Signore je napisao/la:Dok im spomenes Olimpica odmah se dignu. Shvatam da vole svoj klub, al od kad sam na forumu iz dana u dan se sve vise i vise iznenadjujem navijacima Olimpica. Koliko god nesto bilo logicno, a protivno njihovom klubu oni ce se odmah dici i vrijedjati, manje ili vise.carsijaba je napisao/la:Ne kontam!Mancini je napisao/la:Jedino što je nelogično je tvoj post
Navijači Slobode su ušli na tartan stazu i proslavljali gol skupa sa Ahmetovićem. Navijači istog kluba su koristili pirotehniku, kao i u prethodnom kolu na Grbavici. Zašto za te propuste u organizaciji utakmice i nedoličnom ponašanju vlastitih navijača, Savez nije sankcionisao, kao što sankcioniše i ostale klubove.
Navijač sam Želje i kazna na Koševu je zaslužena.
Sve se treba kaznjavat. Nas su izbacili iz Europe zbog svercanja igraca, kasnije oduzimani bodovi zbog istih radnji u 1.LFBiH i sad bi ja trebao pljuvati UEFA-u i NSFBiH jer stete mom klubu, a mom klubu administracija u ku*cu. Treba kaznjavat, za takve stvari u kanton slat.
Ma pusti ih.. sta ce volit klub koji postoji par godina,niti povijesti niti koji ****.. nafuralo se ono malo djece s transparentom vukovi...taj kup sto su osvojili jedina stvar sto su uradili u svom kratkom postojanju.. nemaju stadion,nemaju 500 ljudi da ih pogleda... za par godina kad nijazu dosadi bit ce im (nesta para,nesta i drugara) i lagano u arhivu ce otici... ali zato o svima znaju srati