Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
To sto mu je otac bio u VRS ne mora znacit da nas treba bolit ku.rac za ubijeno dijete od strane onih koji u dogovoru sa "politickom elitom" ostala dva naroda guse svaki napredak u drzavi. Sta smo trebali ? Likovat jer je jedan cetnik ubio dijete bivseg pripadnika VRS pa je samim tim i to dijete krvolocni Srbin zeljan bosnjacke krvi ?
-
Bundesliga
- Kontakt:
I taj bivsi pripadnik VRS-a je cetnik, i taj Stanivukovic isto. Ne do bog nikome za smrt cija god da je. Ne pada mi na pamet da podrzavam cetnika, koliko su on i slicni njemu majki ojadili. SDS je bolji nesto od SNSD-a? Dijete nista nije krivo, a i njega bi gurnuli u nacionalizam da je ziv. Eno djeca po Srebrenici a vec mrze i nose kokarde. Ko ih nauci to?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Mene uopste ne dotice to....Naravno da se kao covjek sazalis, zao je Allaha mi, zamislis ne dao bog da je tvoj neko.Epidaurus je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:32To sto mu je otac bio u VRS ne mora znacit da nas treba bolit ku.rac za ubijeno dijete od strane onih koji u dogovoru sa "politickom elitom" ostala dva naroda guse svaki napredak u drzavi. Sta smo trebali ? Likovat jer je jedan cetnik ubio dijete bivseg pripadnika VRS pa je samim tim i to dijete krvolocni Srbin zeljan bosnjacke krvi ?
I onda vidis na takvom jednom skupu, da taj isti "ozalosceni otac "naziva rs drzavom, ponavlja da bi opet ucinio isto, negira genocid i td...Pa mora se odluciti, ili trazi pravdu za dijete ili drzi pro cetnicki skup.
Zalosno je sto se Bosnjo gura daje neku podrsku, a realno i u toj boli, boli njih k i za nas i za drzavu, i sve ostalo.
Nije da zelim sada da likujem boze sacuvaj, ali ne treba da nas zanima, kada cemo pameti doci jednom
Gledaj i ovog smrada, tamo se fola glozu izmedju sebe, a ista krv, cetnik je cetnik, a nasi sline za njim po Seheru.
Zapamti ovaj mali je sto put veci cetnik, pravicemo mi Dodika od papira
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
jolicnikola
- Kontakt:
Selam Belarusander

Svakog roditelja koji izgubi dijete pod takvim okolnostima ce svaki normalan covjek podrzat. Nit ulazim u to ko je i sta je taj covjek nit me zanima. Il postoji njeki "Dobar Bosnjak" pattern koji nam govori koga smijemo zaliti a koga ne ?
Za Draska sam jos davno rekao da je veci cetnik od Dodika.
Za Draska sam jos davno rekao da je veci cetnik od Dodika.
Toliko o Staničetnikoviću. A mnogi ga ovdje, posebice iz bošnjačkog miljea inače, gotivili i kovali u zvijezde. Metafora prosječnog Bošnjaka je ona merhametlinaivna nana koja na Baščaršiji ljubi Staničetnikovića ko brata najrođenijeg.
Nije se to davno naziralo nego se sve vidjelo i čulo ko ih je gledao u Skupštini. I onaj Vukanović je isti. Četnički narativ.
Nije se to davno naziralo nego se sve vidjelo i čulo ko ih je gledao u Skupštini. I onaj Vukanović je isti. Četnički narativ.
Groznice subotnje veceri. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- BosniaBoston
- Kontakt:
SNSD i jeste ljevicarski u usporedbi s njihovom opozicijom
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kazu ova jugogowna idi u BG lijepo nisu svi kao Dodik.Giljotina je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:27Toliko o Staničetnikoviću. A mnogi ga ovdje, posebice iz bošnjačkog miljea inače, gotivili i kovali u zvijezde. Metafora prosječnog Bošnjaka je ona merhametlinaivna nana koja na Baščaršiji ljubi Staničetnikovića ko brata najrođenijeg.
