FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 24 jun 2017, 20:36

Mali Messi i the flash igraju protiv nas.
Citas li Slavko skauta naseg ebo te cenan tarpi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2017, 20:42

Neandertalac je napisao/la: Kakva im je tranzicija po osvojenoj lopti?
Pola golova su dali iz te baš brze tranzicije, imas na YT. Moramo ih pritisnuti odmah dok im se noge tresu, Grbavica ce im biti veliki problem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 jun 2017, 20:51

Imali smo prosle sezone horuk grlom u jagode taktiku kod Kostica, pa smo na Grbavici djelili poklone.

Ako mi budemo imali incijativu, lako ce u kontrama dolaziti do prilika. Drzati se taktike zbog rezultata. 1-0 bolje od 2-1 ili 3-2.

Zeta se ocigledno zna odbraniti.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 jun 2017, 20:51

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:70% utakmice ce svi igraci Zete biti iza lopte.
I u takvoj konstalaciji snaga prošle sezone, niko se nije naigrao sa nama niti je ko izvukao pozitivan rezultat. Samo je problem što smo mi rijetko kada tjerali protivnika da stane iza lopte i da se brani, pogotovo u Ligi za prvaka.
Tako su igrali protiv jacih, Buducnosti, Sutjeske i Mladosti, ne sjecam se da im je neko zabio gol, a Edisa su ubili 3-0. Imaju par brzih igraca i oni me brinu, dok trepnes pred golom su ti, prizeman centarsut i neko je zakuca, tako su dali pola golova.

Mi ga moramo zabiti u prvih dvadesetak minuta.
Ne znam, vidjet ćemo to u četvrtak kakvi su oni. Po meni je puno bitnije kakvi ćemo biti mi, jer mislim da u ovom dvomeču sve zavisi od nas. Budemo li mi na nekom optimalnom nivou, mislim da ćemo ih proći.

Sve mi oko te Zete izgleda kao veliki hajp, al' eto da ne letim pred rudu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 jun 2017, 20:52

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Kakva im je tranzicija po osvojenoj lopti?
Pola golova su dali iz te baš brze tranzicije, imas na YT. Moramo ih pritisnuti odmah dok im se noge tresu, Grbavica ce im biti veliki problem.
Moguće, većinom su to mladi igrači kojima če Grbavica biti jedno novo iskustvo.

Nisam iskreno pogledao ništa sa njihovih tekmi niti mogu o njima pričati. O nama da, upravo ovo što gore spomenuh, na postavljenu obranu nemamo ideja, slabo kretanje, jednostranost i velika praznina u sredini, vjeruj da me toga strah jer se lako brani. Ja se nešto puno ne bih zalijetao već polako i strpljivo, tražio prekide u zoni sa posebnom pažnjom na odbrani kada ih izvodimo.

Valjala bi nam kakva odbica iz tog pritiska a vjerovatno oni ne bi bili nezadovoljni ni sa minimalnim porazom.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 jun 2017, 20:56

Raonffa je napisao/la:
Ne znam, vidjet ćemo to u četvrtak kakvi su oni. Po meni je puno bitnije kakvi ćemo biti mi, jer mislim da u ovom dvomeču sve zavisi od nas. Budemo li mi na nekom optimalnom nivou, mislim da ćemo ih proći.

Nesto kao kod nas zadnje dvije sezone.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 24 jun 2017, 20:58

Neymar11 je napisao/la:slika Preljepo zaista izgleda nasa Grbavica Svaka im cast ! :bih:
jeli ovo istocna tribina?

stvarno svaka cast upravi na dosad uradjenom poslu, jos samo da ih rezultatski krene, jer stvarno su zasluzili da se i rezultati poklope sa ovim sto je dosad uradjeno na stadionu, kad vidis ove slike samo sto suza ne krene.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 jun 2017, 21:02

Nardin Mulahusejnovic zabio za Zrinjski protiv GOSK.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 jun 2017, 21:03

Ne moze insan shvatiti da li su dobili zabranu ili bas niko ne zna uputiti udarac izvan 16.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 jun 2017, 21:03

samoposmatram je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Mi smo imali hajp prvenstveno oko stadiona, i to sa razlogom. Ovo je ipak drugačija situacija, naši mediji i navijači malo previše respektuju i hvale tu Zetu, baš mislim da je pretjerano.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 jun 2017, 21:05

Mi ovu utakmicu moramo rijesiti na Grbavici pobjeda od dva gola razlike, vise jos bolje. Nasa ogromna prednost navijaci, samo jos da igracima dođe iz guzice u glavu.

