hvala! čestitke i vama na izlasku u europu!Heller je napisao/la:Krmak čestitam
Olimpic brani čast Grada Sarajeva
Cestitke obojici, vise nego zasluzeno.Rigoletto je napisao/la:hvala! čestitke i vama na izlasku u europu!Heller je napisao/la:Krmak čestitam
ajzea ljudinaPipiDugaCarapa je napisao/la:Cestitke obojici, vise nego zasluzeno.Rigoletto je napisao/la:hvala! čestitke i vama na izlasku u europu!Heller je napisao/la:Krmak čestitam
Toliko ste loši ove sezone da ni Čeliku u sudijskoj niste zabiliBaader je napisao/la: A nama niko da čestita na osvojenom bodu je li?
Licemjerje i dvostruki arsini, ali nije da nismo navikli na to. Đubrad.
Zahvaljujem, i ja vama na tituli i 12-0-0.High je napisao/la:@PipiDugaCarapa,
čestitke na opstanku.
Kako je krenulo odlicno je bilo, ali stade jbgPipiDugaCarapa je napisao/la:Zahvaljujem, i ja vama na tituli i 12-0-0.High je napisao/la:@PipiDugaCarapa,
čestitke na opstanku.![]()
@najgora_bagra, pa i jeste ga bilo u neku ruku.
Dobra tekma bila vi 2 precke pogodili i imali zicer,mi dva zicera i glavom iz kornera zera. Kisa pljustila citavu tekmu. Nalio se ko picka. Bilo jedno 15-20 robijasa. Sve u svemu bar nismo syebani otisli bod ko kucachily-rz je napisao/la:Toliko ste loši ove sezone da ni Čeliku u sudijskoj niste zabiliBaader je napisao/la: A nama niko da čestita na osvojenom bodu je li?
Licemjerje i dvostruki arsini, ali nije da nismo navikli na to. Đubrad.
Vratit ce se ležVe pa se sretnemo u nekim boljim okolnostimaCocaine je napisao/la: Dobra tekma bila vi 2 precke pogodili i imali zicer,mi dva zicera i glavom iz kornera zera. Kisa pljustila citavu tekmu. Nalio se ko picka. Bilo jedno 15-20 robijasa. Sve u svemu bar nismo syebani otisli bod ko kuca![]()
Akobogda brato. Sretno i vama u borbi sa vasim jazavcimachily-rz je napisao/la:Vratit ce se ležVe pa se sretnemo u nekim boljim okolnostimaCocaine je napisao/la: Dobra tekma bila vi 2 precke pogodili i imali zicer,mi dva zicera i glavom iz kornera zera. Kisa pljustila citavu tekmu. Nalio se ko picka. Bilo jedno 15-20 robijasa. Sve u svemu bar nismo syebani otisli bod ko kuca![]()
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Hrammm1921, VolimBiH96 i 26 gostiju.