Drajveri se moraju instalirati. Ne znam kako ti nije CD dosao, probaj naci na netu !?LudLo 2 je napisao/la:I NEED FUCKING HELP !
Ubacim gamepad(yojstick) u usb port i ocita mi kao kao "nepoznato" znaci tamo u control panelu kod yojsticka uopste mi ne ocita ovaj gamepad ,prije sam normalno sa yojstickom i sve radi sad kupio ovaj isti kao i dosada i nece da ga ocita a nemam CD niakakv da install ,zna li neko rjesenje i u cemu je problem ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I meni je u cetvrtak kontrolni iz hemije.
Sutra je iz matematike,ali je meni matematika mnogo laksa od hemije.Imam 4 iz matematike,a iz hemije 3.
Sutra je iz matematike,ali je meni matematika mnogo laksa od hemije.Imam 4 iz matematike,a iz hemije 3.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Donnie Darko
- Kontakt:
asylum imal video tog tvog avatara 
- neutralan__
- Kontakt:
hahahaa ahaSamo F.K.S !! je napisao/la:Znas ti kako da odredim valenciju ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pa podijeli sa mnom
Aaaaaaaa skolarac, vidio sam te neki dan u skoli.......sikirica je napisao/la:I meni je u cetvrtak kontrolni iz hemije.![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- neutralan__
- Kontakt:
budi spreman za ppSamo F.K.S !! je napisao/la:Pa podijeli sa mnom
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- reds_forever
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Znas ti kako da odredim valenciju ?
grupe u PSEu ti govore valenciju. Znaci, ako ti je element u 3. grupi, onda je trovalentan. Ako npr imas aluminijev oksid(Al2O3), znaci aluminij ti je trovalentan, kisik dvovalentan, i sad mozes unakrsno postaviti dvicu i tricu ili traziti zajednicki za 2 i 3
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Donnie Darko je napisao/la:asylum imal video tog tvog avatara
Valenciju nekog atoma u molekuli odredit ces tako da je usporedis sa valencijama drugih atoma. Npr. u molekuli sumporovodika (H2S) jasno je da atom sumpora mora biti dvovalentan, jer veze dva jednovalentna atoma vodika (H-S-H). U molekuli sumporovog dioksida (SO2) atom sumpora je četverovalentan, jer veže dva dvovalentna atoma kisika (O=S=O).Samo F.K.S !! je napisao/la:Znas ti kako da odredim valenciju ?
Pravila bi izgledala ovako:
Elementi 1. skupine periodnog sustava (H, Li, Na, K, Rb, Cs i Fr) su jednovalentni.
Elementi 2. skupine p. s. e. (Be, Mg, Ca, Sr, Ba i Ra) su dvovalentni.
Elementi 3. skupine p. s. e. (Sc, Y i svi lantanoidi i aktinoidi) su najčešće trovalentni, uz ponešto iznimaka, npr. neki mogu biti i dvo- ili četverovalentni i sl.
Elementi 4. skupine p. s. e. (Ti, Zr i Hf) u pravilu su četverovalentni.
Elementi 5. skupine p. s. e. (V, Nb i Ta) u pravilu su peterovalentni, s time da mogu imati i druge valencije.
Elementi 6. skupine p. s. e. (Cr, Mo i W) u pravilu su šesterovalentni, s time da mogu imati i druge valencije.
Elementi 7. skupine p. s. e. (Mn, Tc i Re) u pravilu su sedmerovalentni, s time da mogu imati i druge valencije.
Elementi 8., 9. i 10. skupine p. s. e.: Fe, Co, Ni, Ru, Rh, Os i Ir su dvo- i trovalentni, Pd i Pt su dvo- i četverovalentni. Uz te, moguće su i druge valencije.
Svi elementi 11. skupine p. s. e. (Cu, Ag i Au) mogu biti jednovalentni, s time da je Cu ipak najčešće dvovalentan, a Au trovalentno.
Elementi 12. skupine p. s. e. (Zn, Cd i Hg) u pravilu su dvovalentni, Hg može biti i jednovalentna.
Elementi 13. skupine p. s. e. (B, Al, Ga, In i Tl) u pravilu su trovalentni.
Elementi 14. skupine p. s. e. (C, Si, Ge, Sn i Pb) u pravilu su četverovalentni, s time da neki češće a neki rjeđe mogu biti i dvovalentni.
Elementi 15. skupine p. s. e. (N, P, As, Sb i Bi) u pravilu su tro- i peterovalentni.
Elementi 16. skupine p. s. e. (O, S, Se, Te i Po) u pravilu su dvovalentni, a svi osim kisika mogu biti još i četvero- i šesterovalentni.
Elementi 17. skupine p. s. e. (F, Cl, Br, I i At) u pravilu su jednovalentni, a svi osim fluora mogu biti još i tro-, petero- i sedmerovalentni.
