Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Treba vas obojicu otresti od dud

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- KenanYildiz
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A jest ovaj Halil našamarao Samardžića u liftu, šta je ovo 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Najjače što je kasnije na N1 rekao da ga nije napao. Konta frajko nije ga uhvatila kamera.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 00:21A jest ovaj Halil našamarao Samardžića u liftu, šta je ovo![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jel to ima gdje video?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 00:21A jest ovaj Halil našamarao Samardžića u liftu, šta je ovo![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
matanisunje
- Kontakt:
da nije to Željko Samardžić?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 00:21A jest ovaj Halil našamarao Samardžića u liftu, šta je ovo![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Meni izbacilo na FB, ali evo vidim sad da je Klix objavio.harden je napisao/la: ↑15 mar 2023, 00:59Jel to ima gdje video?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 00:21A jest ovaj Halil našamarao Samardžića u liftu, šta je ovo![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Evo gledam, lik mu opalio 3 samara a ovaj ko da se nije nista desilobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 01:04Meni izbacilo na FB, ali evo vidim sad da je Klix objavio.harden je napisao/la: ↑15 mar 2023, 00:59Jel to ima gdje video?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 00:21A jest ovaj Halil našamarao Samardžića u liftu, šta je ovo![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sto se ovaj nije branio
Zato što je pićun ko i ovaj forumaš Oldfach..kita
Konta bolje će proći ako sve stiša.
Doduše, udarci su bili mlaki, čak mu i mobitel nije ispao
- OldFashioned
- Kontakt:
Reci joj ne mogu večeras, nek' ne kidiše, ima valjda i muža majka mu stara.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
U kuću ! Brzo, pašče jednoOldFashioned je napisao/la: ↑15 mar 2023, 01:31Reci joj ne mogu večeras, nek' ne kidiše, ima valjda i muža majka mu stara.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne puštaj je sa lanca vidiš da je zapela.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hehe, hajd nek se jave oni hrabri kome je ovaj jadnik pretio pa čak i pretukao po njegovoj priči.
Naravno, slijedi dvostruka nagrada: osveta kao prvo, drugo, objesiću njegovu nakaradnu razvaljena facu ovdje na forumu po cijeni bana i na kraju bonus....idemo na ćevape u Starmo
Naravno, slijedi dvostruka nagrada: osveta kao prvo, drugo, objesiću njegovu nakaradnu razvaljena facu ovdje na forumu po cijeni bana i na kraju bonus....idemo na ćevape u Starmo
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakva bidončina bez čepa, strašno..
-
matanisunje
- Kontakt:
Sad si mi omiljenimatanisunje je napisao/la: ↑15 mar 2023, 01:52zašto ti se i ja gadim? jel to zbog Ćamile, Rade i ostalih, i zbog onih iz serije Zauvijek susjedi?
Dobra si ti duša, mada malkice dosadan. Oprosti, nadrda me neko kao ovaj šonja iznad onda i nedužni ispaštaju.
Živio druže i samo udri
- OldFashioned
- Kontakt:
Pazite se drugovi, Radovan treći šamara kao parlementarac Bajramović

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.