I ja bi ga doveo a i Husref ga veoma dobro poznaje. Ako ne bude zadovoljio na treninzima - klupa. Husref bi radio sve sto je u interesu Sarajeva.skoroalen je napisao/la:To je to, sad je okružen dosta slabijim igračima nego ranije. Kod nas bi imao s kim igrat, mada opet kažem, ja bih ga doveo samo da zeznemo konkurenciju. A inače ne bih remetio ovu koheziju u sredini koju imamo, još kad uzmemo u obzir koliko ga dozivamo... takvi se rijetko pokažu u pravom svjetlu.MortemHz je napisao/la:Mogao bi u Tursku negdje a ostalo slabo, jos se cini da je poceo stagnirati u ovoj sezoni. Statisticki nije ni blizu kao proslih sezona, to sam vec negdje rekao mada kad je bila bolja Sloboda bio je i on bolji.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ovo baš izgleda kao menadžerska priča. Kadušić kao prvo nije u Sarajevu najbolji na svojoj poziciji. Može dogurati kao Memija do Danske 2 lige i to je to. Mnogo bolje bi mu bilo da ovdje postane standardan pa onda da ide dalje. Momak od 20 godina se ovako zeza sa klubom koji mu je dao kapitensku traku(u nekim utakmicama).. meni to ne ide u glavu, odakle takva nezahvalnost..MortemHz je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo ima trenutno dvojicu igrača kojima ističe ugovor, a to su prvi golman Bojan Pavlović i mladi bek Advan Kadušić. Obojica bitni članovi bordo tima, odigrali su već trocifren broj mečeva za koševskog premijerligaša, ali njihov status je još uvijek nedefinisan. Dakle, u januaru će ili dobiti novi ugovor ili otići. Ostaje da se nađu u društvu svojih agenata i čelnika kluba, pa višesatnim razgovorom pronađu najidealnije rješenje. Kadušić (20) spada u red mladih igrača koji bi mogli da se zapute u neku inostranu ligu i da naprave korak više u karijeri, pa je pitanje koliko još želi da bude dio ovdašnjeg šampionata. Takvih igrača je zaista puno u Premijer ligi BiH. Obzirom na sve ono što je pokazao, da je mladi reprezentativac BiH i da ima potencijal, teško da neće imati mogućnost da bira na inostrane angažmane.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Ovo što se tiče Kadušića je greška uprave, sa mladim igračima treba potpisat na najmanje 3 godine, 4 je optimalno. I onda može samo k.urcu svirat kao i menadžer mu, sad ima priliku da zajebava da potpiše ili ne. U njegovom slučaju ima menadžera teškog debila i ublehaša, tako da će mu naći neki ozbiljan klub za razvoj vani, šanse su minimalne. Ako mali neće da potpiše, tribina automatski, bez razmišljanja, da bude primjer ostalim mladim igračima kojima klub pruži sve, a oni pokažu nezahvalnost.
Sretno mu, za godinu se vraća u PL, Olimpic ili vitez i sl.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Posljedice svog i menađerovog pametovanja, već osjeti, izletio je iz U21 reprezentacije, jer ne igra u klubu. Neka se drži svoga menađera, pa će se i on izvinjavati.haris004 je napisao/la:Ovo baš izgleda kao menadžerska priča. Kadušić kao prvo nije u Sarajevu najbolji na svojoj poziciji. Može dogurati kao Memija do Danske 2 lige i to je to. Mnogo bolje bi mu bilo da ovdje postane standardan pa onda da ide dalje. Momak od 20 godina se ovako zeza sa klubom koji mu je dao kapitensku traku(u nekim utakmicama).. meni to ne ide u glavu, odakle takva nezahvalnost..MortemHz je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo ima trenutno dvojicu igrača kojima ističe ugovor, a to su prvi golman Bojan Pavlović i mladi bek Advan Kadušić. Obojica bitni članovi bordo tima, odigrali su već trocifren broj mečeva za koševskog premijerligaša, ali njihov status je još uvijek nedefinisan. Dakle, u januaru će ili dobiti novi ugovor ili otići. Ostaje da se nađu u društvu svojih agenata i čelnika kluba, pa višesatnim razgovorom pronađu najidealnije rješenje. Kadušić (20) spada u red mladih igrača koji bi mogli da se zapute u neku inostranu ligu i da naprave korak više u karijeri, pa je pitanje koliko još želi da bude dio ovdašnjeg šampionata. Takvih igrača je zaista puno u Premijer ligi BiH. Obzirom na sve ono što je pokazao, da je mladi reprezentativac BiH i da ima potencijal, teško da neće imati mogućnost da bira na inostrane angažmane.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Nekim menađerima ne treba dozvoliti da priđu klubu, odnosno ako zastupaju neke igrače, otkačiti te igrače.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čitam da se Dupovac vratio u Sarajevo zbog neisplaćenih plata u Borcu iz Čačka. Kakav li je on sad, da li bi nam mogao poslužiti za neku rotaciju? Nisam ga pratio od kada je otišao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
belosevic28
- Kontakt:
Ko ima 2 kartona kod nas pred Mladost?
