FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

PatrickBateman
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la PatrickBateman » 10 jan 2012, 22:08

nedim1993 je napisao/la:po meni messi i ronaldo su tu negdje (statistika) ronaldo malo više golova dao i bolji mu procenat po utakmici , messi više asistencija i tu su negdje, al i eto vjerovatno su titule presudila i fer je bilo bez daljnjeg, a i da je ronaldo osvojio bilo bi fer.
a da je guardila il kako se već piše trener godine, Bogami, ne bi se baš složio. jednog giganta poput barse i nije toliko teško vodit ( kad ti je od 11 igrača 5 u idealnom sastavu :lol: ) da je on dokazan trener koji se snašao u drugim hajmo reć manjim klubovima pa eto, al ovako PO MENI i nije baš zasluženo.
i čestitam Messiju JEDINOM čovjeku u barsi koji ne glumi :mrgreen: , zbog toga mi je drag igrač iako mi barsa nije draga iz tog razloga. yebeni su vam glumci igrači :mrgreen: . ja iskreno messija nikad nisam vidio da se bacio bezveze i zbog toga ga cijenim dodatno. toliko od mene .
Malo ti je nelogican post,pogotovo kad ispod spominjes Riijkarda.
Riijkard je izgradio dobru ekipu i dosao na vrh,i nije se uspio zadrzati. Tesko se zadrzati kada svi proucavaju vasu igru mjesecima.
Guardiola je vec s Barcom na vrhu 3 godine.

I Riijkard je imao Messija,Xavija,Iniestu,Eta,Puyola,Valdesa,a opet ih je Real unistio 4-1 na Bernabeu.
Guardiola ih je opet uspio uklopiti,i ono sto odvaja Guardiolu od Riijarda,je to sto se Guardiola prilagodjava,i iz godine u godinu, na bolje mijenja taktiku Barce.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 10 jan 2012, 23:51

Prognoza:

- Ispalit ćemo frankovce u ova dva El Clasica, njima će past moral i onda preokrećemo prvenstvo u našu korist. Tako jednostavno 8-)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 jan 2012, 00:05

@Monolog, a'e bola briši sa teme, još si i ti doš'o ovdje... :mrgreen:

Eto El-Classica, napokon nešto da se može pogledat' 8-)

Kada je prva tekma, i gdje?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 jan 2012, 00:13

Kada je prva tekma, i gdje?
ESB,srijeda vjerovatno a uzvrat za sedam dana(tj. 14 od dana danasnjeg)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 jan 2012, 14:45

ljepota, jos dva el classica, merak, uspijemo li dobiti reala ponovo, a ne sumnjam da necemo, ja mislim da ce se kod njih desiti pucanje sistema po savovima

ocekujem jos jedno odrzavanje fudbalske lekcije na bernabeu vec u prvoj utakmici, moguce u ove dvije utakmice da se desi novi masakr nad realom, cini se kako i morinjo vec polako halali kup, vec je dao izjavu kako je prvenstvo najbitnije, kup nije toliko vazan itd, dakle vec je podvio repinu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 jan 2012, 19:53

Ostadosmo bez Maxwella.
Nek' mu je sretno, imao je nelosih partija u Barci. S obzirom za koliko novca smo ga doveli, isplatio se itekako.
[youtube][/youtube]

Ovo bi moglo znaciti da ce ubrzo potraziti nekog za tu poziciju. Bale je preskup i ne znam kako bi se uklopio u Barceloni. A bas ne vjerujem da bi se Redknap lako odrekao usluga jednog od najboljih igraca.

Cissokho ne bi bio lose rjesenje, ne bi trebao biti problem dovuci ga u Barcu a imamo u zadnje vrijeme fina iskustva sa igracima iz Francuske.

