La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ako opet odigra loše što je i za očekivat jer ne može uhvatiti ritam posjest će ga na klupu i tako u krug...
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ako kojim slučajem zatrese mrežu postaće najbolji napadač La Lige.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
U zadnjih 5 godina kad god pogledam sastav Real M. Isco sjedi na klupi. Ne znam igrača da je više presjedio na klupi a da ima talent i da je generalno dobar igrač, a i da neće da ide negdje gdje neće sjediti. Šteta talenta, i da sebi nije obezbjedio bolji ugovor - čak 12 igrača Reala ima bolju platu.
Betis zasluženo izjednačio, imali su inicijativu nakon primljenog gola...i onog promašaja Rame 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Eh, moglo bi se ovo upalit i gledat
Mnogo smo smijesni,Kazo i Jovic parazitiraju na terenu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Valjda ubaci Jovića u drugom kad bude ganjao rezultat
@sljivo-Pa ne vjerujem bas da je imidz
nemam pojma iskreno.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ne hejtam fakat ali previse je radio na masi Jovic.Izgleda "predebelo" kad ga gledas pored ostalih na terenu ,mislim da mu nije pametna odluka mogla se i definicija malo poradit.
Fekir je doktor fudbala
Fekir je doktor fudbala

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Njegova jedina greška je što je prešao u klub koji dobro prelazi njegov rang i što je odmah znao da će pored Benzeme sjediti na klupi. Sad ko ga hebe, nek trune.
Do kad nema Hazarda?
Isco ne igra jer se zapustio maximalno, a to da ima talent znaju i ptice na grani. Prošle sezone ga je samo protiv Barcelone u one dvije utakmice pokazao, ostalo katastrofa.sljivo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 21:26U zadnjih 5 godina kad god pogledam sastav Real M. Isco sjedi na klupi. Ne znam igrača da je više presjedio na klupi a da ima talent i da je generalno dobar igrač, a i da neće da ide negdje gdje neće sjediti. Šteta talenta, i da sebi nije obezbjedio bolji ugovor - čak 12 igrača Reala ima bolju platu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
E jesu dugo i izdržali
-
- Kontakt:
E cuj nije ofsajd
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da je Betis bio u ovoj situaciji svirao bi se ofsajd.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A čuj komentatora, nadam se da će jednog dana ići pas na Jovića.
Može li patetičnije od ovog haha.

Šta ovo bi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.