Mozda nas i iznenade ako se bude imalo para za takve igrace...combe je napisao/la:Kada malo bolje razmislim možda je i bolje što je sada zatišje što nema bombastičnih izjava sa naše strane(navijačke, uprave i trenera) kao što je bio slučaj na početku sezone. Možda nas naša "ne"Sposobna(čast pojedincima) uprava konačno iznenadi nekim kvalitetnim pojačanjem i rezultatom u drugom dijelu sezone.![]()
![]()
Kakva je to drug kotlovnica od 68 000 KM. Sta ce to ona grijati. Puno para. Nego imal ikakvih info.za pojacanja?zmaj348 je napisao/la:u toku su završni radovi na uređenju kotlovnice-cc 68000 km(donirana sredstva)..završena je projektna dokumentacija za krov-cc 25000km(pola općina-pola klub)..Nedim ostaje u klubu...
Sama peć na pelet je 25000,imaš tu troškove za pumpe,cijevi,radijatore,fasadersko-molerski radovi,pločice,odzak itd..sve ovo su finansirali navodno nekakva Američka firma(nemam inf.ko su i ko ih je doveo da ulažu u klub)..niko ništa ne govori o pojačanjima,vjerojatno se čeka završetak Pl-e pa da tu nešto potražimo..combe je napisao/la:Kakva je to drug kotlovnica od 68 000 KM. Sta ce to ona grijati. Puno para. Nego imal ikakvih info.za pojacanja?zmaj348 je napisao/la:u toku su završni radovi na uređenju kotlovnice-cc 68000 km(donirana sredstva)..završena je projektna dokumentacija za krov-cc 25000km(pola općina-pola klub)..Nedim ostaje u klubu...
Kolko ce kostat krov??zmaj348 je napisao/la:u toku su završni radovi na uređenju kotlovnice-cc 68000 km(donirana sredstva)..završena je projektna dokumentacija za krov-cc 25000km(pola općina-pola klub)..Nedim ostaje u klubu...
Oko 500000km naši predviđaju,moguće i manje,sve zavisi od tendera..esprit24 je napisao/la:Kolko ce kostat krov??zmaj348 je napisao/la:u toku su završni radovi na uređenju kotlovnice-cc 68000 km(donirana sredstva)..završena je projektna dokumentacija za krov-cc 25000km(pola općina-pola klub)..Nedim ostaje u klubu...
Aha hvala ti na odg. Znaci uprava zvijezde ide na ispunjavanje licence za takmicenje u PL naredne sezone, posle krova falili bi reflektori, al otom potom, jos da igraci i struka ispostuju na terenu eto nama PL aBd dogodine u Gradacaczmaj348 je napisao/la:Oko 500000km naši predviđaju,moguće i manje,sve zavisi od tendera..esprit24 je napisao/la:Kolko ce kostat krov??zmaj348 je napisao/la:u toku su završni radovi na uređenju kotlovnice-cc 68000 km(donirana sredstva)..završena je projektna dokumentacija za krov-cc 25000km(pola općina-pola klub)..Nedim ostaje u klubu...
Po mojim informacijama ovaj put nisi u pravu..combe je napisao/la:To sto se tice krova sam jednom pisao sta su nasi pokusali ali nisu uspjeli. Znaci sto se tice krova obecanje ludom radovanje. Ili malo preciznije dobicemo krov kad u laste pi..a zaraste.
Kad se pocne krov radit ti ces se vjerovatno tad slagirat od uzbudjenjacombe je napisao/la:To sto se tice krova sam jednom pisao sta su nasi pokusali ali nisu uspjeli. Znaci sto se tice krova obecanje ludom radovanje. Ili malo preciznije dobicemo krov kad u laste pi..a zaraste.
Pogrešno si ti mene shvatio, ja bi volio da se napravi i krov i reflektori, stavi semafor, uradi pomoćni sa plastikom, taman kada bi ja pojeo govana koliko sam postova napisao, samo to je ne realno.zmajevac je napisao/la:Kad se pocne krov radit ti ces se vjerovatno tad slagirat od uzbudjenjacombe je napisao/la:To sto se tice krova sam jednom pisao sta su nasi pokusali ali nisu uspjeli. Znaci sto se tice krova obecanje ludom radovanje. Ili malo preciznije dobicemo krov kad u laste pi..a zaraste.
