Rasan strijelac. Avlijaner.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Poljem se širiii Nemanja Bilbijaaaa 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne ulazim u detalje, ali je loša posjeta za klub Sarajevo, za grad!KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:31Odavno je slaba posjeta na kosevu ni sam ne znam sta je toliko razlog slabe posjete, i sjever je standard popunjen jbg nadati se boljem i da ce se raja polahko poceti vracati na stadion.
Ne vjerujem da ulaznice prave problem ja otkako znam istok je 8, pa sad 12 doduse mislim da nije do toga.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Dobra utakmica za pogledat'.
Zrinjski previše promašio u prvih pola sata, lako i naivno primili obadva gola, šteta malo više koncentracije koštalo minimalno boda. Katastrofa utakmica Lagumdžije/Đuraseka.
Potencijalni penal li-la, lopta je išla prema golu i dio ruke je bio odvojen od tijela, no to nije opravdanje za loše odigrano drugo poluvrijeme.
Čestitke Sarajevu na pobjedi, Borcu na tituli (iako je pitanje prvaka bilo već riješeno).
Zrinjski previše promašio u prvih pola sata, lako i naivno primili obadva gola, šteta malo više koncentracije koštalo minimalno boda. Katastrofa utakmica Lagumdžije/Đuraseka.
Potencijalni penal li-la, lopta je išla prema golu i dio ruke je bio odvojen od tijela, no to nije opravdanje za loše odigrano drugo poluvrijeme.
Čestitke Sarajevu na pobjedi, Borcu na tituli (iako je pitanje prvaka bilo već riješeno).
Zadnja izmjena: HercegovinaCali, dana/u 11 apr 2026, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Poljem se širi Nemanja Bilbija
Mrs kuci, kerovi.
Mrs kuci, kerovi.
Jest se željkan nameračio na klubove iz rs, kad god im bude kriza rezultata oni im uvale 3 komada.

- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
To sam i zaboravio pored ovog imbecila zvanog trener im.
Kerina nevidjena,nabijem mu ga Tamari u bulju.
Zbog njega posebno mi draga ova pobjeda.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Shategabri
-
bordobijeli
- Kontakt:
Uze Vico lagano titulu. Ne mogu reci nezasluzeno al je poslozio sve nije bilo 1% sanse da omane ove godine.
Ovo jadno treće mjesto ove sezone ima veću težinu od onog namještenog kupa i korona titule. Galaktikosi 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Idemo uzet sve do kraja i prestic FK Rudar Kakanj na poziciji br.2.
- Shategabri
Kme dvaput po usima, vidim vuna.
Dodjite nam opet da vas preslusamo
Koševo Zapad
https://www.transfermarkt.com/superkup- ... ewerb/BHSC
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Predji navijat za Zelju. Na jednoj temi te moram napadat, a na drugoj podrzavat, mozak mi se oznojio.Shategabri je napisao/la: ↑11 apr 2026, 21:00Kme dvaput po usima, vidim vuna.
Dodjite nam opet da vas preslusamo![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Shategabri
Beli98 je napisao/la: ↑11 apr 2026, 21:01Predji navijat za Zelju. Na jednoj temi te moram napadat, a na drugoj podrzavat, mozak mi se oznojio.Shategabri je napisao/la: ↑11 apr 2026, 21:00Kme dvaput po usima, vidim vuna.
Dodjite nam opet da vas preslusamo![]()
Gluho bilo
Koševo Zapad
Đuraseku majku yebem, prijalo mu je na grbavici 0-3 kad su mu pljeskali, danas se hvata za muda kad ulazi u tunel. Pravo smeće.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ocekivana reakcija prisvojaca stadiona 1405 nakon sto im izbijemo 8 bodova iz 3 utakmice
Pozdravi kera Stimca i zahvali se Nemanji,pukla ga garant neka nostalgija Koseva po stare dane da je jos nas igrac
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!