Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 29 mar 2012, 21:37

[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 29 mar 2012, 21:43

bparena je napisao/la:Hajd vi malo Salke 04 gledajte. Kakvog ste vi strijelca, bisera i ljudinu odbacili. Nikada vi necete imati Raula....

svaka mu cast - legenda
Navikli smo na tvoje idiotske postove sa nevjerovatnim opservacijama i istinskim cinjenicama, nemoj vise molim te. Krenuo sam da ti objasnim kako Real nije odbacio Raula nego da je sam donio odluku da napusti klub, ali sam na vrijeme shvatio da nema svrhe.

Gdje su ovi moderatori kad ih co'ek treba :cry:
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 29 mar 2012, 21:46

bparena je napisao/la:Hajd vi malo Salke 04 gledajte. Kakvog ste vi strijelca, bisera i ljudinu odbacili. Nikada vi necete imati Raula....

svaka mu cast - legenda

:facepalm:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 mar 2012, 21:55

JavierPortillo je napisao/la:

svaka mu cast - legenda
Navikli smo na tvoje idiotske postove sa nevjerovatnim opservacijama i istinskim cinjenicama, nemoj vise molim te. Krenuo sam da ti objasnim kako Real nije odbacio Raula nego da je sam donio odluku da napusti klub, ali sam na vrijeme shvatio da nema svrhe.

Gdje su ovi moderatori kad ih co'ek treba :cry:
Nemoj me idijotom zvati nista nisam lose mislio. Ne zelim i nisam nikada nikoga ovdje tako nazvao pa ni tebe. Ako ti smetaju cinjenice to je tvoj problem. Gledam i uzivam u velicini koju sigurno nikad vise necete imati a ti mozes glavom kroz zid ali bas toliko mrznje - sakrij to malo. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 29 mar 2012, 21:56

bparena je napisao/la: Nemoj me idijotom zvati nista nisam lose mislio. Ne zelim i nisam nikada nikoga ovdje tako nazvao pa ni tebe. Ako ti smetaju cinjenice to je tvoj problem. Gledam i uzivam u velicini koju sigurno nikad vise necete imati a ti mozes glavom kroz zid ali bas toliko mrznje - sakrij to malo. :evil:
:lol:

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 29 mar 2012, 21:57

svaka mu cast - legenda
:lol: :lol: pa ti si zaista fenomen
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 mar 2012, 21:58

slika
slika
slika
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 29 mar 2012, 22:01, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 mar 2012, 22:00

Raul7 je napisao/la:

svaka mu cast - legenda
:lol: :lol: pa ti si zaista fenomen
Hocetel vi ikad forum skontat kao malo vise zezanciju a ne sve da idete kao onaj gore uvredama. Raul je jedan .... a i ja s njim :D

ma malo opusteno - yebem vam utegnutost. hehehehehhe
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 29 mar 2012, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 mar 2012, 22:03

Jel to zatvarate oci pred Raulom a trazite strelca :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 mar 2012, 22:06

nik mi,malo je reci nije dobar..

@bparena nije problem sto konstantno trolujes,problem je sto ne znas pa je dosta smorno za citanje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 29 mar 2012, 22:06

slika
Crtez jednog mog jarana :o
Visca el Barça ! Mes que un club !

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 29 mar 2012, 22:07

bparena je napisao/la:Jel to zatvarate oci pred Raulom a trazite strelca :D
Ne, trazimo jednog skauta poput tebe da nam kazes koga trebamo dovest. Pogotovo pored Higuaina i Benzeme koji su skupa zabili preko 40 golova.

DesimaL@ Bozanstveno. :shock:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 mar 2012, 22:14

JavierPortillo je napisao/la:
bparena je napisao/la:Jel to zatvarate oci pred Raulom a trazite strelca :D
Ne, trazimo jednog skauta poput tebe da nam kazes koga trebamo dovest. Pogotovo pored Higuaina i Benzeme koji su skupa zabili preko 40 golova.

