FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Sto ce nam oni da samo smetaju. Mislim da je red iduce godine za prava pojacanja ne prinove.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma ja ne bih vracao bivse igrace. Ne treba nam novi Jahic ili slicno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zeljo92 je napisao/la:A sto Amar ne zeli da bude trener umjesto Slavke, znal neko?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jesu mu to nudili?Zeljo92 je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:A sto Amar ne zeli da bude trener umjesto Slavke, znal neko?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pored tebe sto mi rece da nisu vecina kaze da jesu, sad umjesto Petrovica ili ranije ne znam zato pitam. Meni se cini da nije htio ni SD da bude? Samo pitam, interesuju me neke stvari.Neandertalac je napisao/la:Jesu mu to nudili?Zeljo92 je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:A sto Amar ne zeli da bude trener umjesto Slavke, znal neko?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- Medikament
- Kontakt:
E cuj "smrt samiru bekricu" 

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Ima vas ovdje istih kao i Bekric i Bogicevic nazalost.Za rezultate im hvala,ali za mene si Bekricu ko da nikad nisi ni bio tu .
Puna podrska Slavki ,igračima i Upravi !
A vama kvazi novinarima koji citate ovo i pisete narucene tekstove (ne mislim na ovaj portal konkretno) zelim da imate naslove o prolasku u evropi i tituli na kraju !
Sretno Željo !
Puna podrska Slavki ,igračima i Upravi !
A vama kvazi novinarima koji citate ovo i pisete narucene tekstove (ne mislim na ovaj portal konkretno) zelim da imate naslove o prolasku u evropi i tituli na kraju !

Sretno Željo !

Radnička klasa !
- MocMahale444
- Medikament
- Kontakt:
Odakle to?Sema64 je napisao/la:Dado potpisao Ljubljansku Olimpiju,
sloboda72 je napisao/la:
- Neandertalac
- Kontakt:
Većina kaže, šta? Jeko ta većina i jesu mu to nudili mjesto SD?Zeljo92 je napisao/la:Pored tebe sto mi rece da nisu vecina kaze da jesu, sad umjesto Petrovica ili ranije ne znam zato pitam. Meni se cini da nije htio ni SD da bude? Samo pitam, interesuju me neke stvari.Neandertalac je napisao/la:Jesu mu to nudili?Zeljo92 je napisao/la:A sto Amar ne zeli da bude trener umjesto Slavke, znal neko?
I ja samo pitam, fakat me interesuje.
Potpis ti je vrh!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jedva čekam na Farska ostrva u drugom pretkolu
- MocMahale444
Niko ni jedne o tekmi protiv Krupe, postajemo kao prepucavanja. Kao sto bi reko covjek koji stiti zavjese
ud ri dr zi ne da j.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sablja je u Sarajevu,bio u Zeljinom kafe Pauku u Hadzicima sa Becama.Treba sluzbeno zatraziti od njega njegovu analizu Zete,jer je nama rekao da su vrlo neugodni,kompaktni ,mladi ,borbeni itd.Covjek zna kako bi trebalo protiv njih igrati,
A vi sto pisete da bi Amar preuzeo Zelju i sjeo na klupu se varate.Bacio patku da mu je ta lova smetnja.Sad trenutno uziva na imanju i gleda ino.ponude .Vaga ,gdje da klepi jos koju svotu pa onda mozda tek Grbavica.Ja mislim za godinu dana u ovo vrijeme 2018 kad bude gotov Jug i napravljena infrastruktura mali Osim ce probati napraviti taj Euro iskorak.Pametan je on tip.Sad ni u snu on ne bi prihvatio ovo prelazno stanje Zelje.
Kemo i Graovac bi najvjerovatnije trebali biti stoperski par za narednu sezonu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Neo na aparatimaVirtu4l je napisao/la:Kemo i Graovac bi najvjerovatnije trebali biti stoperski par za narednu sezonu.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Koliko Kemo ima ugovor? Radi li se po tom pitanju bilo sta?
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Meni je kemo solidan,nista spektakularno,a ako hocemo da napredujemo nama treba bolji stoper.
Stoji svakako da je bolji od one ojebine bogicevica i mora biti prije njega u svim kombinacijama
Stoji svakako da je bolji od one ojebine bogicevica i mora biti prije njega u svim kombinacijama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.