FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Budala zna da od akcije nema nista. Sako.ce uraditi da sve manje ljudi više uopće idu jug. S ovim će dosta ljudi uopće prestati ići na utakmice. Predavanje magle 20 godina za rad licnih interesa preko kluba..
-
- Kontakt:
U svakoj akciji sam ucestvovao.. Dao stoju i po za zapad, milju za desetogodisnju, placam redovno clanarinu za sebe i za dijete, kupovao kojekakve vaucere, nikad popust nisam koristio u fan shopu.. Za ovo sad ne dam marke taman da se sutra ugasimo.. Ovo vise nema nikakvog smisla.. Ovaj humanitarni broj je kap koja je prelila casu.. Ako nam poreska uzme teren ove trenutne ublehe u upravi mogu komotno seliti iz drzave..
Pročepit će negdje.
Takvi kao ti i ovi ostali pljuvaci daleko vam kuca od Grbavice.
Trebali bi pokrenuti kakvu akciju da se skupe sve pare sto si ti dao za Zelju,ali pod uslovom da vise nikad nogom ne krocis na Grbavicu!MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:37U svakoj akciji sam ucestvovao.. Dao stoju i po za zapad, milju za desetogodisnju, placam redovno clanarinu za sebe i za dijete, kupovao kojekakve vaucere, nikad popust nisam koristio u fan shopu.. Za ovo sad ne dam marke taman da se sutra ugasimo.. Ovo vise nema nikakvog smisla.. Ovaj humanitarni broj je kap koja je prelila casu.. Ako nam poreska uzme teren ove trenutne ublehe u upravi mogu komotno seliti iz drzave..
Šta Željo dobija osim generalnog sponzora?
Hoće li se otplatiti dug prema poreznoj?
Hoće li se otplatiti dug prema poreznoj?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ne znam zasto takvo ophodjenje prema covjeku koji je podrzao do sad svaku akciju. Nije on sam, dosta raje misli isto. On je vise "koristi" donio od onih koji bi sad da se promovisu kao generalni sponzor. I s tim Zeljeznicaru veliku stetu u nekom privreednom svijetu prave.Foteljas je napisao/la: ↑19 dec 2022, 17:23Trebali bi pokrenuti kakvu akciju da se skupe sve pare sto si ti dao za Zelju,ali pod uslovom da vise nikad nogom ne krocis na Grbavicu!MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:37U svakoj akciji sam ucestvovao.. Dao stoju i po za zapad, milju za desetogodisnju, placam redovno clanarinu za sebe i za dijete, kupovao kojekakve vaucere, nikad popust nisam koristio u fan shopu.. Za ovo sad ne dam marke taman da se sutra ugasimo.. Ovo vise nema nikakvog smisla.. Ovaj humanitarni broj je kap koja je prelila casu.. Ako nam poreska uzme teren ove trenutne ublehe u upravi mogu komotno seliti iz drzave..
Jednostavno ljudi prejadno zvuci, da fudbalski klub u otvorenom trzistu otvara humanitarni broj. To otvaraju ljudi kojima novac sluzi za lijecenje u jednu ruku malo i morbidno.
Izadjite malo iz okvira foruma, vase grupe ljudi pa cete shvatiti i vidjeti da dosta nogu nece krociti na Grbavicu. Dosta ljudi je ubijeno u pojam sa ovim...
Svugdje kad je klub u finansijskoj krizi, ide rezanje troskova. Prvo sto se radi je prodaja igraca. Niko me ne moze ubjediti da ne mogu dobiti barem 400 hiljada eura za santosa i amoaha i eto para. Dajte djeci da igraju, u evropu ne mozemo a ispasti necemo.
Samo kod nas odmah daj neku pomoc, daj ovo daj ono, i to svaki put sve drskije i bezobraznije. Ne znam jesmo li mi jedinstven slucaj u svijetu, ali ruzno je brate
Samo kod nas odmah daj neku pomoc, daj ovo daj ono, i to svaki put sve drskije i bezobraznije. Ne znam jesmo li mi jedinstven slucaj u svijetu, ali ruzno je brate
De ti nama reci kolike su plate ljudima u upraviBradao1 je napisao/la: ↑19 dec 2022, 18:17Svugdje kad je klub u finansijskoj krizi, ide rezanje troskova. Prvo sto se radi je prodaja igraca. Niko me ne moze ubjediti da ne mogu dobiti barem 400 hiljada eura za santosa i amoaha i eto para. Dajte djeci da igraju, u evropu ne mozemo a ispasti necemo.
