196 cm, 108 kg
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Re: Chat
Bas sam danas procitao kolumnu o kontrolisanju BiH neba.
Sine prevara stoljeca. Srbija i hrvatska kontrolisu zracni prostor, i to kako je podijeljen necete nikada pogodit.
Mi uopste nemamo radarski sistem preko 10 000 metara, a i taj jedan pokriva do 10 000 i mozda 30 posto teritorije.
Procentualno 8 posto letova je ispod 10 000 metara, pa sta mi onda kontrolisemo.
Takse za prelet ne idu drzavi, nego u privatni dzep....veliki dio. I jos mnogo toga, za rubriku da se najezis.
Sine prevara stoljeca. Srbija i hrvatska kontrolisu zracni prostor, i to kako je podijeljen necete nikada pogodit.
Mi uopste nemamo radarski sistem preko 10 000 metara, a i taj jedan pokriva do 10 000 i mozda 30 posto teritorije.
Procentualno 8 posto letova je ispod 10 000 metara, pa sta mi onda kontrolisemo.
Takse za prelet ne idu drzavi, nego u privatni dzep....veliki dio. I jos mnogo toga, za rubriku da se najezis.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Masala sine samo ti jedi pusti ove zgolje samo bi te osusili. Preporucujem ti da jedes vise mesa, strpano u sosama, dnevno dva hljeba obavezno a zalit kolom kakve salate i vocke to je za zene. Pusti i ove sto bi kao trcali i to je za zene. Samo pizde trce jer moraju bjezat a glavni lav ceka zrtvu da je pojede.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Smrsat ti je lahko, to barem danas nije tesko, traka i cardio i kile same spadaju, samo je bitno da imas volju.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Biciklizlizam je perverzija, imam u planu da se intenzivno krenem baviti tim sportom, samo mi fali keš za jak bajk. Uhvatiš formu i lagano na more bajkom.
"We need to suffer. And we need to fight."
- ASD
- Kontakt:
Ma kod mene je neko polucestovno. Malo po asfaltu, malo po običnom putu. Zbog toga ne idem baš daleko, ali zato idem u brda.
Inače, sport je skup havarija. Ko vozi svaki dan, održavanje ga ispadne skoro kao i auto.
Inače, sport je skup havarija. Ko vozi svaki dan, održavanje ga ispadne skoro kao i auto.
To je taj miroljubivi momak. I prijatelj Bosne i Hercegovine i svih naroda
Čim sam ga prvi put čuo da izjavljuje da se onaj što su mu sina ubili u Banjaluci borio za državu Republiku Srpsku prekrižio sam ga. Samo ponavljat Bosna i Hercegovina i dvije administrativne jedinice u vidu entiteta i Brčko Distrikt. Da Bogdom ovi naši političari naglašavaju stalno u razgovoru manji entinet, manji entitet a ne da zovu PC bilo bi bolje.
Nedavno slučajno gledao RTRS kanal, strahota Bgm.
Tako blizu, a tako daleko.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma samo dobru playlistu sebi nabacis, ja odradim tako 10k u cugu bez problema, 65-70 min, i osjecaj na kraju fantastican
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U Sarajevu ga one babe balile po bascarsiji,ne daj Boze da je u Tuzlu dosao,vjerovatno bi i neki pushing pao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma jarane pravda za Davida i ta sranja, a otac u ratu ubijao po Bosni i opet bi da moze. Bosnjo je cudo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.