FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 31 okt 2017, 10:21

E ne vjerujem sta procitah :crazy: :crazy: Pa Bojan ako nije najbolji golman lige, onda je u top 2 sigurno, uzeli ga na zub zbog penala, a to sto je prosle sezone nas glavni igrac bio i sto svaku tekmu odbrani par zicera, to se zaboravlja, bitno je samo mijenjat, nek su Alaim i Bandovic valjali :puke: :puke:
1946~

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 okt 2017, 10:27

Pavlovic je sasvim solida golman.. zaboravljate da nam je bandovic branio do prije dvije tri godine :lol:
Ali bi meni uvijek prije Pavlovica prednost imao Kovacevic. Kad PSG moze staviti momka od 18 godina na gol sto to ne bi Sarajevo. A svako ko je pratio neku utakmicu u mladjim kategorijama zna kakav je golman Kovacevic.
Visok, vitak, strasni refleksi, meni isti Courtoa.

A ona cinjenica da nam je preksinoc u timu bilo 7 igraca ispod 21 godinu je strasna. Ne znam jesu li u klubu svjesni koji je to zalog za buducnost.. vjerujem da Hus zna al ne znam da li ce celnici to njegovat i na vrijeme osigurat produzene ugovore.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 okt 2017, 10:39

Mene je iskreno strah ovog uskraćivanja šanse juniorima. O Hadžiću je sve rečeno, Herić je bez greške odigrao svaki minut koji je dobio ove sezone, a kako jednom neko reče za Mujakića, tačno izgleda k'o zvijer koju drže na lancima, kad ga puste izgriz'o bi i protivnike i saigrače. Ko zna, možda bi Kovačević bio bolji od Pavlovića na golu. Najgore bi bilo da prekasno saznamo za talenat koji ti momci imaju, da oni eksplodiraju negdje drugo. Pouzdano znam da je Mujakić na početku sezone tražio pozajmicu, hoće da igra a minute dobija na kapaljku. Po meni bi on trebao da bude treći stoper, Kovačević drugi golman, Hadžić da češće ulazi, Pidro drugi lijevi bek... negdje se moraju kalit'.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 okt 2017, 10:42

skoroalen je napisao/la:Mene je iskreno strah ovog uskraćivanja šanse juniorima. O Hadžiću je sve rečeno, Herić je bez greške odigrao svaki minut koji je dobio ove sezone, a kako jednom neko reče za Mujakića, tačno izgleda k'o zvijer koju drže na lancima, kad ga puste izgriz'o bi i protivnike i saigrače. Ko zna, možda bi Kovačević bio bolji od Pavlovića na golu. Najgore bi bilo da prekasno saznamo za talenat koji ti momci imaju, da oni eksplodiraju negdje drugo. Pouzdano znam da je Mujakić na početku sezone tražio pozajmicu, hoće da igra a minute dobija na kapaljku. Po meni bi on trebao da bude treći stoper, Kovačević drugi golman, Hadžić da češće ulazi, Pidro drugi lijevi bek... negdje se moraju kalit'.

Pa vec znamo da upravi nije problem najtalentovanijeg igraca da proda u bescjenje (Catakovic) tako da je za ocekivat i sa ostalima slicnu situaciju.
Osim ako Husref ne intervenise.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 31 okt 2017, 10:46

Otkud sad ova prica za golmana, do prije par mjeseci ga gurali za kapitena a sad nam ne valja. Po meni je Pavlovic dobar golman za nasu ligu, jest da ga penali hebu al jbg. kad se sjetim Bandovica ili Ostrakovica on je za njih De Gea. Treba Kovacevicu davat sansu, Adi svakako dzabe sjedi na klupi.Ljudi nama treba dobro krilo, ovi sad sve nesto nedokazano, evo poceli su davat golove Kuzmanovic i Lelic al tanko je ovo.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 okt 2017, 10:47

mensur55 je napisao/la:Otkud sad ova prica za golmana, do prije par mjeseci ga gurali za kapitena a sad nam ne valja. Po meni je Pavlovic dobar golman za nasu ligu, jest da ga penali hebu al jbg. kad se sjetim Bandovica ili Ostrakovica on je za njih De Gea. Treba Kovacevicu davat sansu, Adi svakako dzabe sjedi na klupi.Ljudi nama treba dobro krilo, ovi sad sve nesto nedokazano, evo poceli su davat golove Kuzmanovic i Lelic al tanko je ovo.
Ima Crnkić :tralala:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 okt 2017, 10:50

Ko je Lelic? Onaj iz olimpicka? :kafa:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 31 okt 2017, 11:00