Ipak, izgleda da su se ovi najvise zagrijali za Albu. Znaci opet kupovanje svojih igraca :mrgreen: O njenu nemam neko posebno misljenje. Istina je da je ogroman potencijal, ali nisam za to da se daju neke velike pare za njega.
Don't hate what you don't understand.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 jan 2012, 20:04

sretno Maxvelu, posluzio nam je, za malu lovu je doveden i igro je za relativno malu platu, imo je nekih dobrih utakmica, koristen je na vise pozicija, sad ide, svu srecu mu zelim...

a sto se tice pojacanja, ne znam, ne bi nikoga dovodio, Maxvel ionako nije igro previse, tako da ne treba zamjena, a naravno bolje je dati sansu mladjim igracima, a za lijevog beka imamo Abia i Adriana, dok za desnog kojeg je takodjer Max mogo pokriti imamo "masinu" i Adriana + Montoya i Bartra...uglavnom njih forsirati a ostaviti se trosenja para na glupa pojacanja...u Barci potpuno uspjevaju samo igraci koji su prosli njenu akademiju, tako da mladima treba davti sansu...a eto ako se bas mora dovoditi neko nek bude to Alba zato sto je vec proso nasu akademiju...ma uopste sto se kupovine tice, ja sam samo da se vrate igraci koji su prosli nasu akademiju i nisu se uspjeli nametnuti, a sad su dobri...samo njih vracati i prebacivati igrace iz B tima i to je to..a u to sam se uvjerio nakon Ibrahimovica, Hleba, Alexisa i ostalih super extra pojacanja koji nisu nista napravili u Barci, a skupo su placeni....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 jan 2012, 20:28

[youtube][/youtube]
"Sta im to radis Andrese" Marjan Mijajlovic :mrgreen:

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 12 jan 2012, 18:04

slika :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 jan 2012, 18:10

jbg jest vrh slika :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 12 jan 2012, 21:22

Pinto, Pique, Montoya, Fontas, Adriano, Mascherano, Thiago, Roberto; Pedro Alexis i Cuenca.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 12 jan 2012, 21:25

slika

slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 jan 2012, 21:41

ova postava nije loa, cak bi reko da je odlicna, al Alexis je tu...u susitini vec rjesena utakmica, samo treba sve ovo privesti kraju, a to je najbolje prepustiti mladim igracima, sa ponekim iskusnijim...
drago mi je sto je tu Fontas, nadam se da cu pruziti dobru partiju veceras i da ce ga Pep cesce koristiti, naravno i Montoya je tu, odlican igrac, ne sumnjam da ce za par godina zamjeniti Alvesa...tu je i Sergio Roberto, koji sve cesce dobija priliku...Masch vec odavno nije igro na zadnjem veznom, eto veceras mu se ukazala prilika da igra na svoj standardnoj poziciji...Pedro, klasa, se polako vraca u tim i nadam se da ce igrati prije Alexisa, jer on je stvarno katastrofalan, al eto mozda u ovoj utakmici uradi nesto dobro, nadam se mada ne ocekujem previse...
al klupa je strasna, 4 igraca koja spadaju u red 6-7 najbolji na svijetu...steta sto tu nema Tella koji se stvarno pokazo u prosloj utakmici protiv Osasune, bio je ako ne najbolji, onda sigurno jedan od boljih...mada se na klupu moglo staviti par igraca iz B tima, kao sto su Muniesa, Bartra, Tello, Kiko...treba im lagano davati sansu, jer oni su buducnost Barcelone, a ne igraci koji ce doci za 30-40-60 miliona i nista nece uraditi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 12 jan 2012, 22:09

ajmo neki dobar link za live stream ! ! ?

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 12 jan 2012, 22:14

Feco je napisao/la:ajmo neki dobar link za live stream ! ! ?
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
biraj... ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 jan 2012, 22:17

Pinto 8-) :mrgreen:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 jan 2012, 23:05

sto alex suknu zelji 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 jan 2012, 23:06

Šta je ba s Fontasa, što izađe ovako rano? I kakav je Sanchez dao gol?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 jan 2012, 23:11

T-MAC je napisao/la:sto alex suknu zelji 8-)
:arrow:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 jan 2012, 23:16

insider je napisao/la:Šta je ba s Fontasa, što izađe ovako rano? I kakav je Sanchez dao gol?
Povreda.
[youtube][/youtube]
Evo gola.
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.