Sto se Dupovca tice, dovesti ga ako moze u prvih 11, za rotacije imas Mujakica, Sadikua, Adukora ako zaskripi...
Sto se Dupovca tice, dovesti ga ako moze u prvih 11, za rotacije imas Mujakica, Sadikua, Adukora ako zaskripi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A i sta je ocekivao kod posljednjeplasiranog kluba u Srbiji..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kada bude pauza treba produziti ugovore ovim igracima na koje ce Husref racunati i dalje a sto isticu sad u januaru i za pola godine. Ogroman broj igraca je u pitanju, 13-14.
E čuj Dupovac...
Ja ne bih ni jednog povratnika doveo, nikad... Osim u slučaju ekstremnog kvaliteta..
Ja ne bih ni jednog povratnika doveo, nikad... Osim u slučaju ekstremnog kvaliteta..
Kod nas ne znambelosevic28 je napisao/la:Ko ima 2 kartona kod nas pred Mladost?
Kod gurbeta ima Zakaric , ako je neko u kontaktu sa Puzigacom nek ga zamoli da mu i treci isprovocira
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
kod nas Ahmet i Saric po dva zuta pred Mladost
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Oprezni da budu jer su nam jako bitni.baboatif je napisao/la:kod nas Ahmet i Saric po dva zuta pred Mladost
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ko da gledam, njih dvojicu će najviše provocirati igrači Mladosti nahajcani od strane zalizanog majmunčeta! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bas jbt,jos kazu sutra kao snjeg se ocekuje,znaci teren bi mogao biti neka kaljuza,valja u blatu se valjati sa Regojem i Isakovicem,njima samo puske dati i mos ih u rat komotno pustit. Iskulirati debile maksimalno,jel su iskusni salabajzeri skloni svemu poganom i prljavom.Ahmete jezik za zube ,zabi dvicu i izadji ko gospodin.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne treba ih ni stavljat u igru nek Krste bude spic, ako budu ifrli daj Boze da prodju bez kartona a bitnu su nam na derbiju malo je recijoker90 je napisao/la:Ko da gledam, njih dvojicu će najviše provocirati igrači Mladosti nahajcani od strane zalizanog majmunčeta!
Ma Ahmet i može proći nekako bez žutog, samo nek ne zapinje u igri bez lopte! Sarić je već na takvoj poziciji da mu je žuti uvijek u zraku. Njega bih odmorio, probao možda u sredini sa Stanojevićem i Adukor/Radovac. Ispred njih Rahman ili Krle.Inijesta je napisao/la:Ne treba ih ni stavljat u igru nek Krste bude spic, ako budu ifrli daj Boze da prodju bez kartona a bitnu su nam na derbiju malo je recijoker90 je napisao/la:Ko da gledam, njih dvojicu će najviše provocirati igrači Mladosti nahajcani od strane zalizanog majmunčeta!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Slazem se sa svim osim to za Radovca , ja sam davno izgubio sve nade u njegajoker90 je napisao/la:Ma Ahmet i može proći nekako bez žutog, samo nek ne zapinje u igri bez lopte! Sarić je već na takvoj poziciji da mu je žuti uvijek u zraku. Njega bih odmorio, probao možda u sredini sa Stanojevićem i Adukor/Radovac. Ispred njih Rahman ili Krle.Inijesta je napisao/la:Ne treba ih ni stavljat u igru nek Krste bude spic, ako budu ifrli daj Boze da prodju bez kartona a bitnu su nam na derbiju malo je recijoker90 je napisao/la:Ko da gledam, njih dvojicu će najviše provocirati igrači Mladosti nahajcani od strane zalizanog majmunčeta!
definitivno treba odmoriti Sarica a aAhmeta probati sto prije izvuci a staviti ili Nedima ili Krstu u napad
Svi u napad,jedan je HASE
Said će na proljeće da rasturi....
Ne zajebavam se, ozbiljan sam
Ne zajebavam se, ozbiljan sam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.