Kasiljas naš. :D Dajte ba nije tako dobar da zauzima mjesto igraču na kojem možemo uzeti pare. Ovaj Kovacevic nije Plakalo pa da od njeg nema ništa, može se od njeg napraviti super golman koji se kasnije može prodati za fine pare za naše uslove.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 31 okt 2017, 11:05

sarajevo46 je napisao/la:Kasiljas naš. :D Dajte ba nije tako dobar da zauzima mjesto igraču na kojem možemo uzeti pare. Ovaj Kovacevic nije Plakalo pa da od njeg nema ništa, može se od njeg napraviti super golman koji se kasnije može prodati za fine pare za naše uslove.
Ma za početak ima fiziku, liči na golmana. Plakalo nikad nije bio materijal za golmana jer je visok jedva 175 cm, jedva prečku dohvati.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 31 okt 2017, 11:13

Nije loš boki, al ne može nikako u istu rečenicu sa Delačem. Nemoj se provaljivat brate dragi.

PS. Gurat Kovačevića u kup utakmicama. :urnebes: :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 31 okt 2017, 11:19

hilmo je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:Otkud sad ova prica za golmana, do prije par mjeseci ga gurali za kapitena a sad nam ne valja. Po meni je Pavlovic dobar golman za nasu ligu, jest da ga penali hebu al jbg. kad se sjetim Bandovica ili Ostrakovica on je za njih De Gea. Treba Kovacevicu davat sansu, Adi svakako dzabe sjedi na klupi.Ljudi nama treba dobro krilo, ovi sad sve nesto nedokazano, evo poceli su davat golove Kuzmanovic i Lelic al tanko je ovo.
Ima Crnkić :tralala:
On i sajo tempiraju formu za Tosk, prskanje u najavi. :D
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 31 okt 2017, 12:00

skoroalen je napisao/la:Je l' ko od vas kad išao u Gabelu na gostovanje? Kakvo je stanje s mještanima, murijom, bude l' frke neke usput il' na samoj tekmi?

Ma ides brate bez obiljezlja jer ima dole pun **** torcide a i ultrasi jedva docekaju da polupaju koga van kolone
Bilo je prosli put nakih trzavica sa drotovima al nista neobicno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 31 okt 2017, 13:15

sarajevo46 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ja bi iskreno zamjenio Bojana. Hvala mu na svemu i sretno dalje, pogotovo onda kad je tek dosao, tada je bio zvjer, ovo sad je jako blijedo a i najstariji je igrac.
Nemoj zezat Morteme, mirniji smo s njim na golu nego Delac kad je bio...potcjenjuju ljudi bezze...kakvih izletanja golmana smo vidjeli ovih par kola unazad, sve za koje se tvrdi da su bolji od njega, reprezentativci jbt....mene suze oblile...kolika nemogucnost procjene kod tih satro "boljih"....bizarno....

Cak i sto kazu eto da nadjemo boljeg pa nek bude drugi, nema boljeg drugog u regionu...garantujem....
Bez ljutnje ikakve, ali Bojan Pavlovic je jedan od gorih golmana koji smo imali posljednjih sezona. Nisam siguran da li je ovo ironija ili stvarno "mirniji nego kad je Delac bio" :mrgreen: .. Pavlovic od 20 penala nije u stanju da pogodi stranu na koju se šuta penal, a ne da odbrani. Izlijetanja, procjena pri skoku, izlazak na igrača, za gledatelje koji navijaju za klub koji brani su za tablete. Ne možeš s njim biti opušten nikako jer znaš da kad je korner, neki brz napad, centaršut nemaš nekog na koga se možeš osloniti na golu.
I ti bez ljutnje ikakve, al to su fakat velike gluposti što pišeš... jedina mana su mu penali, ali Oblak je Oblak pa ih isto brani loše. Sve ostalo što se tiče Bojana je i više nego dobro za ovu ligu, a i trenutno je u najboljim golmanskim godinama, ako bi se baš morao mijenjat golman jedino onda onaj mali iz Čelika bi bio poželjan.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 31 okt 2017, 13:20

Pratite ga malo na utakmici. Jedna od najvećih opasnosti po naš gol. Ali da ne pokvarimo dobru atmosferu neću dalje o ovom. HOĆEMO BODOVE, BODOVE IZ GABELE! :mrgreen:
Edit: ne mislim da je UŽASAN golman, ali da Sarajevo mroa imati boljeg golmana to želim da kažem.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 okt 2017, 13:35

Najodgovornija pozicija i najnezahvalnija pozicija u ekipi. Pavlović je solidan golman. Ima padova u igri ,a to golman ne smije sebi dozvoliti. Na prekidima je jako nesiguran, i na izbijanjima ne daje neku sigurnost. Al reflekse ima strašne :mrgreen: to je jedino što ga izvlači. Treba nam realno bolji golman.

