Igrali smo sa rezervama. Prvotimci mahom ostali u Mostaru, posto nas ocekuje derbi protiv Zvijezde u subotu.MortemHz je napisao/la:Jesmo ovo i Velež heknuli
U svakom slucaju cestitke na pobjedi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Igrali smo sa rezervama. Prvotimci mahom ostali u Mostaru, posto nas ocekuje derbi protiv Zvijezde u subotu.MortemHz je napisao/la:Jesmo ovo i Velež heknuli
I mi smo sa drugom postavom. Srijedom uvijek igraju oni koji ne dobijaju sansu u ligi pa da se dokazu ovdje. Hvala na cestitkama i da nam se sto prije vratite, klub sa kojim imamo najvise odigranih susreta.AlemC85 je napisao/la:Igrali smo sa rezervama. Prvotimci mahom ostali u Mostaru, posto nas ocekuje derbi protiv Zvijezde u subotu.MortemHz je napisao/la:Jesmo ovo i Velež heknuli
U svakom slucaju cestitke na pobjedi.
Gosk ti uvijek kuci igra nedjeljom. A sto ne znamZagor je napisao/la:opet u nedjelju igramo. pa jebote. nije mi jasno sto to. kontam haj sad u nedjelju, sljedece kolo u subotu. al jok
Zaebavam se, briga me i da jeste i da nije, nikakav važan igrač nije. Svakako mislim da leti na ljeto. A ne bi me čudilo da jeste, rijetko koji igrač u bh. ligi tako nešto ne radi.ajdohordas je napisao/la:A odakle ta priča o Kadušiću uopšte ? Potekla je od nekog desetog lika, i opet mahalske gluposti širimo i prenosimo na klub. Gdje su dokazi da se desilo to što se desilo, ne kažem da nije, ali samo dokazi pa ćemo pljuvat svi redom. Kadušić mi ne izgleda kao neko ko bi takvo nešto mogao da dopusti sebiAlfredNobel je napisao/la:Dok se Kadušić dohaviza, da ne idemo desetkovani hehehZagor je napisao/la:opet u nedjelju igramo. pa jebote. nije mi jasno sto to. kontam haj sad u nedjelju, sljedece kolo u subotu. al jok
Ja sam rekao tacnije u Kiseljaku se ubio ko zvecka od alkoholaajdohordas je napisao/la:A odakle ta priča o Kadušiću uopšte ? Potekla je od nekog desetog lika, i opet mahalske gluposti širimo i prenosimo na klub. Gdje su dokazi da se desilo to što se desilo, ne kažem da nije, ali samo dokazi pa ćemo pljuvat svi redom. Kadušić mi ne izgleda kao neko ko bi takvo nešto mogao da dopusti sebiAlfredNobel je napisao/la:Dok se Kadušić dohaviza, da ne idemo desetkovani hehehZagor je napisao/la:opet u nedjelju igramo. pa jebote. nije mi jasno sto to. kontam haj sad u nedjelju, sljedece kolo u subotu. al jok
e sad zamisli kakav je ovaj Smajlagić talent ako je ovaj top 50 evrope , suarezTesto je napisao/la:smajlagić trenutno u boljoj formi od nedima hadžića.
crnkić sigurno ima kvalitet za prvih 11, ali je zasro motku, vidjećemo hoće li mu se oprostiti na kraju.
šta više said treba da uradi da dobije bar 20min u zvaničnoj tekmi ?

Rahmet mu dusi.Benjolos je napisao/la:
Ugasi si se i jos jedan mladi život. Da ti dragi Allah podari Džennet brate naš.
Srce će moje kao i tvoje vjecno da kuca za BORDO BOJE.. Sjever ce da te pamti dragi nas Harise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.