DesimaL@ Bozanstveno. :shock:
Momak treba da malo ohanes. Sve je ok dok nema uvreda, a to lici na malogradzanstinu. Ako pogledas da ja nikada nista nisam lose vama napisao osim sto se dobro zezam i nisam madridista. :) Ali sve je to ok i ne smeta jer je sve ovo forum i malo gledaj da se vec dugo znamo a to vec povlaci neko postovanje bar da ne vrijedzamo jedne druge. Ne primjetis da na Barcinom forumu kad se vi zezate nikok nista ne docekiva na noz :) Pisi i zezaj sve u granicama. Za to i postoji forum da se zezamo, analiziramo ali prije svega postujemo...

@Raul_64
ne zelim da prljam foorum ni da trolujem, samo sam odusevljen igrom Raula pa mi je pravo drago sto je otisao iz Reala. Mnogo bi nama bilo teze da je on tu... Al et vi to ne vjerujete... pozz

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 29 mar 2012, 22:24

Sto je najgore parena je u pravu, bez obzira da li je otjeran ili je dobrovoljno otisao, do odlaska nije smjelo doci.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 mar 2012, 22:30

ek0 je napisao/la:Sto je najgore parena je u pravu, bez obzira da li je otjeran ili je dobrovoljno otisao, do odlaska nije smjelo doci.
Buraz evo ga i drugi Raula .... mislim bez namjere da nesto provociram, ali stvarno mi nisu jasni ovi u vasoj upravi. Covjek je fenomen. Ljudi ovo je zivuca legenda al et .........

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 mar 2012, 22:31

joj kako krenete svako malo kenjat o raulu kad vam ovaj bombas dodje i samo baci kost, skontajte se vise konacno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 mar 2012, 22:37

LenBias je napisao/la:joj kako krenete svako malo kenjat o raulu kad vam ovaj bombas dodje i samo baci kost, skontajte se vise konacno
Gledas li ti tekmu jaro ??? Zar navijac Barcelone ne moze da se divi nekom Realovom igracu ili bivsem Realovom igracu. Ponavljam a ko kako hoce nek vidi - nikad vi necete imati ovako stabilan karakter i igracku velicinu a da ne govorimo o snalazljivosti, okretnosti i opasnosti kao sto je to veliki RAUL.

p.s. razumite to kako hocete ali Raul je legenda koju ce te tesko vise naci.... covjek suti i zabija i u ovim godinama.. Svaka mu cast ........

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 mar 2012, 22:43

ne znam da li si mene citiro to, na ignor si mi, smaras, ubi kolko smaras i dosadjujes, vjerovatno pises kako je raul bog, jest, raul igra dobro, jest, raula se trebalo ostavit, jest al pazi ovo sad velikim slovima sto cu ti napisat po ko zna koji put MOGLO SE NJEGA POTPISAT I REC MU HOCES IGRAT CES I ONDA OSTAVIT GA DA CAMI NA KLUPI AL TO TEK NIJE NACIN NA KOJI TREBA DA SE ODNOSI PREMA LEGENDI KLUBA, toliko, ako ovo ne kontas onda stvaaaarno ubij se
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 mar 2012, 22:46

LenBias je napisao/la:ne znam da li si mene citiro to, na ignor si mi, smaras, ubi kolko smaras i dosadjujes, vjerovatno pises kako je raul bog, jest, raul igra dobro, jest, raula se trebalo ostavit, jest al pazi ovo sad velikim slovima sto cu ti napisat po ko zna koji put MOGLO SE NJEGA POTPISAT I REC MU HOCES IGRAT CES I ONDA OSTAVIT GA DA CAMI NA KLUPI AL TO TEK NIJE NACIN NA KOJI TREBA DA SE ODNOSI PREMA LEGENDI KLUBA, toliko, ako ovo ne kontas onda stvaaaarno ubij se
citiran si pa procitaj. lp bparena

p.s. raul nije bog - samo jedan strasan igrac....

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 29 mar 2012, 22:53

Ne znam ,ne znam , ne vjerujem da postoji covjek na ovom dunjaluku kojem ne naumpadne kraljevski klub kad cuje ili vidi Raula pa makar i Schalkeovom dresu 8-) svoj hljeb je zaradio,svoju slavu pokupio,necu jos u penziju,odo do njemacke malo ,posteno :!:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.