NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Igrala je vecinom druga postava i neki od juniora, a budi siguran da u ovoj ekipi Hajduka ima par igraca koji bi bili od velike pomoci Sirokom, prije svega Dario Spikic koji je izmislio nogomet za ovog naseg brazilca...since1948 je napisao/la:Wow,pomalo boli da nas hrvatski drugoligas tambura ovako...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ma znam sve to,nego ruzno zvuci kad pise Siroki-Hajduk 2 0-3. Inace u toj ekipi ima materijala za prvi sastav Hajduka kamoli za nas. Eliomara nogom u dupe odakle je i dosaoAndroid je napisao/la:Igrala je vecinom druga postava i neki od juniora, a budi siguran da u ovoj ekipi Hajduka ima par igraca koji bi bili od velike pomoci Sirokom, prije svega Dario Spikic koji je izmislio nogomet za ovog naseg brazilca...since1948 je napisao/la:Wow,pomalo boli da nas hrvatski drugoligas tambura ovako...
SAMO ŠIROKI!
DOBRO SMO PROŠLI: IGRALI SMO SA NEKOLIKO IGRAČA MANJE NA TERENU
[PRIJATELJSKA UTAKMICA] NK Široki Brijeg - HNK Hajduk Split II 0:3 (0:2)
Može se oprostiti mladim igračima ovako loša igra, ali da cijelu utakmicu Babić,Popović ili Eliomar ne naprave niti jedan kvalitetan potez je velika sramota.
Borisu Paviću su dovedena pojačanja, koja nisu za Posušje koje igra u trećoj ligi.
Pa mali Jure Glavina je za njih izmislio nogomet ili sad već veteran naš bivši igrač Davor Landeka.
Široki je počeo u sastavu Bandić-Pušić-Kvesić-Nikić-Kožul-Mašić-Z Vukoja-B Vukoja-Jurić-Eliomar-Babić.
Niti jedan od navedenih igrača nije bio u početnom sastavu protiv Čelika tek su s klupe ušli Babić i Jurić.
0-1 Dario Špikić prolazi Božu Vukoju dodaje za Leon Krekovića koji majstorski lomi Danu Kožula za vodstvo gostiju.
0-2 Pušić gubi loptu uzima odlični veznjak Pasariček i sjajnom loptom upošljava Krekovića koji pored Josipa Kvesića zabija gol u same rašlje nemoćnog Bandića.
0-3 Velika greška Dominik Kovačića koji loše vraća golmanu Zlomisliću, što koristi Špikić i postiže majstorskim gol za uvjerljivo vodstvo druge momčadi Hajduka.
Od sastava iz prvog poluvremena neću izdvajati loše, ali hoću momke koji su odigrali pozitivno to su u obrani Toni Nikić u vezi Ilija Mašić i napadu Stipe Jurić.
Zanimljivo sva trojica nisu igrali u drugom poluvremenu.
Što reći za drugo poluvrijeme nego da Dino Čorić i Dejan Čabraja nisu mogli sami ništa napraviti pored indisponiranog ostatka momčadi.
Brine me izlazak Luke Begonje nakon samo par minuta igre.
Od standardnih iz prvog sastava nisu igrali Luka Bilobrk,Josip Barišić,Josip Ćorluka,Stipo Marković,Dražen,Bagarić,Mateo Marić i ozlijeđeni Tomislav Turčin.
Kada dodamo Begonju igrali smo bez osam standardnih igrača sa smanjenom minutažom Ćorića,Kovačića i Čabraje.
Većina igrača s klupe nije iskoristila ukazanu priliku, i to Pavić dobro vidi.
Mi smo pehisti jer nam se najveće pojačanje ozlijedilo Tomislav Turčin, dok ostali za sada nisu vrijedni spomena.
Što će se desiti kada nam bude falilo više igrača, Bog dragi samo zna.
Da sam na mjestu Pavića ne bi se sekunde mislio za Iliju Mašića, odmah bi ga povukao s posudbe jer takav borben igrač na sredini nam treba.
