FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Pozz svim ljudima dobre volje a i onima koji to nisu a primarno Bavarcima.Ne mogodoh nista pisati,cavrljati u zadnjih mjesec dana zbog kojekakvih obaveza koje su me pritisle pa reko da pitam strucnjake (a ovdje ih itekako ima
),kako Bayo stoji sad-za sad,jel bilo jos kakvih pojacanja,prinova,odlazaka,kakva je situacija sa upravom,kako smo odigrali ovu prijateljsku,jel ima hemije,sve sam se boj'o da ce ispadanje Elf-a od 'talijana ostavit' traga na nasim momcima.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
momcad je trenutno u dobrom stanju.igramo lijep nogomet ali se moramo jos malo uhodati.pojacanja su se pokazala sasvim dobrim.ove sezone se vracamo na vrh bundeslige
rekao je heynekes da ce netko doci u vezni red bayerna....sto mislite tko ce to biti??
Mozda onaj M' villa ( valjda se ovako pise ) '?
Po meni i nije neki igrac .. bolje da je Bayern kupio Afellaya dok je mog'o.
A i ovako imaju veoma jak vezni red.
Po meni i nije neki igrac .. bolje da je Bayern kupio Afellaya dok je mog'o.
A i ovako imaju veoma jak vezni red.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Taj igrač je otpao, o njemu se razmišljalo ali uprava je odustala od njega skroz nakon određenog razmatranja. Naime koliko se sjećam došli su do zaključka da on ne može unaprijedit posebno igru Bayerna, t.j. da ne bi bila sad tolika korist od njega za Bayernovu igru.M4kaveli je napisao/la:Mozda onaj M' villa ( valjda se ovako pise ) '?
Ako budemo koga dovodili to će biti Martinez ili Bender. Na prvi pogled kod obojice situacija izgleda teško i komplikovano. Kod prvog je u pitanju ta klauzula i obeštećenje od 40 miliona eura koje Bilbao traži. E sad tu naša uprava igra na vrijeme, jer ako niko ne ponudi tu svotu (a izgleda da neće, naime i Barci je to previše, to je izjavio Rummenige, jer je to saznao u razgovoru s Barcinim čelnicima), onda su šanse da dovedemo tog igrača veće, jer Bilbao će do kraja transfer perioda u tom slučaju spustit cijenu. Ako neko ponudi tu svotu, onda je to gotova priča.
S tim da ovde može nastati situacija da i Bayern i Barca isto obeštećenje ponude Bilbaou, a onda bi bilo do igrača, koji bi se mislim prije opredijelio za Barcu, jer tu je situacija ista kao kad Bayern dovodi njemačke reprezentativce, koji se prije odluče da dođu u Bayern nego da odu u inostranstvo (zadnji primjer Neuer). Tako bi se mislim i Javi odlučio za Barcu. Ne mora 100 % značit, ali prema tome više nekako naginjem u procjeni. Što se plate tiče, mislim da mu Barca ne bi dala neku veću platu od Bayerna, jer koliko smo do sad mogli vidjet, ono što mu naša uprava nudi kao platu je izuzetno veliko, pa se jedno vrijeme špekulisalo da bi on rado i prešao, ali naravno i Javi mora mudro igrat, jer ak mu propadne transfer valja onda igrat u Bilbaou opet.
Što se Bendera tiče, tu bi Leverkusen mogao smekšat, ak baš naša uprava zagrize, sad apotekari spominju visoke cifre i onu priču pucaju, kao et Bender nije na prodaju, ali brzo to prolaskom vremena može pasti u vodu. Kao prvo smekšaš malo kad ti se određene svote ponude, a isto tako ne možeš imati nezadovoljnog igrača u timu.