Znam da ima tuzbi prema Zvijezdi, al ev ja cu se zadovoljit da ti od tih "milion" navedes barem 100, jel ok?combe je napisao/la:Pogrešno si ti mene shvatio, ja bi volio da se napravi i krov i reflektori, stavi semafor, uradi pomoćni sa plastikom, taman kada bi ja pojeo govana koliko sam postova napisao, samo to je ne realno.zmajevac je napisao/la:Kad se pocne krov radit ti ces se vjerovatno tad slagirat od uzbudjenjacombe je napisao/la:To sto se tice krova sam jednom pisao sta su nasi pokusali ali nisu uspjeli. Znaci sto se tice krova obecanje ludom radovanje. Ili malo preciznije dobicemo krov kad u laste pi..a zaraste.
Covjek gore kaze da je krov cca 500 000, da uzmemo da je 400 000 pola opstina, pola Zvijezda. Odakle Zvijezdi te pare, jedva se krpi kraj sa krajem samo sto vi to ne znate neko vam baca prasinu u oci.
Zvijezdi za vratom visi tuzbi mali milion vec sam jednom nabrajao a oni sad da izdvoje 200 000 za krov, iz koje ćase???
Mi više nemamo generalnog sponzora kao što je nekad bio Cimos. Zvijezdi određeno svotu(solidnu za naše prilike) daje opština + nešto sponzora što je Fadil našao, nešto Kula i to je to.
Za te maštarije koje vi imate treba jak sponzor sa strane ali to je teško nać. Takvi ulagači prvo idu u "veće" klubove tipa Sarajevo, Željo, Sloboda, Čelik, Borac. A kako vidimo nipomenuti klubovi sem Sarajeva nemaju neku sigurnost.
Šta onda mi da očekujemo. Ja znam da nekima od vas to nepaše ali ja sam samo realan.
ljudi su uradili projektnu dokumentaciju za krov,niko nije lud da raspiše tender za izvođenje radova a da nije okvirno završio finansijsku konstrukciju..po nekim najavama izgleda da se pomjerilo sa mrtve tačke,eh sada koliko će u tome uspjeti,vidjet ćemo..i da,Zvijezda ima određena dugovanja ali nisu to više toliko opasne cifre kao prije godinu dana,a to da se nekome duguje ogroman novac nešto ne vjerujem,mislim da bi te iste firme već tužile...ovdje je više problem ko je napravio dugovanja i na čiju će adresu ići ta tužba(Cimos,Nurdo ili Zvijezda)mislim da se spori i oko cijene samog izvođača na velikoj tribini(vjerovatno su ovi pokušali da love u mutnom sa prenapuhavanjem cijena)...još jednom ponavljam,nelogično je da smo nekom dužni velike novce a da nas neće tužiticombe je napisao/la:Nisam reako milion, nego "mali milion" figurativno, jel OK. A što se tiče svih tužbi ne bi spominjao ipak ima stvari koje nisu za javnost.
Hamzu samo mozemo pamtiti kao najboljeg igrača Zvijezde u postratnoj historiji,daleko je od toga da on nesto kvalitetno kao direktor uradi.astra1922 je napisao/la:netreba potcjenjivati nas klub kao otkud nam pare duzni ovo ono.bolje da potencionalni sponzori citaju nesto lijepo a ne te price.pare za krov ce doci od nekih sponzora logicno je da zvijezda te pare nema.imamo premijera i mozda za 4 godine uspije neke sponzore dovesti i natkriti ovu tribinu.bitno je imati klub na zdravim nogama a ostalo ce doci.
sto se tice prelaznog roka hamza molim te jer znam da citas.dovedi 3-4 igraca nemoj 7 otjerat a 7 dovest.dovoljno je i 3 kvalitetna za prve postave a ostalo mozemo krpiti
dovedite premijerligaske igrace starije iskusnije i akobogda idemo u premijer ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.