Isto morat će probati u obrani s Tonijem Nikićem koji je danas svojom igrom to zaslužio.
Naravno da Stipe Jurić već igra i igrat će jer je on ogromni naš potencijal, s već dva postignuta gola u dva meča.
Ovaj poraz nam je dobro došao da vidimo gdje smo i siguran sam da ćemo iz njega izvući pouke.
Jeli itko ikada otišao gledati ove mlade igrače Hajduka i pregovarati o posudbi.
Otac od jednog od najboljih igrača ovog Hajduka Dario Špikić mi je potvrdio da bi njegov sin vrlo rado došao u Široki, plus nije stranac.
S one stranice Široki Brijeg fans..
[PRIJATELJSKA UTAKMICA] NK Široki Brijeg - HNK Hajduk Split II 0:3 (0:2)
Može se oprostiti mladim igračima ovako loša igra, ali da cijelu utakmicu Babić,Popović ili Eliomar ne naprave niti jedan kvalitetan potez je velika sramota.
Borisu Paviću su dovedena pojačanja, koja nisu za Posušje koje igra u trećoj ligi.
Pa mali Jure Glavina je za njih izmislio nogomet ili sad već veteran naš bivši igrač Davor Landeka.
Široki je počeo u sastavu Bandić-Pušić-Kvesić-Nikić-Kožul-Mašić-Z Vukoja-B Vukoja-Jurić-Eliomar-Babić.
Niti jedan od navedenih igrača nije bio u početnom sastavu protiv Čelika tek su s klupe ušli Babić i Jurić.
0-1 Dario Špikić prolazi Božu Vukoju dodaje za Leon Krekovića koji majstorski lomi Danu Kožula za vodstvo gostiju.
0-2 Pušić gubi loptu uzima odlični veznjak Pasariček i sjajnom loptom upošljava Krekovića koji pored Josipa Kvesića zabija gol u same rašlje nemoćnog Bandića.
0-3 Velika greška Dominik Kovačića koji loše vraća golmanu Zlomisliću, što koristi Špikić i postiže majstorskim gol za uvjerljivo vodstvo druge momčadi Hajduka.
Od sastava iz prvog poluvremena neću izdvajati loše, ali hoću momke koji su odigrali pozitivno to su u obrani Toni Nikić u vezi Ilija Mašić i napadu Stipe Jurić.
Zanimljivo sva trojica nisu igrali u drugom poluvremenu.
Što reći za drugo poluvrijeme nego da Dino Čorić i Dejan Čabraja nisu mogli sami ništa napraviti pored indisponiranog ostatka momčadi.
Brine me izlazak Luke Begonje nakon samo par minuta igre.
Od standardnih iz prvog sastava nisu igrali Luka Bilobrk,Josip Barišić,Josip Ćorluka,Stipo Marković,Dražen,Bagarić,Mateo Marić i ozlijeđeni Tomislav Turčin.
Kada dodamo Begonju igrali smo bez osam standardnih igrača sa smanjenom minutažom Ćorića,Kovačića i Čabraje.
Većina igrača s klupe nije iskoristila ukazanu priliku, i to Pavić dobro vidi.
Mi smo pehisti jer nam se najveće pojačanje ozlijedilo Tomislav Turčin, dok ostali za sada nisu vrijedni spomena.
Što će se desiti kada nam bude falilo više igrača, Bog dragi samo zna.
Da sam na mjestu Pavića ne bi se sekunde mislio za Iliju Mašića, odmah bi ga povukao s posudbe jer takav borben igrač na sredini nam treba.
Isto morat će probati u obrani s Tonijem Nikićem koji je danas svojom igrom to zaslužio.
Naravno da Stipe Jurić već igra i igrat će jer je on ogromni naš potencijal, s već dva postignuta gola u dva meča.
Ovaj poraz nam je dobro došao da vidimo gdje smo i siguran sam da ćemo iz njega izvući pouke.
