FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Fenomeno ce uruciti nagradu, i ovo je neka prozivka Cristine 

Don't hate what you don't understand.
Ko drugiIgorBL je napisao/la:Mesi!

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sta reci najbolji svih vremena! Jedan je LEO MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! VISCA BARCA!

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- tyler durden
- Kontakt:
U svemu neke teorije zavjerexaviesta je napisao/la:Fenomeno ce uruciti nagradu, i ovo je neka prozivka Cristine

- Unknown Genius
- Kontakt:
Ronaldova izjava od prije par minuta:
Ja nisam bio tu, ne, ne ja nisam bio tu, kad je Messi osvojio nagradu... Ja nisam bio tu, ne, ne, ne ja nisam bio tu al' znam da lažu sve i ne vjerujem im... Sve je laž, samo pusta laž, što se oko nas u krug vrti, sve je laž samo pusta laž, sve je laž osim smrti..
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Najjaci definitivno, kako i ne bi bio kad je u "kasnom pubertetu" radio ovo.
[youtube][/youtube]
momak je svaku zasluzio, ovu lopticu
[youtube][/youtube]
momak je svaku zasluzio, ovu lopticu

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Messi zasluzeno nema sta . Nisam nikada pretjerano cijenio ovaj izbor ,jer dosta se puta desilo, da najbolji ne ponese ovu nagradu .
Meni licno ostaje velika zal zbog toga sto ovu nagradu nikada nije podigao Xavi
zasluzio je itekako da osvoji , u ovim godinama dominacije ,kako Barce tako i Spanije ,on je glavni mozak i motor oba sastava .
Xaviu je sada 32 god,i tesko ce ikada vise imati priliku da podigne ovaj laskavi trofej
Meni licno ostaje velika zal zbog toga sto ovu nagradu nikada nije podigao Xavi

Xaviu je sada 32 god,i tesko ce ikada vise imati priliku da podigne ovaj laskavi trofej

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
SKORO PA U ISTOM DANU....

kad ces vidjeti ovako neke u bijelom dresu
carobnjaka, vanzemaljca i gazelu sanjate godinama....

kad ces vidjeti ovako neke u bijelom dresu

carobnjaka, vanzemaljca i gazelu sanjate godinama....

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pavon je napisao/la:Za osam ili devet dana novi el clasico![]()
![]()

Evo je samo za tebe 3 put

DRŽAVA ŽELJO!
Evo kako su glasali kapiteni i selektori repki.. novinari.
http://www.as.com/misc/pdf/balondeoro.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.as.com/misc/pdf/balondeoro.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Mamba, dana/u 10 jan 2012, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
You talkin' to me ?

Emir Spahic - Xavi (5), Messi (3), Ronaldo (1)Mamba je napisao/la:Evo kako su glasali kapiteni i selektori repki.. novinari.

Ibra za najboljeg trenra: Guardiola, Mourinho, Villas-Boas 

Don't hate what you don't understand.

DRŽAVA ŽELJO!
Zna se zbog cega ih nije bilo, ali ti nemas mirabparena je napisao/la:Al kako su zavidni da od muke ne mogu doci na dodjele nagrada. I onda se nazovu kraljevima. Ma popisam se na te kraljeve....

Uostalom bila je delegacija iz Madrid - Zizu i El Butre..
Ako mozes da uzivas u tim trofejima Messija & Co, uzivaj, a ne da spominjes pisanje po kraljevskom klubu, kompleks.
You talkin' to me ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.