hahahahahhaha goni ih u pm a uletim maloskoroalen je napisao/la:Ako ti je dosadno haj' na prepucavanja, da yebemo malene.baboatif je napisao/la:oteglo se ovo
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hahahahahhaha goni ih u pm a uletim maloskoroalen je napisao/la:Ako ti je dosadno haj' na prepucavanja, da yebemo malene.baboatif je napisao/la:oteglo se ovo
Slazem seskoroalen je napisao/la:Sve što više gledam ove izvještaje s prijateljskih srijedom, sve više mi se sviđa igra ovog Smajlagića. Možda imamo još jednog dragulja u napadu. Lik je ubojit ispred gola. Izbit mu one nargile iz glave na vrijeme, nagradit ga s par minuta u nekoj slabijoj tekmi da vidi da se računa na njega i mogli bismo dobit još jednog odličnog špica.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
njemu je i lakše ja bih rekao jer ima Mersudina da gleda i kopira...samo nek radi momčina, ali isto sve što sam vidio dosad je želja, kretanje, otvaranje, još i zabije...samo nek radi....ThrillerHz je napisao/la:Slazem seskoroalen je napisao/la:Sve što više gledam ove izvještaje s prijateljskih srijedom, sve više mi se sviđa igra ovog Smajlagića. Možda imamo još jednog dragulja u napadu. Lik je ubojit ispred gola. Izbit mu one nargile iz glave na vrijeme, nagradit ga s par minuta u nekoj slabijoj tekmi da vidi da se računa na njega i mogli bismo dobit još jednog odličnog špica.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk![]()
Treba pisati peticiju da nema pauze za PLBIH.MortemHz je napisao/la:Malo smo umrli
Ako se nekad šiše zabrane kako ce nam fudbal procvjetat, treba peticiju pisatiskoroalen je napisao/la:Sve što više gledam ove izvještaje s prijateljskih srijedom, sve više mi se sviđa igra ovog Smajlagića. Možda imamo još jednog dragulja u napadu. Lik je ubojit ispred gola. Izbit mu one nargile iz glave na vrijeme, nagradit ga s par minuta u nekoj slabijoj tekmi da vidi da se računa na njega i mogli bismo dobit još jednog odličnog špica.
Ako je ista situacija onda nek ga otjeraju, posteno brate. I nek su onog smrada Benku otjerali radi pive, i nek otjeraju Kadusica radi menadjera, Radovca sto nije profesionalno prihvatio da mu je*emo komplet familiju..skoroalen je napisao/la:Po meni je ime, čast i integritet kluba bitniji.simidobar je napisao/la:De ba nije ratni zlocinac.
Zar vam rezultati i trofeji nisu najbitniji ?
Ako Husrefu treba on ce ga I iskoristit, bezveze je pricat uopste oko toga.
Situacija slična onoj što neki brane Ognjena Vranješa u reprezentaciji i pravdaju ga time što se "bori". Po meni je poštovanje svoje države prije borbe na terenu. I ovdje, poštovanje imena na prednjoj strani dresa učinit će da ti ljudi poštuju ime na zadnjoj strani. Crnkić ne poštuje klub i ćao. I dalje stojim iza tog da je s fudbalske strane vjerovatno najbolji na lijevoj strani kojeg imamo al' mu ja ne bih dao da više vidi ni Koševo a ni Butmir.
ObavezeMortemHz je napisao/la:Gdje si baSarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:![]()

Tako je. Samo štoper nam je neophodan za prvog tima, a na bekove recimo dovest po jednog za konkurenciju, i jedno krilo takođe za rotacije, jer tu imamo po jednog igrača (posebno ako Kadušić ode).Amca007 je napisao/la:Kad god smo u historiji poceli dobro da igramo, odmah su se pocele provlaciti price kako treba dovesti igrace nove na nekim pozicijama i tako... Treba ovu ekipu uigravati i ne dirati nikog kad momci dobro igraju.

Ma bolje je da ga ne dovodimo. O njemu se priča dvije godine, takvi obično flop budu.joker90 je napisao/la:Znači, vakat je da se opet o Ordagi počne pričati.
Hoce biti prenos gdje ?Historicar je napisao/la:Mihojević u prvih 11 protiv Velsa, Kuzmanović na klupi.
HoceThrillerHz je napisao/la:Hoce biti prenos gdje ?Historicar je napisao/la:Mihojević u prvih 11 protiv Velsa, Kuzmanović na klupi.
http://tvcatchup.com/watch/s4cThrillerHz je napisao/la:Hoce biti prenos gdje ?Historicar je napisao/la:Mihojević u prvih 11 protiv Velsa, Kuzmanović na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Pact1921, rimljanin90 i 10 gostiju.