Jeli itko ikada otišao gledati ove mlade igrače Hajduka i pregovarati o posudbi.
Otac od jednog od najboljih igrača ovog Hajduka Dario Špikić mi je potvrdio da bi njegov sin vrlo rado došao u Široki, plus nije stranac.
S one stranice Široki Brijeg fans..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Molim jos jednom da skužite razliku između prijateljskih i natjecateljskih utakmica...
Sto se tiče nekih pojedinaca koji daju svoj opservacije i komentiraju utakmice, rezultate... Mogu hvala Bogu da je slobodno imati svoje mišljenje. Ali me neopisivo nervira sto si takvi daju za pravo da sami sebe posatavljaju za kriterij, ko je dobar a ko nije. Ko je extra igrač a ko nije.
Jedan primjer. Sjećam se kad smo igrali protiv Sloge iz Ljubuškog prijateljsku. Utakmica u pripremnom razdoblju. Pola sastava juniori. I onda izgubimo 4-2. Koliko me sjećanje sluzi. Bilo drvlje i kamenje. "Ispast ćemo iz lige", "ko dovede pojačanja" , "jao trenera" itd.
Proslo dva mjeseca ponovo prijateljska- 5-0 poluvrijeme. Mi zavrslili na 2 mjestu a oni ispali u 3 ligu.
Ovo je samo primjer da ovakve utakmice treba gledati kao na trening a ne na osnovu njih donosti zaključak ko je dobar ako nije.
Možda su ujutro imali trening. Možda su neki a jesu igrali prvi put skupa.
Možda, možda
Sto se tiče nekih pojedinaca koji daju svoj opservacije i komentiraju utakmice, rezultate... Mogu hvala Bogu da je slobodno imati svoje mišljenje. Ali me neopisivo nervira sto si takvi daju za pravo da sami sebe posatavljaju za kriterij, ko je dobar a ko nije. Ko je extra igrač a ko nije.
Jedan primjer. Sjećam se kad smo igrali protiv Sloge iz Ljubuškog prijateljsku. Utakmica u pripremnom razdoblju. Pola sastava juniori. I onda izgubimo 4-2. Koliko me sjećanje sluzi. Bilo drvlje i kamenje. "Ispast ćemo iz lige", "ko dovede pojačanja" , "jao trenera" itd.
Proslo dva mjeseca ponovo prijateljska- 5-0 poluvrijeme. Mi zavrslili na 2 mjestu a oni ispali u 3 ligu.
Ovo je samo primjer da ovakve utakmice treba gledati kao na trening a ne na osnovu njih donosti zaključak ko je dobar ako nije.
Možda, možda

Sad će te proglasiti uhljebomUgrovacaboy je napisao/la:Molim jos jednom da skužite razliku između prijateljskih i natjecateljskih utakmica...
Možda, možda

Gdje ćeš na stručnjake sa ss.ba , po većini u prva tri kola nismo trebali imati ni bod a kamoli voditi na ljestvici (naravno da sad šute ali samo do prvog pogrešnog koraka kad će reći evo jesam li vam rekao)
Sad ti nekome objasni da jučer npr.je bilo igrača koji nisu uopće pod ugovorom tj.nisu naši igrači nego su dovedeni da ih se pogleda jeli mogu pomoći u perspektivi...
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Ako ciljate na mene, ja sam jedino spomenuo Eliomara, koji osim sto jucer nista nije odigrao, nije ni u ovim prijasnjim utakmicama...
HRHB
HRHB
Pošteno bi bilo da novci od ulaznica idu nama (zrinjski- ludogorec)
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ne idu novci od ulaznica vama jer nemate ništa s utakmicom, vi samo dajete stadion u zamjenu za novac,koliko čujem fina cifra. Isto kao što naši kada daju da se koncert org pod bb, naplati se fino...PERO1234 je napisao/la:Pošteno bi bilo da novci od ulaznica idu nama (zrinjski- ludogorec)
Koji je razlog lošeg travnjaka na Pecari ove sezone?