Elementi 18. skupine p. s. e. (He, Ne, Ar, Kr, Xe i Rn) u pravilu ne grade kemijske spojeve.
Još pojednostavljenije: 1. i 11. skupina jednovalentni, 2. i 12. dvovalentni, 3. i 13. trovalentni 4. i 14. četverovalentni itd. do 7. i 17. sedmerovalentni, a zatim još tri koraka nazad: 17. skupina jednovalentni, 16. dvovalentni, 15. trovalentni. Naravno, uz podosta iznimaka
- legenda reala
- Kontakt:
i nisi mu se smio javiti da te ne ubijeadis.p je napisao/la:Aaaaaaaa skolarac, vidio sam te neki dan u skoli.......sikirica je napisao/la:I meni je u cetvrtak kontrolni iz hemije.![]()
Sutra je iz matematike,ali je meni matematika mnogo laksa od hemije.Imam 4 iz matematike,a iz hemije 3.![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Gledas grupeSamo F.K.S !! je napisao/la:Znas ti kako da odredim valenciju ?
Znaci prva grupa svi imaju po jedan elektron(znaci imaju samo jednu ljusku) a prva ljuska da bi bila potpuna potrebna su dva elektrona.Znaci treba jedan da bi bio stabilan sto znaci da je elemenat jednovalentan.
Treca grupa(a tebi 13-ta ti je trovalentna
Cetvrta(tebi 14-ta) dvovalentna i cetverovalentna
peta(tebi 15-ta) trovalentna
sesta(tebi 16-ta) dvovalentna
sedma(tebi 17-ta) jednovalentan i to su ti halogeni elementi
osma(18-ta) oni nemaju valenciju,popounjena im je zadnja ljuska tako da ni ne primaju ni otpustaju da bi zadovoljili stanje stabilnosti.Nazivaju se jos plemenitim gasovima.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ja stvarno mislim da se ti sa mnom zajebayeš... glumačka ekipa je odlična, ali film je žešći, već 100 puta ispričani, debilizam...asylum je napisao/la:Mora da se zahyebavas.![]()
lani sam pogledao mnogo boljih komedija kao Due Date, How to Train Your Dragon (crtani), Despicable Me (crtani), Get Him to the Greek, MacGruber koje su kud i kamo zabavnije od Grown-Ups.... uglavnom svak ima svoj ukus, ali po meni Grown-Ups je jedna od najgorih komedija ikad....
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 22 mar 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Kad smo kod Due Date, moze li mi neko postaviti link za download tog filma?silenT. je napisao/la: lani sam pogledao mnogo boljih komedija kao Due Date, How to Train Your Dragon (crtani), Get Him to the Greek, MacGruber koje su kud i kamo zabavnije od Grown-Ups.... uglavnom svak ima svoj ukus, ali po meni Grown-Ups je jedna od najgorih komedija ikad....
Trazio sam ga jedno vrijeme, i nisam ga uspio naci. Inace, svaki film lagano nadem, i skinem ga.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
http://www.megaupload.com/?d=8963UNL9polga je napisao/la: Kad smo kod Due Date, moze li mi neko postaviti link za download tog filma?
Trazio sam ga jedno vrijeme, i nisam ga uspio naci. Inace, svaki film lagano nadem, i skinem ga.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ja na stakama hodao, bila mi noga nest' sjeßana.....skakut'o niz stepenice i slucajno mi pogled negdje zaluta, kad @sikirica, on ode uz stepenice, ja niz stepenice....i The End....legenda reala je napisao/la:i nisi mu se smio javiti da te ne ubijeadis.p je napisao/la:Aaaaaaaa skolarac, vidio sam te neki dan u skoli.......sikirica je napisao/la:I meni je u cetvrtak kontrolni iz hemije.![]()
Sutra je iz matematike,ali je meni matematika mnogo laksa od hemije.Imam 4 iz matematike,a iz hemije 3.![]()
![]()
![]()
ipak je on K1 borac
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Puno hvala.silenT. je napisao/la: http://www.megaupload.com/?d=8963UNL9
Inace, sta mislis ukratko o filmu?
Nemoj prepricavati sad...
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
to je kljuc, 90 odsto komedija novih, vec vidjeno, isto kao i akcioni filmovi, ja sam to davno prestao gledatifilm je žešći već 100 puta ispričani deiblizam...
jedino ona braca Wayans, e njihove komedije volim, a ovo ostalo njesra zesce
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- neutralan__
- Kontakt:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hvala vam raja pomogli ste mi . Evo uzeo sam da ponavljam oksidacija i oksidi,kiseline, i hem. jednacine
pa na neki način me podsjeća na Hangover... iako je u nekim trenucima film dosadan ipak ga kraj izvuče da bude vrlo dobar film.... uglavnom ima puno ludih scena i odličnu glumačku postavu sa nepredvidljivom radnjom... ocjena 8.5/10polga je napisao/la: Inace, sta mislis ukratko o filmu?
Nemoj prepricavati sad...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.