Autogol se pise sineunavita je napisao/la:balonja crni balonja
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pereira nikad vise Manciniju nece zaigrati u prvoj postavi 
Kako je krenulo sve i jedan igrac City-a ce u najmanju ruku zaraditi zuti karton na tekmi. De Jong i Balo imaju velikeeee sanse da zarade i crveni

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Evo izvoli! Klikni na svakog igraca ponaosob da pogledas licnu statistiku pa uporedjuj!cole-ch je napisao/la:Moze li neko da postavi (ovde ili na temi MC) statisiku od svih igraca MC ove sezone u svim takmicenjima?
Koliko je ko igrao, kao starter poceo, koliko zutih/crvenih, asist., gol, itd.
http://www.soccerway.com/teams/england/ ... ball-club/
cole-ch je napisao/la:Moze li neko da postavi (ovde ili na temi MC) statisiku od svih igraca MC ove sezone u svim takmicenjima?
Koliko je ko igrao, kao starter poceo, koliko zutih/crvenih, asist., gol, itd.

Hvala narode.
Edit:
Sjajna statistika Edinva... Bravo!
J*bo ga ker u usta zvaljava zabarska...
Dzeko mu je ubedljivo najkorisniji igrac u timu, a ima status ko da mu je kcer silovao.
Edit:
Sjajna statistika Edinva... Bravo!
J*bo ga ker u usta zvaljava zabarska...
Dzeko mu je ubedljivo najkorisniji igrac u timu, a ima status ko da mu je kcer silovao.
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 16 feb 2012, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Evo, pa uporedjujte!

Vlak je napisao/la:Očekujem od Mancinija da sad pokaže svoj raskošni talent. Ovo pokušati privesti kraju što smirenije i onda u drugom poluvremenu, ovisno o razvoju situacije, tj. ako prime još jedan, oko 60' uvesti dva defanzivca i pokušati sačuvati aktivan rezultat. Ni poraz od recimo 2:0 ili 3:1 nije loš, jer otvara prostor da se u Manchesteru krene s nešto zatvorenijom taktikom, dadne gol u drugom poluvremenu i u zadnjih desetak minuta poptunom ofanzivom dostojno oproste od EL.
Ono, čovjek je uspio da olakša timu borbu za titulu ispadajući iz svakog kupa, pa će valjda uspjeti i protiv Porta, osim ako ovi ne dadnu kakav auto-gol, što bi uveliko pokvarilo dobro razrađenu taktiku za osvajanje lige.
Jesam ja rek'o... Šta sad crni Mancini? Jedino im uzvratit istom mjerom.
ti ko da nasluti autogo 
sta ono bi poslije a.ville ? mancini cuvao dzeku za porto
sigurno ga i sad cuva za revans
jeste naivni, ljudi moji...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
-
karameldar
- Kontakt:
- hule_barca
- Kontakt:
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Odakle ovim informacija da je Dzeko najavljen za 1. postavu, a na kraju treća opcija za napad

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
sad i onaj kepec pogodi
Pa koji ga je klinac onda dovodio.Golovi i asistencije sigurno nisu razlog za klupu,jer ih ima i vise nego dovoljno.Limuntos je napisao/la:sta ono bi poslije a.ville ? mancini cuvao dzeku za portosigurno ga i sad cuva za revans
![]()
jeste naivni, ljudi moji...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Evolution87
- Kontakt:
BJEZI DZEKO IZ CITIYA DOK NIJE KASNO!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
sta dzaba potrosi 2 sata, Zena htjela sex, ma nemoj cekam Dzeke, Dzeke ni na mapi Engleske, Zena zaspala, a ti Vrebac bacaj ga sada!!! **** li ti Macini prvo Zenu, pa onda sav ostali zenski rod Stariji od 18 a mladi od 45!!!!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
vrebac86 je napisao/la:sta dzaba potrosi 2 sata, Zena htjela sex, ma nemoj cekam Dzeke, Dzeke ni na mapi Engleske, Zena zaspala, a ti Vrebac bacaj ga sada!!! **** li ti Macini prvo Zenu, pa onda sav ostali zenski rod Stariji od 18 a mladi od 45!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e tebe je jarane bas momacki zajebo ovaj supak od menadjera
Mancini ima problema sa autoritetom u svojoj svlačionici, to je očito jer kod svakog ozbiljnog trenera Balloteli nebi minute dobio zbog svog ponašanja.Edin zaslužuje da igra ali mu ovaj papak to ne dozvoljava 
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, bordobijeli, Brazzzoo123, CAGarfia, Confiance, EdinjoBos, Google Adsense [Bot], Miske01, PeppermintSA, tutankamon1905, zikerrz21 i 71 gost.