Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Epidaurus
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Epidaurus » 08 feb 2020, 20:32

To sto mu je otac bio u VRS ne mora znacit da nas treba bolit ku.rac za ubijeno dijete od strane onih koji u dogovoru sa "politickom elitom" ostala dva naroda guse svaki napredak u drzavi. Sta smo trebali ? Likovat jer je jedan cetnik ubio dijete bivseg pripadnika VRS pa je samim tim i to dijete krvolocni Srbin zeljan bosnjacke krvi ?

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 feb 2020, 20:37

I taj bivsi pripadnik VRS-a je cetnik, i taj Stanivukovic isto. Ne do bog nikome za smrt cija god da je. Ne pada mi na pamet da podrzavam cetnika, koliko su on i slicni njemu majki ojadili. SDS je bolji nesto od SNSD-a? Dijete nista nije krivo, a i njega bi gurnuli u nacionalizam da je ziv. Eno djeca po Srebrenici a vec mrze i nose kokarde. Ko ih nauci to?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 08 feb 2020, 20:40

Epidaurus je napisao/la:
08 feb 2020, 20:32
To sto mu je otac bio u VRS ne mora znacit da nas treba bolit ku.rac za ubijeno dijete od strane onih koji u dogovoru sa "politickom elitom" ostala dva naroda guse svaki napredak u drzavi. Sta smo trebali ? Likovat jer je jedan cetnik ubio dijete bivseg pripadnika VRS pa je samim tim i to dijete krvolocni Srbin zeljan bosnjacke krvi ?
Mene uopste ne dotice to....Naravno da se kao covjek sazalis, zao je Allaha mi, zamislis ne dao bog da je tvoj neko.
I onda vidis na takvom jednom skupu, da taj isti "ozalosceni otac "naziva rs drzavom, ponavlja da bi opet ucinio isto, negira genocid i td...Pa mora se odluciti, ili trazi pravdu za dijete ili drzi pro cetnicki skup.
Zalosno je sto se Bosnjo gura daje neku podrsku, a realno i u toj boli, boli njih k i za nas i za drzavu, i sve ostalo.
Nije da zelim sada da likujem boze sacuvaj, ali ne treba da nas zanima, kada cemo pameti doci jednom :?:
Gledaj i ovog smrada, tamo se fola glozu izmedju sebe, a ista krv, cetnik je cetnik, a nasi sline za njim po Seheru.
Zapamti ovaj mali je sto put veci cetnik, pravicemo mi Dodika od papira :!:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 08 feb 2020, 20:42

Selam Belarusander
slika

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 feb 2020, 20:54

Svakog roditelja koji izgubi dijete pod takvim okolnostima ce svaki normalan covjek podrzat. Nit ulazim u to ko je i sta je taj covjek nit me zanima. Il postoji njeki "Dobar Bosnjak" pattern koji nam govori koga smijemo zaliti a koga ne ?

Za Draska sam jos davno rekao da je veci cetnik od Dodika.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 08 feb 2020, 21:27

Toliko o Staničetnikoviću. A mnogi ga ovdje, posebice iz bošnjačkog miljea inače, gotivili i kovali u zvijezde. Metafora prosječnog Bošnjaka je ona merhametlinaivna nana koja na Baščaršiji ljubi Staničetnikovića ko brata najrođenijeg.

Nije se to davno naziralo nego se sve vidjelo i čulo ko ih je gledao u Skupštini. I onaj Vukanović je isti. Četnički narativ.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 feb 2020, 21:36

Groznice subotnje veceri. :cool:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 feb 2020, 21:54

SNSD i jeste ljevicarski u usporedbi s njihovom opozicijom
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 08 feb 2020, 21:58

Giljotina je napisao/la:
08 feb 2020, 21:27
Toliko o Staničetnikoviću. A mnogi ga ovdje, posebice iz bošnjačkog miljea inače, gotivili i kovali u zvijezde. Metafora prosječnog Bošnjaka je ona merhametlinaivna nana koja na Baščaršiji ljubi Staničetnikovića ko brata najrođenijeg.