Daj mi furadana!
Najkraće rečeno-ostarioShullenta je napisao/la:Ne idu novci od ulaznica vama jer nemate ništa s utakmicom, vi samo dajete stadion u zamjenu za novac,koliko čujem fina cifra. Isto kao što naši kada daju da se koncert org pod bb, naplati se fino...PERO1234 je napisao/la:Pošteno bi bilo da novci od ulaznica idu nama (zrinjski- ludogorec)
Koji je razlog lošeg travnjaka na Pecari ove sezone?
SAMO ŠIROKI!
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ja imam sa svojim klubom veze ko emotivno tele. To jest izravnu vezu imam koliko i većina Vas. Ne radim u klubu i nema nikakve financijske ili druge beneficije.... Ali me **** emocija... Igrao sam nogomet u Širokom dok još Pecara nije imala ništa osim skovane tribine kao lože i jug stajanje.kksiroki je napisao/la:Sad će te proglasiti uhljebomUgrovacaboy je napisao/la:Molim jos jednom da skužite razliku između prijateljskih i natjecateljskih utakmica...
Možda, možda![]()
Gdje ćeš na stručnjake sa ss.ba , po većini u prva tri kola nismo trebali imati ni bod a kamoli voditi na ljestvici (naravno da sad šute ali samo do prvog pogrešnog koraka kad će reći evo jesam li vam rekao)
Sad ti nekome objasni da jučer npr.je bilo igrača koji nisu uopće pod ugovorom tj.nisu naši igrači nego su dovedeni da ih se pogleda jeli mogu pomoći u perspektivi...
Kad su sve kategorije trenirale i igrale na Pecarii. Znam osnovne stvari o nogometu. Razlika i cilj prijateljske i natjecateljske utakmice. Cilj prijateljske je da vidiš ko može ako ko nemože kandidirati za naredno kolo ili općenito 1. Tim. Zatim može biti u službi trenažnog procesa. Može biti i kako nadogradnja ili probanje taktički varijanti. U svemu tome je dobro ako se pobjedi ali ako se izgubi nije smak svijeta. Natjecateljska utakmica ima samo jedan cilj. POBJEDA
Ona će sve pokriti lošu igru, slabu taktiku, loše pojedince sve će pokriti. Problem nastupi kad određeni dio gledatelja misli da je sve to lako. Kažeš igračima i oni će to provesti.

Pa nije nogomet tako jednostavan.
Sebe držim za navijača koji voli svoj klub. Dođem navijam. Veselim se pobjedi a tužan sam kad izgube. Kupim ulaznicu, šal dres, člansku u skladu sa svojim mogućnostima. Ne dajem si za pravo da pljujem i svakog i da se postavljam kao kriterij za ocjenu igrača ili trenera na osnovu jedne ili dvije utakmice. Ne utvaram si da će zato što ću ja **** majku igraču s tribina ili pisat na društvenim mrežama kritike i osobne stavove te tako uređivati klubsku politiku. Svi imati i dijeliti moje mišljenje te će tek tada postati klub postat uspješan zahvaljujući meni.

To nema nikakvog smisla. Oni koji daju novce i plaćaju igrače će sigurno tražiti odgovornost za rezultate.
-
- Kontakt:
travnjak već tri godine nakon čepiranja oboli,do čepiranja bude u savršenom stanju a onda ga vjerovatno sprži previše đubra,jer zanimljivo je, uvik u isto vrijeme oboli ...
Dosad bi svake godine požutio malo,al se oporavi brzo. Ove godine ga je stuklo skroz. Jos kad ga mjesnaši,mostarci i naši prekopaju 3 puta u 4 dana to će biti bojim se jako lošebrigsiroki je napisao/la:travnjak već tri godine nakon čepiranja oboli,do čepiranja bude u savršenom stanju a onda ga vjerovatno sprži previše đubra,jer zanimljivo je, uvik u isto vrijeme oboli ...
