GOŠK, Bog ti pomog'o.
Željezničar, okej.
Krupa, nije dobro, nikako.
Mladost i Borac odlični rezultati u gostima za to vrijeme.
Moralo se imati šest bodova više.
Bravo ekipa, samo ovako nastavite, titula.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Zašto ga ne bi prozivali. Niko ovdje nije mogao ostat od Evanderovog i njegovog pljuvanja i pametovanja i mogu slobodno reći gaženja kluba kojeg on lafo voli i prati. Naravno da ćemo ga prozivati i njega i evandera nakon svakog ovakvog uspjeha aludirajući na to da 50% stvari nije onako kako su to oni prikazivali i govorili danima.uNbx je napisao/la:Hajde ba yebo vas sioux. Čovjek rek'o davno da ode sa foruma i da neće pisat, vi ga iz usta ne vadite, prozivate poslije svake pobjede.
Inače, vrijedni bodovi drama, težak teren, sreća pa ovaj Pavle tek uđe u drugom, zadavao nam je problema. Svaka čast Husrefu, diže nas iz mrtvih iz dana u dan. Sad klapit Sabljine patuljke i đuture na Grbavicu da ih pišnemo.
I šta se dobija s tim? Samo im dajete značaj i pažnju. Pišnuli su svi po njima x puta i dosta. Hajmo malo o tekmi, yebo više nebitna prepucavanja. A inače, opcija block zlata vrijedna, čija ti se god priča ne sviđa, ne moraš ga čitat. Spasiš sebi živce, a i tema se rastereti nebitnih stvari.ajdohordas je napisao/la:Zašto ga ne bi prozivali. Niko ovdje nije mogao ostat od Evanderovog i njegovog pljuvanja i pametovanja i mogu slobodno reći gaženja kluba kojeg on lafo voli i prati. Naravno da ćemo ga prozivati i njega i evandera nakon svakog ovakvog uspjeha aludirajući na to da 50% stvari nije onako kako su to oni prikazivali i govorili danima.uNbx je napisao/la:Hajde ba yebo vas sioux. Čovjek rek'o davno da ode sa foruma i da neće pisat, vi ga iz usta ne vadite, prozivate poslije svake pobjede.
Inače, vrijedni bodovi drama, težak teren, sreća pa ovaj Pavle tek uđe u drugom, zadavao nam je problema. Svaka čast Husrefu, diže nas iz mrtvih iz dana u dan. Sad klapit Sabljine patuljke i đuture na Grbavicu da ih pišnemo.
Hvala momcima, sljedeću tekmu opšta mobilizacija, SVI NA KOŠEVO
Inijesta je napisao/la:Nije ovo danas bilo bas na nivou al bitna je pobjeda , teren je bio katastrofalan tako da ima i do tog, mada akcija kod drugog gola fenomenalna
Sto se tice ovig fair play poteza Hebiba, nevjerovatan i strasan ja mislim nevidjen u evropi i svaka mu cast na tom![]()
Ja licno ovo nikad ne bi uradio i Hebibu sam psovo sve po spisku, isti ovaj gosk i slicne seljacke ekipe nemaju trunke postovanja na kosevu ni prema nama a nit postuju fair play, jer svaki put kad imaju pozitivan rezultat na sve moguce prgave nacine odugovlace , prave opstrukcije i slicno
Amin razabuRule_hz je napisao/la:Inijesta je napisao/la:Nije ovo danas bilo bas na nivou al bitna je pobjeda , teren je bio katastrofalan tako da ima i do tog, mada akcija kod drugog gola fenomenalna
Sto se tice ovig fair play poteza Hebiba, nevjerovatan i strasan ja mislim nevidjen u evropi i svaka mu cast na tom![]()
Ja licno ovo nikad ne bi uradio i Hebibu sam psovo sve po spisku, isti ovaj gosk i slicne seljacke ekipe nemaju trunke postovanja na kosevu ni prema nama a nit postuju fair play, jer svaki put kad imaju pozitivan rezultat na sve moguce prgave nacine odugovlace , prave opstrukcije i slicno
Allah ce nas ako Bog da nagradit za ovaj fair play
Nek sam ja njih spomenuo poslije jos jednog uspjeha, meni je srce sad na mjestu, sad možemo malo i o tekmi.uNbx je napisao/la:I šta se dobija s tim? Samo im dajete značaj i pažnju. Pišnuli su svi po njima x puta i dosta. Hajmo malo o tekmi, yebo više nebitna prepucavanja. A inače, opcija block zlata vrijedna, čija ti se god priča ne sviđa, ne moraš ga čitat. Spasiš sebi živce, a i tema se rastereti nebitnih stvari.ajdohordas je napisao/la:Zašto ga ne bi prozivali. Niko ovdje nije mogao ostat od Evanderovog i njegovog pljuvanja i pametovanja i mogu slobodno reći gaženja kluba kojeg on lafo voli i prati. Naravno da ćemo ga prozivati i njega i evandera nakon svakog ovakvog uspjeha aludirajući na to da 50% stvari nije onako kako su to oni prikazivali i govorili danima.uNbx je napisao/la:Hajde ba yebo vas sioux. Čovjek rek'o davno da ode sa foruma i da neće pisat, vi ga iz usta ne vadite, prozivate poslije svake pobjede.
Pobjeda = eto likova sa ĐE SU SAD OVI ŠTO PLJUJU
Poraz = ĐE SU SAD OVI ŠTO GOVORE DA JE SVE UREDU
A zamisli brate da ovako nesta na derbiju napravitenpenny je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:Inijesta je napisao/la:Nije ovo danas bilo bas na nivou al bitna je pobjeda , teren je bio katastrofalan tako da ima i do tog, mada akcija kod drugog gola fenomenalna
Allah ce nas ako Bog da nagradit za ovaj fair play
uNbx je napisao/la:I šta se dobija s tim? Samo im dajete značaj i pažnju. Pišnuli su svi po njima x puta i dosta. Hajmo malo o tekmi, yebo više nebitna prepucavanja. A inače, opcija block zlata vrijedna, čija ti se god priča ne sviđa, ne moraš ga čitat. Spasiš sebi živce, a i tema se rastereti nebitnih stvari.ajdohordas je napisao/la:Zašto ga ne bi prozivali. Niko ovdje nije mogao ostat od Evanderovog i njegovog pljuvanja i pametovanja i mogu slobodno reći gaženja kluba kojeg on lafo voli i prati. Naravno da ćemo ga prozivati i njega i evandera nakon svakog ovakvog uspjeha aludirajući na to da 50% stvari nije onako kako su to oni prikazivali i govorili danima.uNbx je napisao/la:Hajde ba yebo vas sioux. Čovjek rek'o davno da ode sa foruma i da neće pisat, vi ga iz usta ne vadite, prozivate poslije svake pobjede.
Pobjeda = eto likova sa ĐE SU SAD OVI ŠTO PLJUJU
Poraz = ĐE SU SAD OVI ŠTO GOVORE DA JE SVE UREDU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.