FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusic nije nikad imao menadzera. Pavlovic ce ostati ako bude dobio dobar ugovor za sad nude manje para.ali prati se i neki golman iz nase lige. Mihojevic uskoro ce potpisati novi ugovor.
Ovog iz Celika golmana Markovica dovesti i miran si 5 godina barem.A momak obecava da ce ga se moci dobro mozda i prodati.21 godina top decko.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
plus mu je sto ima i nase drzavljanstvomiky_hz je napisao/la:Ovog iz Celika golmana Markovica dovesti i miran si 5 godina barem.A momak obecava da ce ga se moci dobro mozda i prodati.21 godina top decko.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi iskreno zamjenio Bojana. Hvala mu na svemu i sretno dalje, pogotovo onda kad je tek dosao, tada je bio zvjer, ovo sad je jako blijedo a i najstariji je igrac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
@zuka
mozda nije imao ali ga je hotic nosao po medijima i predstavljao se kao neko ko mu sredjiva transfer vani. a nisam demant vidio od malog kadusica.
mihojevica produziti kao i pavlovica, prvi jos uvijek potencijal za dobrog stopera a drugi je sigurica-dobar golman.
mozda nije imao ali ga je hotic nosao po medijima i predstavljao se kao neko ko mu sredjiva transfer vani. a nisam demant vidio od malog kadusica.
mihojevica produziti kao i pavlovica, prvi jos uvijek potencijal za dobrog stopera a drugi je sigurica-dobar golman.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Meni je tužno što Kadušic ovako stagnira. Šteta za momka, da je radio na sebi konstantno, i da nije bilo upetljan u onu priču sa menadžerom, dobio bi više prostora za igru i kroz nekoliko godina bio bi legitimna opcija za desnog beka u reprezentaciji, obzirom da smo tu najdeficitarniji. Valjda nije kasno da se dozove pameti.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
- Orangina85
- Kontakt:
Nije hotic nista slagao. Imao je saglasnost kadusica da mu nadje klub u njemackoj. Kadusic nema menadzera i pregovore vodi direktno sa klubom oko novog ugovoramuhamedhulk je napisao/la:@zuka
Ostaviti ga kao drugog golmana, i njemu i nama to odgovara, jer trenutno nemamo drugog golmana, imamo samo prvog i trećeg mladog golmana.MortemHz je napisao/la:Ja bi iskreno zamjenio Bojana. Hvala mu na svemu i sretno dalje, pogotovo onda kad je tek dosao, tada je bio zvjer, ovo sad je jako blijedo a i najstariji je igrac.
Nego koliko nam je znacio samo trener, nadam se samo kad dodje neka serija od par tekmi bez pobjede da se nece traziti smjena Husrefa,i ja bi njemu.dao ugovor koliko on zeli i ne traziti vise nikoga, jer pod Husrefom mi.odlicno uvijek igramo.
Nego niko ovdje ne hvali Velkoskog,od kako je dosao vec je 6 golova dao,drugi strijelac ekipe, i po meni igra odlicno u paru sa Ahmetovicem. Nadam se da cemo obe ove tekme dobiti i onda protiv komsija ds bude spektakl,vratismo se brzo u igru za prvo mjesto -5 je samo,a do prije mjesec smo se svi bili pozdravili sa titulom,svaka cast igracima i upravi
Nego niko ovdje ne hvali Velkoskog,od kako je dosao vec je 6 golova dao,drugi strijelac ekipe, i po meni igra odlicno u paru sa Ahmetovicem. Nadam se da cemo obe ove tekme dobiti i onda protiv komsija ds bude spektakl,vratismo se brzo u igru za prvo mjesto -5 je samo,a do prije mjesec smo se svi bili pozdravili sa titulom,svaka cast igracima i upravi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato postoji akademija i prelazni rok.Esport je napisao/la:Ostaviti ga kao drugog golmana, i njemu i nama to odgovara, jer trenutno nemamo drugog golmana, imamo samo prvog i trećeg mladog golmana.MortemHz je napisao/la:Ja bi iskreno zamjenio Bojana. Hvala mu na svemu i sretno dalje, pogotovo onda kad je tek dosao, tada je bio zvjer, ovo sad je jako blijedo a i najstariji je igrac.
- sarajevo46
- Kontakt:
Ne mogu prestati da gledam. Ko će dočekati sljedeću utakmicu.
Pa prije mjesec, tačnije 3 sedmice, je zaostatak za Zrinjskim bio 13 bodova a likovi poput onog iz Lukavca su uživali u takvoj situaciji, jer su haman zadovoljili svoj forumski ego, mi smo loši, daleko od vrha, a njihovo pljuvanje po klubu ima nekog kvazismisla.ronaldo99 je napisao/la:Nego koliko nam je znacio samo trener, nadam se samo kad dodje neka serija od par tekmi bez pobjede da se nece traziti smjena Husrefa,i ja bi njemu.dao ugovor koliko on zeli i ne traziti vise nikoga, jer pod Husrefom mi.odlicno uvijek igramo.
Kad se samo sjetim onih mangupskih izjava, te igrački kadar nikad gori i na nivou Krupe i Mladosti DK, lošiji od Zrinjskog i kona 10 puta, borba za LZP, gasimo se, raspadamo se, Husref uhljeb, bla bla bla, tačno nama bolje i ne treba kad pogledaš kakvih 'navijača' imamo.
Kad treba popljuvat prvi su u redu, kad treba pohvalit nestanu s lica zemlje.
