Nadam se boljem nastavku igre, te na kraju prolazu. Lično mi je drago što je Nils postigao pogodak jer mu je svaki idući duel zapravo dokazivanje da vrijedi za klub renomea kao što je Bayern München.
EDIT; Xherdan.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Nekako se i dalje ponavljaju iste stvari, ponovo nema prave konekcije izmedju zadnjih veznih i ofanzivnog veznog.Omerbavarac je napisao/la:Sve dok nasi zabijaju dobro je, nema veze koji je rezultat.![]()
Iskreno, nisam nesto odusevljen ovim mini poluvremenom. Puno gresaka sam vidio, previse oklijevanja kao i puno nezainteresovanosti pojedinih igraca (citaj Kroos). Za Cana je sve u ovakvim utakmicama oprostivo.
Schweini se priprema, ocekujmo ga u nastavku.
Potpis.farinelli123 je napisao/la:Nekako se i dalje ponavljaju iste stvari, ponovo nema prave konekcije izmedju zadnjih veznih i ofanzivnog veznog.
Znam da dosta ljudi na ovom forumu jako ceni Milera, doduse, cenim i ja njegovo trcanje i borbu, ali sto se tice fudbalskog znanja nisam neki ljubitelj tog igraca i mislim da on nema kvalitet za prvu postavu. Po ko zna koji put se vidi da nam fali taj klasican plejmejker. Bez obzira da li pobedili 5-2 ili izgubili 3-0.
Klare je napisao/la:Sasvim dovoljno.Sve što ima jeste ta ruska čvrstina, snaga i trčanje.![]()
Ima ko je zadužen za ostale stvari, petorica najmanje, ali kad ne umiju, tačnije pola sezone bi da spavaju, direktno se radi o Kroosu i Mulleru, Robben također.
Rusa su pritisle i godine, ali za rotaciju je pouzdan igrač, naravno da tu ima i mana, a udarat' zna, tako da još jednom razmisli o njegovoj prodaji, iskustvo da ne pominjemo.![]()
Ovu sezonu ne treba da se nešto previše očekuje od Cana, Bundesliga je pod mus, također će se ići i na LP sa ovom generacijom, tako da bi taj vezni dobro došao ukoliko se pravilno kupi.
Sad sigurno očekuješ da opširno odgovorim na ovaj tvoj post koji je naravno bio odličan, no ipak ću se vratit na jednu činjenicu koju je rekao Uli Hoeness i na temelju toga ću odgovorit iako ćes možda biti razočaran:Balance je napisao/la:Neka ga kritizira,treba ga i vise!Konacno da je i Uli shvatio koga je platio 30 mil te kome daje oko 10 mil godisnje i za sta!Mislim da bi Gomez barem pola svoje place trebao dati onima koji mu asistiraju i guraju ga u stopostotne sanse.
Cinjenica je da on zabija 40+golova po sezoni i to su strasne brojke ali isto tako cinjenica je da u zadnje dvije sezone otkad je on nas prvi napadac mi nismo osvojili niti jedan trofej,zadnje naslove smo uzeli kada je on vecinom grijao klupu i mislim da i to nesto govori.Nema sumnje da je on dobar napadac i znamo da ce i ove sezone zabiti dosta golova ali da se mene pita bez razmisljanja bi ga prodao i za tu lovu kupio jednog manjeg, okretnijeg,brzeg napadaca, koji bi znao vise sudjelovati u igri,potezom rijesiti utakmicu i s njim bi nasa igra bila mnogo atraktivnija i efikasnija.
Od svih golova koje je Gomez postigao koliko ih je bilo u nekim kljucnim utakmicama?Jako malo i stalno ponavljam da kad nam zaustave krila Gomez je za nas igrac manje jer on nista nemoze napraviti sam,previse ovisi o drugima i tu nalazimo na jos jedan problem a to je pozicija 10 gdje nemamo pravog palymakera nekog tko bi podvalio loptu Gomezu ili nekom drugom kad su krila blokirana.Znaci ukoliko imamo vec tromog Gomeza za prvog napadaca i vidimo da kad nam zaustave krila igra kroz sredinu je losa onda moramo biti svjesni da nam je potrebna prava desetka i tada protivnicki tim nece moci biti fokusiran samo na zaustavljanje krila nego bi se morali baviti i desetkom.
Nema sumnje da Gomez daje sve od sebe da zabije gol ali koliko on daje za ekipu i rezultat sto je na kraju najvaznija stvar to je vec druga prica.Toliko za sada uz ovu temu, ukoliko se netko ukljuci u raspravu bit ce mi drago izmjeniti misljenja.
Ovo boldirano se do novog trenera neće promijenit. To je jasno kao dan. I ja sam čekao dugo vremena da se u našoj igri nešto promijeni na bolje ali jednostavno vidim da nema tu ni malo napretka. Čini se da je @ secer bio u pravu, jbg, iskusan čovjek za razliku od nas mladih i nadobudnih.CroCHEF je napisao/la:Nakon jednog meča nastao je niz kritika upućenih na naše igrače i Heynckesa.
Realno gledajući ovo je totalno nevažan meč tako da ne trebamo da se previše uzbuđujemo. Realno gledajući mi bi jučer glatko dobili SVW da je bila u pitanju liga, al' se vidjelo i na igračima kako se štede pred početak sezone. Istina, nekoliko igrača je odigralo ispod očekivanja (Boateng, Gomez..), al' sam uvjeren kako će se igra unaprijedit', te da ćemo već danas gledat' mnogo bolji susret protiv Hamburga.
Iskreno se nadam kako će igrači danas osvjetliti obraz kluba, te da će slavit'.