Kovačević je mlad previše i neiskusan. Ko je pratio juniore zna da je imo loših intervencija. Njega bi trebalo negdje poslat sezonu na kaljenje, pa onda ga vratit među stative. Ovako sebi i nama može samo naškoditi ako ga stavi Hus u prvu. Al je realno ogroman potencijal, samo mu treba minuta da se razvija. Ovdje može samo trenirati al nema minute što je potrebno za razvoj.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 okt 2017, 13:50

Stroj1946 je napisao/la:Najodgovornija pozicija i najnezahvalnija pozicija u ekipi. Pavlović je solidan golman. Ima padova u igri ,a to golman ne smije sebi dozvoliti. Na prekidima je jako nesiguran, i na izbijanjima ne daje neku sigurnost. Al reflekse ima strašne :mrgreen: to je jedino što ga izvlači. Treba nam realno bolji golman.

Kovačević je mlad previše i neiskusan. Ko je pratio juniore zna da je imo loših intervencija. Njega bi trebalo negdje poslat sezonu na kaljenje, pa onda ga vratit među stative. Ovako sebi i nama može samo naškoditi ako ga stavi Hus u prvu. Al je realno ogroman potencijal, samo mu treba minuta da se razvija. Ovdje može samo trenirati al nema minute što je potrebno za razvoj.
Pa i pavlovic ima losih intervencija, po toj logici kovacevic i pavlovic ti dodju na isto.
Jedina razlika je sto je jedan mladji vise od deset godina, izdanak je nase skole, ogroman je potencijal i ima prostora samo za napredak, dok je drugi na zalasku karijere.

Vjerujem da pola forumasa ne zna ni kako kovacevic izgleda a kamoli da ga je gledalo kako brani.

Isto tako bi mi Mujakic uvijek igrao prije Novakovica npr. Al to je samo moje misljenje

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 31 okt 2017, 13:54

Hebib bi mi prije igrao stopera nego Novaković.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 okt 2017, 13:56

Bojan je top golman za ligu realno,i za mene je sigurniji od Delaca i po mom u top tri golmana unazad godinama u FKS .

Medjutim da je u padu forme(bio) nakon one operacije bio je,nista nije mogao da odbrani realno.Sada se vraca lagano na svoje.

Golmanski problemi koje on ima su prvi i glavni je lose izbijanje lopte sto mu i igraci zamjeraju.Drugi su losi penali ali to helem nejs,nema penala svaku tekmu to se moze zanemariti.I treci problem sto cesto stoji daleko od linije ,opusti se pa izleti bez potrebe.

Ostalo je top realno,na duge lopte i prekide i ubacivanja je kralj sesnesterca i to mu niko osporit nemoze.

.Novi ugovor po vecoj plati mu nebi trebali dati.Ako nece da prihvati isti ,ja bih mu se zahvalio,plus je i stranac.

Za njegovu platu mozes imati i Markovica i jos jednog golmana.

Realno Kovacevic treba iduce godine drugi golman da bude,momak je strasan .Smjesno je da mu starklelja Adi uzima mjesto na klupi.

Dakle ja da se pitam iduce godina prvi golman Markovic 21 godinu,drugi golman Kovacevic 19 godina.

Kad je jedan Borac preko noci maknuo na klupu dedu Avdukica i stavio mladog golmana od 21 godinu Trkulju.Mozemo vala i mi sramota je da nam prvi i drugi golman zajedno imaju 64 godine :crazy:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 31 okt 2017, 14:08

Kovacevica treba poslati npr u mladost ili krupu na posudbu sezonu ako postoji opcija da brani. Treba imati 2-3 sezone ozbiljnog fudbala prije nego stane na gol ili u olimpic. Ne samo njega i pidru i veladzica i smajlu. Neka igraju djeca.
UPRAVA NAPOLJE!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 31 okt 2017, 14:10

O kakvom zalasku karijere vi pričate, čovjek ima 30 i u najboljim golmanskim godinama je... ali suludo ga je poredit sa jednim Delačem, on je institucija bio i ostao. Odličan golman i za naše lige je i više nego dovoljan, ali kao što brat iznad reče, novi ugovor sa većom platom mu ne bi trebali dati... ako to ne prihvati onda pokušati Markovića iz Čelika, svejedno se raspadaju i ne vjerujem da će ostati.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.