FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DesimaL
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DesimaL » 09 jan 2012, 00:29

Raul_64 je napisao/la:Sanchez je Quaresma..
youtube drkica..

nakon poteza viska obavezno slijedi jos jedan potez viska,koji isprati s jos jednim potezom viska.
neodlucan,traljav..

Ne da je los igrac,al jedan bolji je bio na klupi.

ko nama dade gol :roll: :mrgreen:

messi haman tanikira gostovanja.
Majstor
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 jan 2012, 00:34

Tu donio bodove(izmedju ostalih) na 2 ostale bio flop pa sad..
nije meni teso priznat da je neko maestro poput Xavia,Inieste da je Alves najbolji desni bek il da je Bousqets podcjenjen..
al ovaj momak je po meni bas suprotna,precjenjen..
slavu skupio s 4 gola na utakmici koju je glavu na panj Zamparino namjestio..

Meni je to sto Pedro igra podjednako s obje noge bolje nego ovi njegovi preskoci lopte,al dobro.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 09 jan 2012, 00:34

Mene svaki kiks Barce obraduje ali ne mogu da vjerujem sa te vi simpatizeri Barce toliko nezahvalni.Vi se usuđujete prozivati Messia nakon toliko radosti koje vam je donio. Svako ima loš dan pa tako i Messi. Mislim da jedino što treba iskritikovati kod Messsia je njegovo nesportsko ponašanje tj.namjerno igranje ruke koje je na sreću primjetio sudija.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 jan 2012, 00:34

DesimaL je napisao/la:
youtube drkica..

nakon poteza viska obavezno slijedi jos jedan potez viska,koji isprati s jos jednim potezom viska.
neodlucan,traljav..

Ne da je los igrac,al jedan bolji je bio na klupi.

ko nama dade gol :roll: :mrgreen:

messi haman tanikira gostovanja.
Majstor
[youtube][/youtube]
youtube drkica..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 09 jan 2012, 00:38

Ok ti si upravu.
Ja ostajem pri ovome da je alexis odlicno pojacanje.A to ce ti objasniti u narednim utakmica.
Mada je i u ovim pokazao,ali eto tebi nije jos dosta.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 jan 2012, 00:39

slika
Real ce najvjerovatnije osvojiti ligu, iako ste vi vjerovatno najbolja ekipa u ovom trenutku. Druga stvar sto vas jeb.u male utakmice.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 jan 2012, 00:46

Jednostavno vidi se zasicenje, nema vise motiva kao ranije. Sto se mene tice, nikakva tragedija i da ne osvojimo nista vise ove sezone, samo da Pep ostane.
Don't hate what you don't understand.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 jan 2012, 00:50

DesimaL je napisao/la:Ok ti si upravu.
Ja ostajem pri ovome da je alexis odlicno pojacanje.A to ce ti objasniti u narednim utakmica.
Mada je i u ovim pokazao,ali eto tebi nije jos dosta.
bicu sretan ako budem moro promijeniti misljenje...al ovo sto sam do sad vidio je katastrofa
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 jan 2012, 00:52

@Nail....
Kao sto vidis niko ne zeli da se vadi na nedosudzeni penal u zadnjoj minuti kao sto se ni vi niste zalili na nedosudzeni penal Valencije u zadnjoj minuti. Nisam nikako kao niko ovdje zelio da dize buku oko toga ali bar zbog sveg aovoga hajd nogiraj i poklopite se....

p.s. imas veliki razlog za slavlje i slavi, ali vi bar izvucite nerijeseno s nama pa slavite zasluzeno kao ovi nocas katalonci.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Luis Antonio
Kontakt:

Post Postao/la Luis Antonio » 09 jan 2012, 00:55

Prosto nevjerovatno da Barca uvijek ima problema protiv Espanyola,bilo na Camp Nou, bilo na gostujucem terenu.
5 bodova nije mala,ali ni nedostižna prednost,pogotovo za ekipu kao što je Barca :D
Još će se dosta bodova do kraja prosuti, i treba očekivati da će i Real negdje kiksati..
"Manchester United nikada neće umrijeti. Mnogi ljudi to zaboravljaju i ne žele poštovati našu historiju. Kada imate veliku priču iza kluba, znate da ćete na svaki težak period odgovoriti pozitivno."
Patrice Evra

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 jan 2012, 00:56

@bp
Haj jedan, ne moramo stare rane otvarat' oko toga, a materijala ima. Bitna je stvar da smo mi prvi, a ako osvojimo titulu, niko za 10 godina nece to gledati kao nezasluzenu, vec kao titulu.
I ovi nocas sto su izvukli remi nisu Katalonci :ugeek: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 jan 2012, 01:15