Naravno da postoji i ona opcija da se više niko ne dovede. Opcija u veznom redu ima dovoljno, posebno na toj šestici, novo pojačanje bi donijelo još širine, a i imalo bi samo smisla ako će taj igrač donijeti i napredak u igri i nešto novo. Martinez bi bio jedan od takvih. Bender je opet agresivan tip, borac, još univerzalac, pa bi to iz tog razloga imalo smisla, a ostale neke opcije ne znam dal imaju smisla, jer ne pada mi trenutno neki igrač na pamet koji bi se mogao dovest.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
nadam se da martinez nece doci kod nas, ne za tih 40 miliona koliko bilbao trazi, bilo bi cak i smijesno da barca plati 40 miliona igraca koji ce igrati stopera, koji nece imati ni sigurno mjesto u prvih 11 jer nije nista bolji od maskerana
bolje da dodje vama jer vama je potrebniji na zadnjem veznom, al ne vjerujem ni da ce ga bayern platiti toliko, jer sto je previse-previse je
ukoliko bilbao ne spusti cijenu barem na nekih 30 miliona, nece tog martineza kupiti niko, al hebaji ga, ima i drugih dobrih igraca za puno manje para
bolje da dodje vama jer vama je potrebniji na zadnjem veznom, al ne vjerujem ni da ce ga bayern platiti toliko, jer sto je previse-previse je
ukoliko bilbao ne spusti cijenu barem na nekih 30 miliona, nece tog martineza kupiti niko, al hebaji ga, ima i drugih dobrih igraca za puno manje para
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- el-fighter
- Kontakt:
Sta ovo citam nasi igrace se "iskrvise" na treningu. Mandzukic navodno razbio nos Gustavu, a onda Dante "otresao" Maria. Takodjer je lijecnicka ekipa jos nekoliko puta reagovala jer je bilo dosta ostrih startova.
Tako i treba, konkurencija u timu je velika i moraju se dokazati svi koji zele u prvih 11, samo da ne bude povreda.
Tako i treba, konkurencija u timu je velika i moraju se dokazati svi koji zele u prvih 11, samo da ne bude povreda.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Konačno opet prava vatra na treningu, kao u stara dobra vremena. Idemo žestokoo.
Žestoka borba za mjesta u prvom timu, žestoka konkurencija, a Mandžo je sve podgrijao, ovako bi trebao i na terenu gorit, a nemam sumnji da hoće. Najveći dobitak u Mandži je, kao što sam od početka tvrdio, to što je žestoki borac.
Hoeness isto krenuo sa žestokim mjerama, Scholl naime ako želi ostati trener druge ekipe Bayerna , ne smije produžit ugovor s ARD-om, gdje radi kao Tv ekspert. On bar može do kraja ispunit ugovor, koji važi još 2 godine, jer kako Hoeness kaže, u tom periodu nema bitnijih reprezentativnih utakmica. Ovo je vjerovatno reakcija Ulija na komentare Scholla i kritiku na račun Marija Gomeza.
A samog Gomeza Ulinator želi podstači na još bolje igre, jer naime Uli je rekao kako je Gomez dobar, a ne vrlo dobar, jer može biti još bolji.
Uli želi na ovaj način da ga još više izazove, a vjerovatno prije svega da Gomeza potakne na još više kretanja i zalaganja.
Po pitanju Nerlingera , Hoeness je izjavio da bi za njega došao kraj na mjestu sportskog direktora i da je Bayern osvojio titulu, jer naime u određenim planovima po pitanju scoutinga, omladinskog pogona i drugih koncepata je bilo mimoilaženja. Ipak Uli je naglasio da je Nerlinger radio korektno posao i kako će s njim uprava ostati u dobrim odnosima i nije mu namjera po tom pitanju dalje čačkati stvari.
Žestoka borba za mjesta u prvom timu, žestoka konkurencija, a Mandžo je sve podgrijao, ovako bi trebao i na terenu gorit, a nemam sumnji da hoće. Najveći dobitak u Mandži je, kao što sam od početka tvrdio, to što je žestoki borac.
Hoeness isto krenuo sa žestokim mjerama, Scholl naime ako želi ostati trener druge ekipe Bayerna , ne smije produžit ugovor s ARD-om, gdje radi kao Tv ekspert. On bar može do kraja ispunit ugovor, koji važi još 2 godine, jer kako Hoeness kaže, u tom periodu nema bitnijih reprezentativnih utakmica. Ovo je vjerovatno reakcija Ulija na komentare Scholla i kritiku na račun Marija Gomeza.
A samog Gomeza Ulinator želi podstači na još bolje igre, jer naime Uli je rekao kako je Gomez dobar, a ne vrlo dobar, jer može biti još bolji.