Torpederska botina..nema prodaje igrača, naprotiv, pojačaće se ekipa. Samo da iskaramo torpedo, i nakon toga prodajemo sve..Samsa je napisao/la: ↑19 dec 2022, 18:38De ti nama reci kolike su plate ljudima u upraviBradao1 je napisao/la: ↑19 dec 2022, 18:17Svugdje kad je klub u finansijskoj krizi, ide rezanje troskova. Prvo sto se radi je prodaja igraca. Niko me ne moze ubjediti da ne mogu dobiti barem 400 hiljada eura za santosa i amoaha i eto para. Dajte djeci da igraju, u evropu ne mozemo a ispasti necemo.

posto nisi nazvao do sada, a, ocito, i nemas namjeru nazvati 17045, ne opterecuj se i ne razbijaj glavu koliki postotak uzima telekom operater. jer, da si okrenuo broj, znao bi kako to funkcionise i da 2 KM idu direktno na racun za akciju.Machak je napisao/la: ↑18 dec 2022, 22:37Ja ne znam koliko u klubu ocekuju da dobiju para od navijaca, obicnih smrtnika koji pozovu broj u ovakva vremena kad se svaka marka gleda, ne smijem da pomislim koji postotak od poziva uzima telekom operater a uzima, jer uzimaju na sve ove humanitarne pozive, i ko sve nije ugrađen u taj poziv a budite sigurnu da jeste. Da ne pricam kako ce se naci pojedinaca i grupa da i na ovaj nacin uzmu od kluba jer zasto ne.
Ovo je dno dna, znaci u klubu nemaju ili ne znaju da privuku sponzora, neku instancu, nekoga ili nesto da pomogne klubu, navijaci su zadnja opcija i to na ovaj ponizan nacin "pozovite za klub" kao sto se djeca i generalno ljudi kod nas ljece i spasavaju zivoti od poziva i sms-a jer je drzava u qurcu kao i cijelo drustvo dok je enormno bogatih u ovoj istoj drzavi koji su to stekli teskim kriminalom i pljackom.
I na kraju krajeva da li se ovo poziva tj. daje novac klubu od kojeg ce ljudi u upravi sebi plate da isplate ? Sta je sa igracima, ostalim uposlesnicima, a gdje su enormna potrazivanja i dugovanja. Ne smijem da pomislim koliko klubu treba novca na mjesecnoj bazi.
Vidim ovdje na forumu se neki loze pogresno i idalje gledaju klub i desavanja oko istog kroz ruzicaste naocale. Ne shvatam da li stvarno vjerujete da ce 100.000 navijaca smrtnika da dvadeset, trideset puta vrti broj ?
kao i obicno, seres i kontriras, kao, pametujes, a ne znas gdje si supalj.
i, da, tesko da ce iko graditi nesto na pomocnom, pa i megapolis.
Zadnja izmjena: ristagrad, dana/u 19 dec 2022, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Botovi glupi citajte. Klub nema nikakve veze sa ovom akcijom. Akciju su iskljucivo organizovali navijaci Zeljeznicara, Manijaci. Od Zelje nista, za Zelju sve!!zeljovolimte je napisao/la: ↑19 dec 2022, 17:59Ne znam zasto takvo ophodjenje prema covjeku koji je podrzao do sad svaku akciju. Nije on sam, dosta raje misli isto. On je vise "koristi" donio od onih koji bi sad da se promovisu kao generalni sponzor. I s tim Zeljeznicaru veliku stetu u nekom privreednom svijetu prave.Foteljas je napisao/la: ↑19 dec 2022, 17:23Trebali bi pokrenuti kakvu akciju da se skupe sve pare sto si ti dao za Zelju,ali pod uslovom da vise nikad nogom ne krocis na Grbavicu!MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:37
U svakoj akciji sam ucestvovao.. Dao stoju i po za zapad, milju za desetogodisnju, placam redovno clanarinu za sebe i za dijete, kupovao kojekakve vaucere, nikad popust nisam koristio u fan shopu.. Za ovo sad ne dam marke taman da se sutra ugasimo.. Ovo vise nema nikakvog smisla.. Ovaj humanitarni broj je kap koja je prelila casu.. Ako nam poreska uzme teren ove trenutne ublehe u upravi mogu komotno seliti iz drzave..