Danas, 3 sedmice kasnije, igramo najefikasniji i najljepši fudbal u ligi, u najboljoj smo formi, imamo najbolju posjetu, HZ prave spektakl kakav ostale grupe mogu sanjati, došli smo na samo -5 i svako naredno kolo razlika može biti još manja, imamo najmladji igrački kadar, 7 igrača ispod 21 godine nam nastupi u istoj utakmici, razvijamo Herića, Lelića, Hadžića, Mujakića, omladinske selekcije nam postavljaju standarde u sve 3 kategorije... i šta sve ne još.
Husrefu definitivno treba dati ugovor kakav god želi i na koliko god želi, boljeg od njega nećemo i ne možemo nikad imati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
@bodi
Slazem se u potpunosti, nasa akademija ce tek.za par god pokazati prave rezultate,def ti momci imaju najbolje uslove u drzavi.
A za Husrefa sam i sam rekao i uvijek.sam govorio da nas jedino on u ovoj ligi moze voditi,ja ne vidim nikoga boljeg od njega
Slazem se u potpunosti, nasa akademija ce tek.za par god pokazati prave rezultate,def ti momci imaju najbolje uslove u drzavi.
A za Husrefa sam i sam rekao i uvijek.sam govorio da nas jedino on u ovoj ligi moze voditi,ja ne vidim nikoga boljeg od njega
Meni brate taj Kadusic nikakav potencijal ne pretstavlja imao je par dovrih tekmi al isto tako par uzasnih gdje je pravio greske koje ni u pionirima ne prave, doduse meni licno se ogadio kad smo igrali protiv mladosti kad ga je onaj nakav Kobilica ofiro i budalom pravio tako da mozda nisam realan prema njemuharis004 je napisao/la:Meni je tužno što Kadušic ovako stagnira. Šteta za momka, da je radio na sebi konstantno, i da nije bilo upetljan u onu priču sa menadžerom, dobio bi više prostora za igru i kroz nekoliko godina bio bi legitimna opcija za desnog beka u reprezentaciji, obzirom da smo tu najdeficitarniji. Valjda nije kasno da se dozove pameti.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nisam ni ja neki simpatizer tog momka, ali nekako sam uvijek za to da se mladim da prilika da se dokažu. On je imao savršenu priliku da postane neko i nešto, imao je minute, u reprezentaciji veoma slabu ili nikakvu konkurenciju na svojoj poziciji, odlične uslove u akademiji i eto, po ovim pričama na forumu odabrao je alkohol i flašu. Tužno bogami.Inijesta je napisao/la:Meni brate taj Kadusic nikakav potencijal ne pretstavlja imao je par dovrih tekmi al isto tako par uzasnih gdje je pravio greske koje ni u pionirima ne prave, doduse meni licno se ogadio kad smo igrali protiv mladosti kad ga je onaj nakav Kobilica ofiro i budalom pravio tako da mozda nisam realan prema njemuharis004 je napisao/la:Meni je tužno što Kadušic ovako stagnira. Šteta za momka, da je radio na sebi konstantno, i da nije bilo upetljan u onu priču sa menadžerom, dobio bi više prostora za igru i kroz nekoliko godina bio bi legitimna opcija za desnog beka u reprezentaciji, obzirom da smo tu najdeficitarniji. Valjda nije kasno da se dozove pameti.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Meni jedina tekma koju je odigro strasno je bila u listici al sve poslije toga potanko, nekad mi djeluje da mu ono nije uopste njegova pozicija kako se lose postavlja al et i ja sam za to da se gura , cak o meni hodzic nista bolji od njeg nije , e sad sta ce biti od njeg vidjet cemoharis004 je napisao/la:Nisam ni ja neki simpatizer tog momka, ali nekako sam uvijek za to da se mladim da prilika da se dokažu. On je imao savršenu priliku da postane neko i nešto, imao je minute, u reprezentaciji veoma slabu ili nikakvu konkurenciju na svojoj poziciji, odlične uslove u akademiji i eto, po ovim pričama na forumu odabrao je alkohol i flašu. Tužno bogami.Inijesta je napisao/la:Meni brate taj Kadusic nikakav potencijal ne pretstavlja imao je par dovrih tekmi al isto tako par uzasnih gdje je pravio greske koje ni u pionirima ne prave, doduse meni licno se ogadio kad smo igrali protiv mladosti kad ga je onaj nakav Kobilica ofiro i budalom pravio tako da mozda nisam realan prema njemuharis004 je napisao/la:Meni je tužno što Kadušic ovako stagnira. Šteta za momka, da je radio na sebi konstantno, i da nije bilo upetljan u onu priču sa menadžerom, dobio bi više prostora za igru i kroz nekoliko godina bio bi legitimna opcija za desnog beka u reprezentaciji, obzirom da smo tu najdeficitarniji. Valjda nije kasno da se dozove pameti.
Zna li iko jel se mogu kakve sankcije uvesti od strane naseg kluba prema ovoj neprofesionalnoj kravi sa bht- a adisi sehic za ove " mangupske" provokacije ??
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta je bilo?Inijesta je napisao/la:Zna li iko jel se mogu kakve sankcije uvesti od strane naseg kluba prema ovoj neprofesionalnoj kravi sa bht- a adisi sehic za ove " mangupske" provokacije ??
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne moze to..Inijesta je napisao/la:Zna li iko jel se mogu kakve sankcije uvesti od strane naseg kluba prema ovoj neprofesionalnoj kravi sa bht- a adisi sehic za ove " mangupske" provokacije ??
Trenutno korisnika/ca: Devedesetdeveti99, NazorUso i 8 gostiju.