Ni ja brate nisam znao da je u ovoj kategoriji i rekao sam ako su promjenili sad nakon ovoh pozitivnih rezultata onda nije uredu, al s obzirom da he ovako od pocetka onda je oksarajevo46 je napisao/la:Određeno je na početku sezone da će ČELIK BITI 5 KM, 8 KM i 10 KM. . Zašto potreba da se pravi problem od tog, kad je prije sezuone određeno? Samo nek ima belaja. Bolje da vrijeme potrosimo u pozivanju raje na utakmicu. Par drugova pozvati preko ovih društvenih mreža barem je danas lagano.
Kategorija I – HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, FK Sloboda, NK Čelik i FK Borac.
Kategorija II – FK Radnik, NK Vitez, NK GOŠK, FK Krupa i FK Mladost.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6-7 hiljada, sramota je sve ispod bez obzira na kvalitetu Čelika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
mogli su hladno promjeniti odluku i zamjeniti cijenu sa nekom drugom tekmom... ali sto bi se mucili, jadni se slomise radeci na boljitku kluba
sta su nam sve priredili, da nam daju po cenera na ulazu opet ne bi bilo dosta...
sta su nam sve priredili, da nam daju po cenera na ulazu opet ne bi bilo dosta...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma toliko je u finalu kupa bilo. Sumnjam da će se raja nafurat toliko protiv Čelika koji je 95% dobijena utakmica, još po ovakvom vremenu.MortemHz je napisao/la:6-7 hiljada, sramota je sve ispod bez obzira na kvalitetu Čelika
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Stanojevic propusta tekmu zbog povrede.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Može zamjena za nešto za profila. Poyyjoker90 je napisao/la:3000
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hajde ne znam što pravite dramu vala oko 2 marke, kaficu manje popijete danas i eto. Bitno je da nas dodje što više.
Bilo bi dobro barem nekih 6 milja za početak i 4-5 golova u mreži ovih nesretnika.
Lištica barem da ne izgubi u nedjelju i eto nas na -5 ili -6, baš onako kako sam i planirao da bude do pauze, na polusezoni se pojačati i napasti titulu na proljeće.
Bilo bi dobro barem nekih 6 milja za početak i 4-5 golova u mreži ovih nesretnika.
Lištica barem da ne izgubi u nedjelju i eto nas na -5 ili -6, baš onako kako sam i planirao da bude do pauze, na polusezoni se pojačati i napasti titulu na proljeće.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- kupus army
- Kontakt:
Eto prilike da vidimo Adukora na prirodnoj poziciji.miky_hz je napisao/la:Stanojevic propusta tekmu zbog povrede.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Neka Aduke na stoperu. Heric bi trebao odigrati 90 min, i mali Hadzic.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Idemo lijevi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
A decko zvani glavom na krampon.Oporavio se,nemoj njega zapostavljat Hilmo ce te banovatmoj uzor-S.G je napisao/la:Znaci nema Stanojevica, ako mali Heric ne bude igro, yebaji ga onda Husrefe
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ili Herića na zadnjeg veznog, ili Adukora pa Mujakića na stopera. Obje solucije su podjednako dobre. Mada bi najbolje bilo da stoperski par čine Adukor i Mujakić, a Herić na sredini.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Eto Perice opet na zadnjem veznom 
Ti i takvi kao ti gledate samo kad ce se nesta lose desitivda bi ovde prigovorili i dobili qouto od forumasa s palcem gore kao znakom odobravanja.Inijesta je napisao/la: Bosnjacki sindrom nam je u upravi i ne da treba njima nego i djeci im pjevat i govoriti kakvi su to lopovi
Konkretno ne znam jel celik bio u kategoriji ovih tekmi sto je karta skuplja, al ako nije bezobrazluk je povecat je, pogotovo sto Hz na sve moguce nacine pokusavaju nafurat raju da nas sto vise bude
Sto se tice Husrefa uvijek ce imati podrsku kao i igraci , a uprava nikad !
Da si imalo upucen znao bi da je prije pocetka sezone odredjena cijena karata za utakmice premier lige.
Al jok, lakse je ovde yebati mater nekome nego provjeriti o cemu se radi...
Raduj se rodjendanu kluba, raduj se utakmicama i mogucnosti da iste mozes gledati.
Sve si rekao o sebi sa ovim za djecu...
Stajao si nekad na SJEVERU?! Sada više nisi tu, a nisu ni tvoji prijatelji s kojima si nekad skakao i radovao se k'o malo dijete svaki put kad naše Rajvo zatrese mrežu. Sjećaš li se kako je bilo nakon poraza, kad ti prođu trnci kroz tijelo, a ti sa svojom braćom zapjevaš "i kada teško je"?! Možda upravo sada planiraš da sjedneš u nedjelju ispred televizije, i uz par piva i kokice odgledaš svoje Rajvo koje si prije išao bodriti gdje god da igra on. Ili si ipak rezervisao svoje mjesto na istoku/zapadu Haseta, a nekad znaš više vremena provesti gledajući u taj isti sjever i prisjećati se svih dobrih trenutaka koje si proživio sa svojim drugovima i svaki put poželjeti da se to opet nekad desi. Ali sjeti se jedne stvari, TI i tvoji drugovi, vaša grupa u nedjelju zvanično će proslaviti svoj trideseti rođendan, a ti se zapitaj gdje ćeš da budeš...
Naš odgovor je jasan: SVI NA SJEVER - 29.10. - 19:00h. 30 GODINA, GRMI SA SJEVERA!
Naš odgovor je jasan: SVI NA SJEVER - 29.10. - 19:00h. 30 GODINA, GRMI SA SJEVERA!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Da gledam samo sta ce se negativno desiti vec davno bi prestao klub pratit, a pratio sam ga i do cluja gdje nas je 80 bilo i idalje cuZip je napisao/la:Ti i takvi kao ti gledate samo kad ce se nesta lose desitivda bi ovde prigovorili i dobili qouto od forumasa s palcem gore kao znakom odobravanja.Inijesta je napisao/la: Bosnjacki sindrom nam je u upravi i ne da treba njima nego i djeci im pjevat i govoriti kakvi su to lopovi
Konkretno ne znam jel celik bio u kategoriji ovih tekmi sto je karta skuplja, al ako nije bezobrazluk je povecat je, pogotovo sto Hz na sve moguce nacine pokusavaju nafurat raju da nas sto vise bude
Sto se tice Husrefa uvijek ce imati podrsku kao i igraci , a uprava nikad !
Da si imalo upucen znao bi da je prije pocetka sezone odredjena cijena karata za utakmice premier lige.
Al jok, lakse je ovde yebati mater nekome nego provjeriti o cemu se radi...
Raduj se rodjendanu kluba, raduj se utakmicama i mogucnosti da iste mozes gledati.
Sve si rekao o sebi sa ovim za djecu...
Za cijene karti sam se ispravio jer je celik ove sezone u ovoj kategoriji sto nisam znao
A sto te pogada za lopove iz kluba i djecu im, haram im bilo i sjeme im se zatrlo lopovsko , jel posteno ??
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !