Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jedva čekam dodjelu Oskara samo zbog Kimmelovog Guillermea
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Selam malejkum Turci, pomaze bog Helleru, hvaljen isus manjinama.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Kakva ono budala sinoc luduje sa sikerom po Tuzli, bem tiHeller je napisao/la: ↑08 feb 2020, 11:58Kae se **** te bog a ne pomaze bogSviuodbranu je napisao/la: ↑08 feb 2020, 11:46Selam malejkum Turci, pomaze bog Helleru, hvaljen isus manjinama.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Nemam pojma, bio nešto u LK, pa kreno napolje da dignem para oćera me sekjuriti od bankomata, odem do drugog ne radi ni on, možda se i njemu isto desiloSviuodbranu je napisao/la: ↑08 feb 2020, 12:02Kakva ono budala sinoc luduje sa sikerom po Tuzli, bem tiHeller je napisao/la: ↑08 feb 2020, 11:58Kae se **** te bog a ne pomaze bogSviuodbranu je napisao/la: ↑08 feb 2020, 11:46Selam malejkum Turci, pomaze bog Helleru, hvaljen isus manjinama.![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /200207039
Prvo kontam da položim pa idem po rekord, al onda skontam i ne treba mi vozačja
Nullius in verba
- ASD
- Kontakt:
Kako ćeš se s trebom parkirati na ilinčici?Heller je napisao/la: ↑08 feb 2020, 12:40https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /200207039
Sve ove što uhvate sa preko 2 promila treba sudit za pokušaj ubistva.
Let's talk about SIX baby!
Alkohol utice na sposobnost odlucivanja te vrijeme reakcije, a znamo da su pri voznji doslovno sekudne u pitanju, pocev od zaustavnog puta. Vec 1,5 promila uveliko utice na navedeno, znaci na koordinaciju i sve blizu pomenute doze treba iskljucivati iz saobracaja, oduzimat vozacke te slati na ponovno polaganje.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
E čuj nema vozačku jbt.
Isto ko ovaj jedan kolega, vozi i dan danas a nikad nije ni položio.
Isto ko ovaj jedan kolega, vozi i dan danas a nikad nije ni položio.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sta je nekako i logicno to za posao, obzirom da je Sarajevo glavni grad drzave sa 3 konstitutivna naroda, a preostalih 2 fali u istom, pa se mora ili bi trebalo nekako smanjiti disbalans u javnim institucijama...GOAT je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:25100%marconato je napisao/la: ↑07 feb 2020, 09:14Beograd je od svih glavnih gradova bivse drzave najvise autosovinisticki grad.Fantasista je napisao/la: ↑07 feb 2020, 08:09Stid me čitat šta lik piše. Beograd je prelijep grad koji ima sadržaje kakve ovaj debil nikad neće doživjet. Koliko mržnje to je žalosno.
Evo ovdje u Sarajevu ako kazes da si Bosnjak odma te gledaju poprjeko.Kad ides na razgovor na posao vece sanse imas da te prime ako si Hrvat ili Srbin a Jevrej ovdje ne mora ni radit.
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 08 feb 2020, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne znam procenat Hrvata u gradu, ali sumnjam da Srba fali. Dobrinja i Lukavica posebno. Dosta ih dolazi sa Pala, iz Mokrog...marconato je napisao/la: ↑08 feb 2020, 13:36Sta je nekako i logicno to za posao, obzirom da je Sarajevo glavni grad drzave sa 3 konstitutivna naroda, a preostalih 2 fali u istom, pa se mora ili bi trebalo nekako smanjiti disbalans...![]()
Uostalom, niko ih nije tjerao da idu odavde i da brane grad u kojem su rođeni.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pricam za institucije...Derdiyok je napisao/la: ↑08 feb 2020, 13:43Ne znam procenat Hrvata u gradu, ali sumnjam da Srba fali. Dobrinja i Lukavica posebno. Dosta ih dolazi sa Pala, iz Mokrog...
Uostalom, niko ih nije tjerao da idu odavde i da brane grad u kojem su rođeni.
Sto se tice toga da li ih je ko tjerao ili ne, druga tema, nebitna za ovu pricu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Državne ustanove treba maksimalno decentralizovati
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.