Jednostavno ljudi prejadno zvuci, da fudbalski klub u otvorenom trzistu otvara humanitarni broj. To otvaraju ljudi kojima novac sluzi za lijecenje u jednu ruku malo i morbidno.
Izadjite malo iz okvira foruma, vase grupe ljudi pa cete shvatiti i vidjeti da dosta nogu nece krociti na Grbavicu. Dosta ljudi je ubijeno u pojam sa ovim...
Fudbalski klub Željezničar obavještava svoje članove, navijače i javnost da je u potpunosti izmirio sve svoje obaveze po osnovu poreza i doprinosa koji su dospjevali u 2022. godini. Time je stekao formalno pravo da podnese zahtjev za novi sporazum o odgođenom plaćanju sa Poreznom upravom Federacije Bosne i Hercegovine.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zadnja izmjena: Foteljas, dana/u 19 dec 2022, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa Manijaci tjeraju uprave, trenere, nanose stetu klubu, nek malo odgovornosti preuzmu.Foteljas je napisao/la: ↑19 dec 2022, 19:24Botovi glupi citajte. Klub nema nikakve veze sa ovom akcijom. Akciju su iskljucivo organizovali navijaci Zeljeznicara, Manijaci. Od Zelje nista, za Zelju sve!!zeljovolimte je napisao/la: ↑19 dec 2022, 17:59Ne znam zasto takvo ophodjenje prema covjeku koji je podrzao do sad svaku akciju. Nije on sam, dosta raje misli isto. On je vise "koristi" donio od onih koji bi sad da se promovisu kao generalni sponzor. I s tim Zeljeznicaru veliku stetu u nekom privreednom svijetu prave.
Manijaci koliko god da stete naprave tri puta vise vrate klubu. Sto se izgleda za tebe ne moze reci.zeljovolimte je napisao/la: ↑19 dec 2022, 19:32Pa Manijaci tjeraju uprave, trenere, nanose stetu klubu, nek malo odgovornosti preuzmu.Foteljas je napisao/la: ↑19 dec 2022, 19:24Botovi glupi citajte. Klub nema nikakve veze sa ovom akcijom. Akciju su iskljucivo organizovali navijaci Zeljeznicara, Manijaci. Od Zelje nista, za Zelju sve!!zeljovolimte je napisao/la: ↑19 dec 2022, 17:59
Ne znam zasto takvo ophodjenje prema covjeku koji je podrzao do sad svaku akciju. Nije on sam, dosta raje misli isto. On je vise "koristi" donio od onih koji bi sad da se promovisu kao generalni sponzor. I s tim Zeljeznicaru veliku stetu u nekom privreednom svijetu prave.
Hulahopka je pitar, a ostali su nasjeli na njegovu pricu.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Istog sam mišljenja kao i ti. Meni je ova akcija jedno veliko poniženje. Svaka čast Manijacima jer ovim žele da pomognu, ali mislim da je ovo previše. Klub smo sa najvećom navijačkom bazom, jednom od najvećih posjeta na balkanu. Mislim da kao navijač dajem, dajemo i više nego što jedan klub treba. Članske, karte, dresovi, rekviziti, "donacije" i na kraju gdje je sav taj novac? Gdje smo mi sad? Jel iko odgovarao što je Željo u ovoj situaciji? Hoce li iko odgovarati? Zasto smo SDA klub?MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 dec 2022, 16:37U svakoj akciji sam ucestvovao.. Dao stoju i po za zapad, milju za desetogodisnju, placam redovno clanarinu za sebe i za dijete, kupovao kojekakve vaucere, nikad popust nisam koristio u fan shopu.. Za ovo sad ne dam marke taman da se sutra ugasimo.. Ovo vise nema nikakvog smisla.. Ovaj humanitarni broj je kap koja je prelila casu.. Ako nam poreska uzme teren ove trenutne ublehe u upravi mogu komotno seliti iz drzave..
Da ti objasnim nesto jer se tebi treba crtati. To što smo mi nesto plaćali ne mijenja činjenicu vezano za hipoetku po osnovu onog starog sporazuma. Zato nemoj ispadati paglu bez razloga. Farbanja jupol za takve poput tebe.
Teško se pravo odreći jedne kafe dnevno. Kako vam se da vise serendati.
Telefon u ruke!
Telefon u ruke!