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Kakav sastav možemo očekivati protiv Radnika ? Ako su svi ostali zdravi pretpostavljam da će ići isti sastav kao protiv Čelika, uz možda Popović ili Dino naprijed umjesto Turčina. Formacijski neznam hoćemo li ići sa tri nazad sa Matićem ili on ući u sredinu.
NK Široki Brijeg
Ja bih ostavio istu postavu kao sto je bila protiv Celika, jedino eto Dino umjesto Tome
Sto se tice travnjaka, @brigsiroki djubre moze biti razlog, ako se travnjak poslije zalijeva u prevelikim kolicinama ali opet bi to ljudi sto rade trebali znati... Na travnjaku postoje i odredjeni problemi sa nekakvom gljivicom... Sve u svemu, da je dobro, nije. Travnjak je davno postavljen, vrijeme je da se mijenja ali opet to je velika investicija
Sto se tice travnjaka, @brigsiroki djubre moze biti razlog, ako se travnjak poslije zalijeva u prevelikim kolicinama ali opet bi to ljudi sto rade trebali znati... Na travnjaku postoje i odredjeni problemi sa nekakvom gljivicom... Sve u svemu, da je dobro, nije. Travnjak je davno postavljen, vrijeme je da se mijenja ali opet to je velika investicija
HRHB
HRHB
Najvjerovatnije 3-4-3 kao što znamo igrati kod kuće,fali samo Turcin i Begi je načet al trebao bi igrati u nedjelju.Evolve je napisao/la:Kakav sastav možemo očekivati protiv Radnika ? Ako su svi ostali zdravi pretpostavljam da će ići isti sastav kao protiv Čelika, uz možda Popović ili Dino naprijed umjesto Turčina. Formacijski neznam hoćemo li ići sa tri nazad sa Matićem ili on ući u sredinu.
..................Bilobrk
.....Kovacic Matic Barisic..........
Corluka Maric Begonja Markovic
.........Dino(Juric)Bagaric Cabraja......
Klupa nije losa,imamo sirinu za ove 3 utakmice u sljedecih 7 dana nadam se maksimalnoj žetvi bodova ako mislimo nesto al utakmica po utakmica..ima tko uskociti Bandic Eliomar Perkovic Popovic Babic Vukoja Juric Kvesic..
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Perkovic neide nigdje?penke je napisao/la:Najvjerovatnije 3-4-3 kao što znamo igrati kod kuće,fali samo Turcin i Begi je načet al trebao bi igrati u nedjelju.Evolve je napisao/la:Kakav sastav možemo očekivati protiv Radnika ? Ako su svi ostali zdravi pretpostavljam da će ići isti sastav kao protiv Čelika, uz možda Popović ili Dino naprijed umjesto Turčina. Formacijski neznam hoćemo li ići sa tri nazad sa Matićem ili on ući u sredinu.
Klupa nije losa,imamo sirinu za ove 3 utakmice u sljedecih 7 dana nadam se maksimalnoj žetvi bodova ako mislimo nesto al utakmica po utakmica..ima tko uskociti Bandic Eliomar Perkovic Popovic Babic Vukoja Juric Kvesic..
NK Široki Brijeg
Trenira odvojeno od ekipe..Evolve je napisao/la:Perkovic neide nigdje?penke je napisao/la:Najvjerovatnije 3-4-3 kao što znamo igrati kod kuće,fali samo Turcin i Begi je načet al trebao bi igrati u nedjelju.Evolve je napisao/la:Kakav sastav možemo očekivati protiv Radnika ? Ako su svi ostali zdravi pretpostavljam da će ići isti sastav kao protiv Čelika, uz možda Popović ili Dino naprijed umjesto Turčina. Formacijski neznam hoćemo li ići sa tri nazad sa Matićem ili on ući u sredinu.
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, ErosViverosViv, Jadnimi, Zigazaga i 24 gosta.