Ne primiti gol ni pod razno jer ne znamo igrati protiv bunkera, ne znamo napasti kad treba a jos da ganjamo gol.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 24 jun 2017, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 24 jun 2017, 21:05

samoposmatram je napisao/la:Imali smo prosle sezone horuk grlom u jagode taktiku kod Kostica, pa smo na Grbavici djelili poklone.

Ako mi budemo imali incijativu, lako ce u kontrama dolaziti do prilika. Drzati se taktike zbog rezultata. 1-0 bolje od 2-1 ili 3-2.

Zeta se ocigledno zna odbraniti.
Neki dan neko napisao da je Zeta ocitala lekciju Partizanu kako se igra fudbal, i da ih je rastavila na proste faktore, a ja ovdje gledam doslovno se igrala viktorija pred njihovim golom i onda padne koncetracija i primis go kakav ne primis u zadnjih dvadeset godina. Zvezda je izvela juniore protiv najjaceg sastava Zete i isto je bilo. Neko spominje brze igrace koje imaju. Igrali smo i protiv mnogo brzih uvjeren sam i kvalitetnijih igraca koji igraju u nasoj ligi, ali eto, sve ce pokazati zeleni teren! Mi navijaci ja mislim da drzimo odgovore u nasim grlima i dlanovima. Zestok pritisak kakav je bio na utakmici sa Zrinjskim gdje je svaki dodir lopte igraca Zrinjskog adekvatno ispracen gromoglasnim zvizdanjem s tribina. Zestoko navijati i pritiskati i ne sumnjam u dobar rezultat kuci na Grbavici.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 jun 2017, 21:15

Raonffa je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Mi smo imali hajp prvenstveno oko stadiona, i to sa razlogom. Ovo je ipak drugačija situacija, naši mediji i navijači malo previše respektuju i hvale tu Zetu, baš mislim da je pretjerano.
Nek je hvale, lakse cemo ih spustiti. Nas dizu non stop da bi nas na kraju prosipali.
Malo prije citam o nasem novom napadacu kako je bio u specijalnoj jedinici kobre, cisto da se sprdaju sa nama u slucaju da mali nepokaze kvalitet.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 24 jun 2017, 21:15

Ma nisam ja primjetio pretjerano u medijima da neko njih hvali, vise mi navijaci iz staha od samih sebe njih podizemo. Vjerujem da cemo se mi sve pitati posebno u prvoj tekmi samo je veliko pitanje sta ova nase ekipa moze. Je.bi ga kroz proljetni dio prvenstva jednostavno smo izgubili povjerenje u ekipu i trenera pa onda pusemo na hladno. Kako sam i juce reko isti trener i 9 istih igraca u prvoj postavi ne daju nadu u neku veliku promjenu u pristupu utamici. Nadajmo se jeino da ce im puna Grbavica ovaj put biti motiv vise das zaigraju najbolje sto mogu a to bi trebalo biti dovoljno za pobjedu

VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 jun 2017, 21:17

Evo i paulo je napisao vise od 50 slova :rol:
Ovaj put blago protiv uprave.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 jun 2017, 21:22

Zakaric juce ima obraza hvaliti sirokobrijezane da su tri put bolji, a nemoze se nametnuti igrom ni htjenjem. Nadam se da ga necemo gledati u dvoboju protiv Zete, neka dodje sebi.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 jun 2017, 21:25

Kako mi je to promaklo, gdje ih hvali?

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 jun 2017, 21:28

“Ma tri puta su bili bolji, ovo je s naše strane bilo stvarno loše” – dao nam je kratak komentar nakon utakmice Goran Zakarić, koji se u početnoj momčadi Željezničara našao u tom vršku napada skupa s Ivanom Lendrićem, najboljim golgeterom prošle sezone, te Asimom Zecom, koji je nedavno u Želju stigao kao veliko pojačanje iz Slobode.
Sa jabuke.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 jun 2017, 21:31

Nerazumijem zasto Beganovic nije naknadno prijavljen za utakmicu u cetvrtak?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 jun 2017, 21:33

Mi cemo proci Zetu, nemam sekundu sumnje. Samo to ne mijenja cinjenicu da mi lutamo u najvaznijem i da nam neznalice kolo vode i da cemo na kraju sezone opet govoriti malo nam je trebalo. Odose godine, trofeja ni na vidiku, a ni na vidiku bilo kakvog progresa da mozemo reci treba nam strpljenje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, dark44 i 50 gostiju.