca kao u normalnoj sredini sa nekom dusom.
Bg ima finu fasadu, ogroman broj kafana, polugole djevojke ali nema srce kad zagrebes ispod povrsine te djevojke zele novac i nisu u stanju vodit normalni dijalog takav je to mentalni sklop.
Da ne bi sad mislili da pljujem cijeli grad, ima i tamo raje i odlicnih dusa ali su u ogromnoj manjini.
Najjace u svemu je sto si ti u detalje izanalizirao Beograd a da nikad nisi krocio u njega. Cuj grad bez duse, nerad, prljavstina, djevojke izgeneralizovao da su glupe i sponzoruse.. pa sve ti j*bem
Ako vec nikada nisi bio tamo, onda bolje nemoj pricati o necemu sto ne znas. Makar pitaj ove koji su bili. Isto da se ja pocnem praviti pametan i pisati kako je za mene npr. Sarajevo grad bez duse, pun zatucanih ljudi, i te tvoje detalje sto si ti pisao, a samo sam prolazio kroz njega.
Imam svoje izvore koji su potvrdili jedni druge.
Eto beograd grad kulture i ljudi dobrog ponasanja. Obicna mocvara bolan.
Evo koliko je bilo ubistava u Sarajevu? U njih svake hefte jedan mafijas pokojnik, zene nemaju minimum elegantnosti a obucene su kao u temishvaru.
Za provod otici ne kazem da je lose neozbiljnim osobama ali za normalne ljude bg je katastrofa
Ko voli piti u prcvarnicama, povracat i slusat narodnjake bg je dobar ali ne zali se kad te zakite majicom dr dabica
-
Heller
-
Kontakt:
vest je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:12
Heller je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:24
vest je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:11
500km Patnja ziva ne znam kako ti ljudi gone
800km tezak zivot gledas svaki fening
1200km solidno mozes na veceru ali ne ostane ti marka
1600km vec komotnije zivis
2000km dobar zivot za BiH
Ovo govorim za Sarajevo. Racunam na ovaj nacin.
Stanarina 0km
U BiH vecina ima svoju kucu pa eto neka je 0km
Struja, voda, grijanje, smece 200km
Kad je hladno trpaj deke po sebi a struju i vodu stedis.
Hrana 600km
Neka je jedna plata, ta osoba jede topli obrok. Ostale 3 osobe po 200km znaci oko 7km dnevno.
Odjeca, mobiteli, vecere, sportske i ostale drustvene aktivnosti 400km
Znaci najosnovnije stvari pa ti treba 1200km za 4 osobe.
Gdje su pare za ljetovanja i ako nemas svoj dom itd?
A spid i kafana?
Zabranit. A kafana je glupost. Nit ces tamo upoznat normalnu zenu, nit ces jeftino proci. 100km jedan forumas navede za prosjecni izlazak u kafanu. Za te pare mozes 14 ljudi odvest na cevape,
mozes uzet 2 steke cigara, mozes uzet 10 kila mesa, 8 dobrih knjiga, trecinu mobitela, cipele, pantole. Pride ustanes prav zdrav.
Totalno bolje.
Može se sa 70 proć za noć fino.
2 Grimbergena 8 KM
Nešto za pojest 4-10 KM
2 točena 8 KM
8 Vlahova 20-30 KM
Raji tura 15-30 KM
Pivo-2, 3-6 KM
Kisela i taxi 5 KM
Ovo za Beograd je najgluplja stvar danas koju sam čuo.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
dscile
-
Kontakt:
Znaci ovo je fenomen lik. Bukvalno svakim upisom demonstrira koliko se ne razumije u neku temu o kojoj pise. Rani napadac na kantu godine
Opet moram reci, najjace sto sve zna o Beogradu, a nikad nije bio u njemu. Vjerovatno procitao komentar ispod neke vijesti na klixu pa formirao misljenje na osnovu toga. Il eventualno gledao Senke nad Balkanom pa misli da je Beograd ko u seriji.

-
bob
-
Kontakt:
vest je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:50
dscile je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:31
Imam svoje izvore koji su potvrdili jedni druge.
Eto beograd grad kulture i ljudi dobrog ponasanja. Obicna mocvara bolan.
Evo koliko je bilo ubistava u Sarajevu? U njih svake hefte jedan mafijas pokojnik, zene nemaju minimum elegantnosti a obucene su kao u temishvaru.
Za provod otici ne kazem da je lose neozbiljnim osobama ali za normalne ljude bg je katastrofa
Ko voli piti u prcvarnicama, povracat i slusat narodnjake bg je dobar ali ne zali se kad te zakite majicom dr dabica
Beograd je za provoda dobar ne samo naradnjaci nego i ko ostalo fura

a ostalo je katastrofa realno prljav grad ne privlaci me nikako ono vikend sa ekipom i to je to npr s curom il porodicom Zg je bolji duplo ... a sto se ljudi tice cini mi se da je Zg gori realno su veci fasisti od beogradjana i nekako hladniji ...
-
VolimTz
-
Kontakt:
Ma ovdje ljudi piju zato sto nemaju sta drugo da rade, sadrzaj nula bodova. U Sa je kud i kamo bolje nego u Tz.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
Heller
-
Kontakt:
Ja slušam metal i narodnjake ni mrtav, i Begej je najjači na Balkanu. Od kafića, pabova i klubova. Tačka.
Vestu su izvor Pezić i Hendo pretpostavljam.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
vest
-
Kontakt:
Evo da te pitam pa odgovori.
1. Jel taj grad pun suvernira ratnih zlocinaca?
Smeta mi sto ste bolan gowna licemjerna a jos vise mi smeta sto se jos kao cudite sto vas svugdje krivo gledaju i ne zele s vama ko biva ko nas bre zavadi . Ni milimetra niste odmakli od 90ih jedino sto nemate silu.
Yebem taj grad karadzicev. Koji jevrej bi isao u Berlin kad bi tamo slavili hitlera i javna politika, negirali genocid?