Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Oj jest teško ustat, Bože što me kazni.
Al je

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kako intrigantan yt kanal Senade Nurkić Mace, hladno se treba reklamira ko eskort dama. Snimila klip o svom cjenovniku. Kakvo vrijeme za biti živ.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- legenda reala
- Kontakt:
đesi maleni šta je s tobom jesi živ
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Moderator
- Kontakt:
https://www.klix.ba/biznis/privreda/vla ... /200219071
Ocekujem da ce propasti za godinu dana kao i Sky Bosnia, Bosnia Wand Airlines te Bosnia Wings.
Ocekujem da ce propasti za godinu dana kao i Sky Bosnia, Bosnia Wand Airlines te Bosnia Wings.
Direktor makar ima iskustva.GracanicaAA je napisao/la: ↑19 feb 2020, 13:16https://www.klix.ba/biznis/privreda/vla ... /200219071
10,000 kapital

Nek neko kaže Hifi da im ne može SDA tenderima držat na životu aero kompaniju.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
1500e za kafu

oj jbm ti sta pogleda

Zadnja izmjena: harden, dana/u 19 feb 2020, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Možda ovo zbog priče o koncesiji za aerodromHeller je napisao/la: ↑19 feb 2020, 13:26Direktor makar ima iskustva.GracanicaAA je napisao/la: ↑19 feb 2020, 13:16https://www.klix.ba/biznis/privreda/vla ... /200219071
10,000 kapital![]()
Nek neko kaže Hifi da im ne može SDA tenderima držat na životu aero kompaniju.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vi ste najdepresivnija skupina ljudi koje sam u zivotu "upoznao". 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Podmazan kalas