Po pitanju Nerlingera , Hoeness je izjavio da bi za njega došao kraj na mjestu sportskog direktora i da je Bayern osvojio titulu, jer naime u određenim planovima po pitanju scoutinga, omladinskog pogona i drugih koncepata je bilo mimoilaženja. Ipak Uli je naglasio da je Nerlinger radio korektno posao i kako će s njim uprava ostati u dobrim odnosima i nije mu namjera po tom pitanju dalje čačkati stvari.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ovo je spekulacija sa moje strane. Real Madrid se nalazi pred dovodjenjem Modrica i mozda je to prilika za Bayern da ugrabi Khediru jer bi od tog transfera profitirao i Bayern i njemacka reprezentacija. Ne vjerujem da ce Real Madrid dati 42 miliona € za igraca koji ce sjediti na klupi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Super bi to bila stvar, jer od njemački reprezentativaca, uz Neuera , Khediru posebno nakon ovog EURO-a najviše cijenim, jer je pokazao da ima sjajne liderske sposobnosti, uz naravno sav kvalitet koji ima na svojoj poziciji.amerosm je napisao/la:Ovo je spekulacija sa moje strane. Real Madrid se nalazi pred dovodjenjem Modrica i mozda je to prilika za Bayern da ugrabi Khediru jer bi od tog transfera profitirao i Bayern i njemacka reprezentacija.
Samo Mourinho dosta cijeni Khediru, onda mi je nekako u tome svemu jako malo naznaka da bi ga Real htio prodati.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Nail for Real
- Kontakt:
Cek, je l' vi to ozbiljno?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Vec sam rekao to je spekulacija sa moje strane, a sigurno ce jedan Nijemac se morati preseliti na klupu dolaskom Modrica. Prema **** se spekulise da su vec interes za Khediru pokazali Milan i Manchester United.Nail for Real je napisao/la:Cek, je l' vi to ozbiljno?
Edit: Citam forum Real Madrida na TM-u i Khedira kod tih navijaca nije bas previse omiljen. Pretezno su to navijaci iz Njemacke, ali ima i onih iz Madrida koji poznaju Njemacki jezik.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Nail for Real
- Kontakt:
Khedira je standardan u Realu, Modric ako dodje treba prvo da se pokaze pa onda da govorimo o 'izbacivanju Njemaca'.
Nije Mourinho glup da ovakvu igracinu proda; a to sta misle navijaci takodjer nije bitno.
Znam da bi vi voljeli da imate najbolje njemacke igrace u timu, ali zakasnili ste.
Nije Mourinho glup da ovakvu igracinu proda; a to sta misle navijaci takodjer nije bitno.
Znam da bi vi voljeli da imate najbolje njemacke igrace u timu, ali zakasnili ste.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sad lijepo otici u Bilbao i reci "Onaj vas u Londonu kapiten a izgubise od Japana i Hondurasa." Ponuditi 20-23 miliona na izvolite i hos` nes`
Thomas Müller - Fußballgott
sto mislite tko se od pojacanja najvise dokazao??
Sacir do sada . Nekako se vidi da momak hoce i da ima potencijala.
naravno mnogo smo dobili sa Danteom i Mandzom
Thomas Müller - Fußballgott
- IlPrincipe
- Kontakt:
Razlika od prosle i ove sezone je u tome sto smo dobili samo jacu klupu.Igra se nece bitno mijenjati.Govorite za Sacira momak je dobar samo sto ga ja nisam primjetio protiv jacih ekipa Napolija, Wolfsburga, meda nije mogao,Mando je vise pokretljivi od Gomeza al nema on jos njuh za gol kao Gomez da se nade u pravo vrijeme na pravom mjestu sto moramo priznati da Gomez veoma dobro radi.Doveli smo Pizzara koji ce nam klinac???Dante momak je dobar al primjetio sam da voli da dribla u odbrani i izvodi neke poteze nije dobar za srce i bojim se da ce da nas kosta puno vise osim ako ga Jupp ne u razumi i obajsni sta su Evropske utakmice da jedna greska kosta ispadanja.Nama je potreban jedan kreativac kojeg nemamo u ekipi,igra nam zavisi od Ribery i Robena(npr. Silva)don_burza je napisao/la:Sacir do sada . Nekako se vidi da momak hoce i da ima potencijala.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.