Luis Antonio je napisao/la:Prosto nevjerovatno da Barca uvijek ima problema protiv Espanyola,bilo na Camp Nou, bilo na gostujucem terenu.
5 bodova nije mala,ali ni nedostižna prednost,pogotovo za ekipu kao što je Barca :D
Još će se dosta bodova do kraja prosuti, i treba očekivati da će i Real negdje kiksati..
Iskreno ne vjerujem da ce Real tako lahko kiksat kako mi to cinimo ove sezone. Ovo ne znaci da podcjenjujem Barselonu koju i dalje volim i nadam se tom kiksu, ali sad vise nije nista do nas. Toliko kiksova nije dostojno Barseloninog imena. Ne odustajem od blaugrane ni u snu, ali traumaticno je ovo ove sezone i to se mora priznati.
Ubijes Real na njihovom terenu i kasnis 5 bodova - sramota....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 jan 2012, 01:20

Evo gledam,do kraja januara jos 6 utakmica za odigrat,3 u Primeri i 3 u kupu,a nimalo lagan raspored.Od 3 utakmice u Primeri,2 gostovanja i to Malagi i Villarrealu.Sudeci po igrama u gostima ove sezone,ne bi me cudilo da se tu prospe koji bod.A u kupu moguce protiv Reala.

Nimalo lagan period,definitivno ce se pokazati neke stvari tu.Veoma vazne utakmice.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 jan 2012, 01:28

Hoćeli mi neko objasniti odakle onolika mržnja prema Barceloni od strane navijača Espanjola? :oops: Koliko znam oni se ne smatraju kataloncima nego špancima!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 09 jan 2012, 01:46

Mancini je napisao/la:Hoćeli mi neko objasniti odakle onolika mržnja prema Barceloni od strane navijača Espanjola? :oops: Koliko znam oni se ne smatraju kataloncima nego špancima!
http://forums.iransportspress.com/showt ... y-Tomorrow
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 09 jan 2012, 07:47

politika vise nije toliko upletena u derbi...mrze real i barcu jednako...himna espanyola je na katalonskom jeziku kao i ime espanyol....i vecina njihovih igraca se smatraju kataloncima i igraju za reprezentaciju katalonije....8rica su igrali prije 10 dana protiv tunisa...sto se barce tice jedino xavi nije separatista dok ostali (puyol busqets valdes pique fontas guardiola ) jesu...pique je najzesci po tom pitanju,.,cak i na okupljanjima spanske repke nekatalonci pi..zde o tome kako se katalonci vazda izdvoje ,pricaju svoj jezik i drze do sebe,,,

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 jan 2012, 09:03

KAo sto sam i predvidio poslije Classica Barca ce do kraja sezone nekoliko puta kiksati a Real nece nijednom jer imaju najdominantnijeg igraca protiv malih ekipa... A Barca ne, iako imaju najboljeg igraca na svijetu...
Pobjedit cete vi opet Reala u Classicu ali ce oni ove sezone osvojiti Primeru jer vise oni boda do kraja sezone nece izgubiti osim u mecu s vama...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 09 jan 2012, 09:23

slika
You talkin' to me ?

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 09 jan 2012, 09:44

Mamba je napisao/la:slika
Jos uvijek ga boli onih 5 komada na Camp Nou, jel to ?! :|
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 09 jan 2012, 11:32

Pep je pametan covjek, dobro je primjetio da nijedan trener ne moze predugo trajati u Barsi. Igraci se brzo zasite, motivacija radi slabe i dosadne konkurencije brzo opada. Zbog toga trebaju mjenjati trenera svake 3-4 godine da ubiju letargiju i u tim unesu nesto novo. Svaki trener donese neke promjene i to na odredjeni period uglavnom osvjezi ekipu i izvuci dodatni motiv i glad za pobjedama. Barsi ne trebaju vrhunski strucnjaci, nego vrhunski motivatori. Barsa ima najbolji sistem igre i najbolje igrace u tom sistemu. Samo im treba dobar motivator koji ce u tim igracima probuditi glad za pobjedama. Sve ostalo su nijanse.

Barsa je ove sezone ocigledno demotivisana, upali su u letargiju i utakamice igraju mehanicki bez previse srcanosti i agresivnosti. Ta agresivnost i presing u fazi odbrane su mozda najveca snaga Barselone. To je igra kojom su razbijali protivnike i dolazili do laganih pobjeda. U ovoj sezoni nema presinga i agresivnosti kao u predhodnim sezonama. U utakmice ulaze sa parolom 'lako cemo', sa sto manje trke i borbenosti. Igraci su definitivno uspavani. Oni evidentno vole i postuju Gvardiolu, ali on ocigledno nema moc da ih nalozi da grizu po terenu. Zbog toga ovako losi rezultati i Primeri.

Ovaj tim moze naloziti jedino bodovni zaostatak za mrskim Realom. Mozda igraci sami uvide ozbiljnost situacije i pronadju motiv u sebi. Gvardiola je ocigledno poceo lapiti.

Bice sramota ako ovakva ekipa ne osvoji Primeru.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.