Ovo boldirano se do novog trenera neće promijenit. To je jasno kao dan. I ja sam čekao dugo vremena da se u našoj igri nešto promijeni na bolje ali jednostavno vidim da nema tu ni malo napretka. Čini se da je @ secer bio u pravu, jbg, iskusan čovjek za razliku od nas mladih i nadobudnih.CroCHEF je napisao/la:Nakon jednog meča nastao je niz kritika upućenih na naše igrače i Heynckesa.
Realno gledajući ovo je totalno nevažan meč tako da ne trebamo da se previše uzbuđujemo. Realno gledajući mi bi jučer glatko dobili SVW da je bila u pitanju liga, al' se vidjelo i na igračima kako se štede pred početak sezone. Istina, nekoliko igrača je odigralo ispod očekivanja (Boateng, Gomez..), al' sam uvjeren kako će se igra unaprijedit', te da ćemo već danas gledat' mnogo bolji susret protiv Hamburga.
Iskreno se nadam kako će igrači danas osvjetliti obraz kluba, te da će slavit'.
iskusan, velisStefan Effenberg je napisao/la:Čini se da je @ secer bio u pravu, jbg, iskusan čovjek za razliku od nas mladih i nadobudnih.
Odlicno receno, ali zelim dodat da sam ponosan na takve igrace tipa Muller kojeg iako nikako da krene ne odustaje,trci i bori se u svakoj utakmici i daje sve od sebe za ekipu kao sto si i sam rekao i makar ne zabio niti jedan gol uvijek ce mi biti drazi od onog koji baci sidro u sesnaesterac,ceka loptu ,zabija masu golova i pokupi sve pohvale , a ovakva igracina tipa Muller nista.effe_sa je napisao/la:Ako Muller bude opet loše ušao u sezonu, onda stvarno Jupp ima problem u radu s tim igračem. Mislim onda on stvarno njega ne zna usmjerit, ne zna ga uputit, postavit u igri. Pa ne može ti se ništa bolje desit kao treneru nego da imaš Mullera u ekipi. Zašto? Pa razlog je jednostavan, čovjek trči ko konj, ide glavom kroz zid, borben je, zna podvalit loptu, zna zabit gol i nogom, i glavom. Samo trebaš onda znat s njim radit. A mi u zadnje vrijeme od Thomasa , nažalost vidimo često samo trku koja nije efikasna, jer on je pao na neki niži nivo, a trener ga opet ne zna vratit.
Mogu ti samo reci da je opet promasio penal i trebat ce se dobro pozabavit glavama pojedinih igraca ali i cijelom ekipom da nam se nebi to opet dogodilo u nekim kljucnjm susretima.Preostaje nam samo da vidimo hoce li i kada oziljci zvani penali i vice,vice,vice Bayern uspjesno zarasti.secer je napisao/la:momci, kako je odigrao svajnstajger?
Stefan Effenberg je napisao/la:Sad sigurno očekuješ da opširno odgovorim na ovaj tvoj post koji je naravno bio odličan, no ipak ću se vratit na jednu činjenicu koju je rekao Uli Hoeness i na temelju toga ću odgovorit iako ćes možda biti razočaran:Balance je napisao/la:Neka ga kritizira,treba ga i vise!Konacno da je i Uli shvatio koga je platio 30 mil te kome daje oko 10 mil godisnje i za sta!Mislim da bi Gomez barem pola svoje place trebao dati onima koji mu asistiraju i guraju ga u stopostotne sanse.
Cinjenica je da on zabija 40+golova po sezoni i to su strasne brojke ali isto tako cinjenica je da u zadnje dvije sezone otkad je on nas prvi napadac mi nismo osvojili niti jedan trofej,zadnje naslove smo uzeli kada je on vecinom grijao klupu i mislim da i to nesto govori.Nema sumnje da je on dobar napadac i znamo da ce i ove sezone zabiti dosta golova ali da se mene pita bez razmisljanja bi ga prodao i za tu lovu kupio jednog manjeg, okretnijeg,brzeg napadaca, koji bi znao vise sudjelovati u igri,potezom rijesiti utakmicu i s njim bi nasa igra bila mnogo atraktivnija i efikasnija.
Od svih golova koje je Gomez postigao koliko ih je bilo u nekim kljucnim utakmicama?Jako malo i stalno ponavljam da kad nam zaustave krila Gomez je za nas igrac manje jer on nista nemoze napraviti sam,previse ovisi o drugima i tu nalazimo na jos jedan problem a to je pozicija 10 gdje nemamo pravog palymakera nekog tko bi podvalio loptu Gomezu ili nekom drugom kad su krila blokirana.Znaci ukoliko imamo vec tromog Gomeza za prvog napadaca i vidimo da kad nam zaustave krila igra kroz sredinu je losa onda moramo biti svjesni da nam je potrebna prava desetka i tada protivnicki tim nece moci biti fokusiran samo na zaustavljanje krila nego bi se morali baviti i desetkom.
Nema sumnje da Gomez daje sve od sebe da zabije gol ali koliko on daje za ekipu i rezultat sto je na kraju najvaznija stvar to je vec druga prica.Toliko za sada uz ovu temu, ukoliko se netko ukljuci u raspravu bit ce mi drago izmjeniti misljenja.
Mario Gomez ist gut, nicht sehr gut!
Po mojem mišljenju, ova izjava stoji najbolje uz Gomezovo ime. Kratko i jasno. I ono najvažnije što Uli kaže:
Wenn er sehr gut waere, dann waeren wir jetzt Champions League Sieger!
Činjenica. Ne treba više diskutirati. Nema potrebe. Sve je rečeno.
Dakle, Gomez je samo dobar. Kao takav zaslužuje mjesto u Bayernu. Slijedeća sezona mu je odlučujuća. Ako se ne popravi loše mu se piše. Na njemu ostaje da vidimo. Vremena će imat ali ne previše........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.