Igračina je i dijete kluba... neka se vrati (opet se posipam pepelom) kao i za Pirla
Onaj stil igre koji preferira Conte zahtijevati će i dobrog, prodornog i turbo lijevog beka... Armero
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Godot je napisao/la:Volim te Juve.![]()

Ako je znaš namjesti 100 x 100, ide na avatar.juventus 0244 je napisao/la: Hare evo je za avatar![]()
Moze ali kada bi taj neki napadac kojeg cemo dovesti odmarao za LPharebianconero je napisao/la:Meni se sviđa kako je Pepe odigrao na poziciji De Cegliea, zapravo ja bih uvijek Pepea stavljao na onu poziciju ..
Sad mi se stvori jedna slika u glavi, šta mislite za sljedeću sezonu u napadu Vučinić i Giovinco .. ? formacija 3-5-2
Svi se mi sada nadamo tom nekom extra napadaču, ali neće biti lahko ga dovesti. Ako ništa, ja bih bio prezadovoljan i sa Giovincom. Odličnu sezonu ima iza sebe, dobar tehničar baš kao Vučko ..beki je napisao/la:Moze ali kada bi taj neki napadac kojeg cemo dovesti odmarao za LPharebianconero je napisao/la:Meni se sviđa kako je Pepe odigrao na poziciji De Cegliea, zapravo ja bih uvijek Pepea stavljao na onu poziciju ..
Sad mi se stvori jedna slika u glavi, šta mislite za sljedeću sezonu u napadu Vučinić i Giovinco .. ? formacija 3-5-2![]()
Mislim da 100% dovodimo tog napadaca koji ce nam garantovati preko 20 golova po sezoni.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.