Ljubi tenkista
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znaci Sanin je usao u zelju da bi koncerte odrzavao? Tj, imao stadion na raspolaganju, plus renta, plus talovi.. e zeljana, na sta spade, sta ti cobani rade

- Shategabri
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Iako nije precizirao u sastavu kojih formacija ovo je tužno čitati da bi se priklonili četnicima ili ustašama da zarati. Javno govore oni više to ne kriju i onda se ljute za podignute parole
Šta ćeš brate, filozofija. Sto je najgore svi od njih tako misle.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 apr 2026, 09:18Iako nije precizirao u sastavu kojih formacija ovo je tužno čitati da bi se priklonili četnicima ili ustašama da zarati. Javno govore oni više to ne kriju i onda se ljute za podignute parole![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobro jutro svima pa i komsijama i njihovoj skromnoj bazi navijaca 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Obicno ne komentarisem na ovoj temi Ali ovima sto Velez I njihove navijace zovu pijacarima moram replicirat...umjesto da shvatite cinjenicu da im je ukraden dom, da su brutalno protjerani I opet smogli snage da naprave lijep stadion i da se vrate u vrh vi ih ponizavate I vrijedjate. Navijacka prepucavanja da Ali posljedice brutalne agresije koristit za vrijedjanje je dno dna. Pozdrav 
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Zato horski napadnu kad im kažeš da su četnici.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:40Ispada da jeste jer se niko od njih nije ogradio od sramote koju je napisao ovaj podanik
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Stvar filozofije,starosjedioci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BiHSportman
- Kontakt:
Joj botova. Dok mi pjevamo gazi ustaše po Širokom i na kamenu ljiljani se viju, pa nas policija pendreči, dežurni forumski botovi po forumu govore ko je veći Bošnjak.
Dajte im Zlatnog ljiljana, kakvi heroji.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- BiHSportman
- Kontakt:
Dokle je sergija za Anisa K. ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:40Ispada da jeste jer se niko od njih nije ogradio od sramote koju je napisao ovaj podanik
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- LavoviGabela
- Kontakt:
Jbga kad su ga podudlali u ratu u Zapadnom Mostaru, pa sad kmečeHZSydney je napisao/la: ↑13 apr 2026, 10:41Obicno ne komentarisem na ovoj temi Ali ovima sto Velez I njihove navijace zovu pijacarima moram replicirat...umjesto da shvatite cinjenicu da im je ukraden dom, da su brutalno protjerani I opet smogli snage da naprave lijep stadion i da se vrate u vrh vi ih ponizavate I vrijedjate. Navijacka prepucavanja da Ali posljedice brutalne agresije koristit za vrijedjanje je dno dna. Pozdrav![]()
Probase sa operacijom Neretva na Z.Mostar napali preko Vrdi, al zajebani Grudjani i general Sosa he he
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- LavoviGabela
- Kontakt:
Inteligencija nema šta, pjevali gazi ustašeBiHSportman je napisao/la: ↑13 apr 2026, 11:19Joj botova. Dok mi pjevamo gazi ustaše po Širokom i na kamenu ljiljani se viju, pa nas policija pendreči, dežurni forumski botovi po forumu govore ko je veći Bošnjak.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Imam jedan prijedlog. Pošto stalno pišemo samo o fudbalu i premijer ligi,ajmo sad malo o ratovima.
Hebem ti pokoljenje, što rekao Faćko.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Debil kao i svako ko za vas koristi izraz pijacari.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 apr 2026, 09:18Iako nije precizirao u sastavu kojih formacija ovo je tužno čitati da bi se priklonili četnicima ili ustašama da zarati. Javno govore oni više to ne kriju i onda se ljute za podignute parole![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Napapijri, Paromlinac, Rahatlokum i 20 gostiju.