Nije se to davno naziralo nego se sve vidjelo i čulo ko ih je gledao u Skupštini. I onaj Vukanović je isti. Četnički narativ.
Kazu ova jugogowna idi u BG lijepo nisu svi kao Dodik.
Pa nisu, obicni narod je i gori od njega.
Kaze neznalica dscile ti nisi bio ne znas a frajer iz kuce ne izlazi a kamoli iz drzave.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 08 feb 2020, 21:58

Mozda desni centar ali ljevica :urnebes:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 feb 2020, 22:00

StevieG8 je napisao/la:
08 feb 2020, 21:58
Mozda desni centar ali ljevica :urnebes:
Kazem kakvi su ostali ovi su zesci liberali,teorija relativnosti.Jesu cetnici ali ni blizu SNSa i ovog Stanicetnika
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 feb 2020, 22:02

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 feb 2020, 22:11

Kome su stari ljudi radili i sticali nesto da bi sada omladina to sve rasprodala. Ja ne bih nikada prodao zemlju i kucu koju bih dobio od roditelja.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 feb 2020, 22:13

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 feb 2020, 22:17

Pa stvoren je administrativni dio na ubijanju, klanju, silovanju, protjerivanju...taj isti što je ubio ili naredio ili zna a neće da procesuira osumnjićenog za ubisto je ubijao, naređivao ubijanje, odobrao, sve to i tad je bilo uredu i tad je ta ista osoba bila dobra, po mjeri svih. Očekuješ da se to isto neće vratiti tebi, da ta ista osoba će imati osjećaje i biti pravedan, nema šanse.

Draško samo pokazuje pravo lice, nema političara iz RSa koji je normalan i koji je proBiH. A i generalno, vrlo je malo ljudi iz RSa koji drugačije razmišljaju od Draška.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 08 feb 2020, 22:30

Bundesliga je napisao/la:
08 feb 2020, 20:26
Ma jarane pravda za Davida i ta sranja, a otac u ratu ubijao po Bosni i opet bi da moze. Bosnjo je cudo.
Otac mu odvučen u bolnicu u Doboj 30.11.'92.kada gle čuda je zarobljen ovaj prvi tenk iz mog potpisa prilikom njihovog napada. Još je nađena čizma sa komadima kostiju od noge, a kako kaže noga mu je kraća 3.5cm.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 feb 2020, 22:44

dirkules je napisao/la:
08 feb 2020, 22:30
Bundesliga je napisao/la:
08 feb 2020, 20:26
Ma jarane pravda za Davida i ta sranja, a otac u ratu ubijao po Bosni i opet bi da moze. Bosnjo je cudo.
Otac mu odvučen u bolnicu u Doboj 30.11.'92.kada gle čuda je zarobljen ovaj prvi tenk iz mog potpisa prilikom njihovog napada. Još je nađena čizma sa komadima kostiju od noge, a kako kaže noga mu je kraća 3.5cm.
Sta da ti pricam, Bosnji samo neka neko politici i sve ce zaboraviti. Jos ce te poceti i pljuvati zbog cete.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 feb 2020, 23:33

Bošnjačka politička elita je sama digla ruke konkretno od Srebrenice gdje sad djeca sa šajkačama hodaju, te generalno od svih povratnika u RS i RS-u cjelokupnom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 08 feb 2020, 23:43

Bošnjaci podržavaju Dodikovu opoziciju u RS i automatski ih doživljavaju kao dobre momke samo jer su protiv Dodika, dok im promiče da ta opozicija napada Dodika za svaki potez kojeg je navodno uradio u korist a ne protiv BiH. Oni u javnim nastupima kritikuju Dodika da je približio BiH prema NATO a ne kritikuju ga da je eventualno usporio taj put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 feb 2020, 23:57

Tako se moze gledati jos 20 godina i to samo onda odgovara Bosnjackim lopovima da prikupljaju glasove i kradu svoj narod. Zar je tesko shvatiti da je ovakvo uređenje i da mozes poboljsati zivot sebi tu gdje zivis prvo na lokalnom i kantonalnom nivou, a i da izbacivanjem SDA na Federalnom nivou izbacujes i HDZ. Time bi lako stvorio sebi bolji zivot i boli te briga sta clanovi predsjednistva rade, svakako ta pozicija nista ne znaci. Tako bi dizanjem standarda zivota u Federaciji otvorio oci i ljudima u RS. Al hajd kontaju ljudi rato ce, a nema sanse za to ni 0.1%, niti da se nesto ukine niti da se neko otcjepi.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CHR, Giuseppe1 i 5 gostiju.