Pa nisu, obicni narod je i gori od njega.
Kaze neznalica dscile ti nisi bio ne znas a frajer iz kuce ne izlazi a kamoli iz drzave.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Mozda desni centar ali ljevica 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kazem kakvi su ostali ovi su zesci liberali,teorija relativnosti.Jesu cetnici ali ni blizu SNSa i ovog Stanicetnika
#Punoljetstvo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kome su stari ljudi radili i sticali nesto da bi sada omladina to sve rasprodala. Ja ne bih nikada prodao zemlju i kucu koju bih dobio od roditelja.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa stvoren je administrativni dio na ubijanju, klanju, silovanju, protjerivanju...taj isti što je ubio ili naredio ili zna a neće da procesuira osumnjićenog za ubisto je ubijao, naređivao ubijanje, odobrao, sve to i tad je bilo uredu i tad je ta ista osoba bila dobra, po mjeri svih. Očekuješ da se to isto neće vratiti tebi, da ta ista osoba će imati osjećaje i biti pravedan, nema šanse.
Draško samo pokazuje pravo lice, nema političara iz RSa koji je normalan i koji je proBiH. A i generalno, vrlo je malo ljudi iz RSa koji drugačije razmišljaju od Draška.
Draško samo pokazuje pravo lice, nema političara iz RSa koji je normalan i koji je proBiH. A i generalno, vrlo je malo ljudi iz RSa koji drugačije razmišljaju od Draška.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Otac mu odvučen u bolnicu u Doboj 30.11.'92.kada gle čuda je zarobljen ovaj prvi tenk iz mog potpisa prilikom njihovog napada. Još je nađena čizma sa komadima kostiju od noge, a kako kaže noga mu je kraća 3.5cm.Bundesliga je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:26Ma jarane pravda za Davida i ta sranja, a otac u ratu ubijao po Bosni i opet bi da moze. Bosnjo je cudo.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sta da ti pricam, Bosnji samo neka neko politici i sve ce zaboraviti. Jos ce te poceti i pljuvati zbog cete.dirkules je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:30Otac mu odvučen u bolnicu u Doboj 30.11.'92.kada gle čuda je zarobljen ovaj prvi tenk iz mog potpisa prilikom njihovog napada. Još je nađena čizma sa komadima kostiju od noge, a kako kaže noga mu je kraća 3.5cm.Bundesliga je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:26Ma jarane pravda za Davida i ta sranja, a otac u ratu ubijao po Bosni i opet bi da moze. Bosnjo je cudo.
I am not yet born; O hear me.
Bošnjačka politička elita je sama digla ruke konkretno od Srebrenice gdje sad djeca sa šajkačama hodaju, te generalno od svih povratnika u RS i RS-u cjelokupnom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bošnjaci podržavaju Dodikovu opoziciju u RS i automatski ih doživljavaju kao dobre momke samo jer su protiv Dodika, dok im promiče da ta opozicija napada Dodika za svaki potez kojeg je navodno uradio u korist a ne protiv BiH. Oni u javnim nastupima kritikuju Dodika da je približio BiH prema NATO a ne kritikuju ga da je eventualno usporio taj put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako se moze gledati jos 20 godina i to samo onda odgovara Bosnjackim lopovima da prikupljaju glasove i kradu svoj narod. Zar je tesko shvatiti da je ovakvo uređenje i da mozes poboljsati zivot sebi tu gdje zivis prvo na lokalnom i kantonalnom nivou, a i da izbacivanjem SDA na Federalnom nivou izbacujes i HDZ. Time bi lako stvorio sebi bolji zivot i boli te briga sta clanovi predsjednistva rade, svakako ta pozicija nista ne znaci. Tako bi dizanjem standarda zivota u Federaciji otvorio oci i ljudima u RS. Al hajd kontaju ljudi rato ce, a nema sanse za to ni 0.1%, niti da se nesto ukine niti da se neko otcjepi.