Malo ti je nelogican post,pogotovo kad ispod spominjes Riijkarda.nedim1993 je napisao/la:po meni messi i ronaldo su tu negdje (statistika) ronaldo malo više golova dao i bolji mu procenat po utakmici , messi više asistencija i tu su negdje, al i eto vjerovatno su titule presudila i fer je bilo bez daljnjeg, a i da je ronaldo osvojio bilo bi fer.
a da je guardila il kako se već piše trener godine, Bogami, ne bi se baš složio. jednog giganta poput barse i nije toliko teško vodit ( kad ti je od 11 igrača 5 u idealnom sastavu) da je on dokazan trener koji se snašao u drugim hajmo reć manjim klubovima pa eto, al ovako PO MENI i nije baš zasluženo.
i čestitam Messiju JEDINOM čovjeku u barsi koji ne glumi, zbog toga mi je drag igrač iako mi barsa nije draga iz tog razloga. yebeni su vam glumci igrači
. ja iskreno messija nikad nisam vidio da se bacio bezveze i zbog toga ga cijenim dodatno. toliko od mene .
Riijkard je izgradio dobru ekipu i dosao na vrh,i nije se uspio zadrzati. Tesko se zadrzati kada svi proucavaju vasu igru mjesecima.
Guardiola je vec s Barcom na vrhu 3 godine.
I Riijkard je imao Messija,Xavija,Iniestu,Eta,Puyola,Valdesa,a opet ih je Real unistio 4-1 na Bernabeu.
Guardiola ih je opet uspio uklopiti,i ono sto odvaja Guardiolu od Riijarda,je to sto se Guardiola prilagodjava,i iz godine u godinu, na bolje mijenja taktiku Barce.