FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dva zabiti i prazne mreze za turisticki put u Crnu Goru. Ako to ne mozemo ostvariti protiv crnogorske ekipe nikada nam vise ne trebaju pricati o evropskom iskoraku.
- Sandokan87
- Kontakt:
Kad jednom Lazaru koji je postao nasa Ikona cijela grbavica ustane i skandira, koji nije mogao bazen pogoditi s metar, zasto se onda mora Lendricu psovati? Stvar je obraza, i posrovanja koje smo uvijek imali. Kultura i sam odnos navijac igrac uvijek je.bio iznad svega. Nismo nikad papci bili, a nadam se da necemo postati, jer nekolicina papaka zna masu povuci za sobom. Zvizdanjem i psovanjem samo ce se narusiri atmosfera, a podrškom istom tom Lendricu koji je za mene isti ko i.svih 11 koji ce istrcati na teren mozemo samo dobiti puno toga na zelenom terenu!MocMahale444 je napisao/la:Znaci zbog par muflona ti napises da ti je vise zao psovanja lendri nego sto smo izgubili titulu. AferimSandokan87 je napisao/la:Citiraj slobodno sta sam izjavio, stojim iza svojih rijeci! S ovakvim ponasanjem pocinjeno licit na one s druge strane miljacke!MocMahale444 je napisao/la:Meni je više zao sto su psovali lendricu nego sto smo izgubili titulu. Je li se slazes sando?nije da podrzavam psovanje igracima.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Kad smo već kod ulijetanja u teren,Zenzo je napisao/la:Nije uljetanje u teren kompetirano ako se ne ubije Bog u Lendricu sto bi se reklo.
yebem ti youtube i ko ga izmisli, kako smo mi gubili ove titule, uffff![]()
Joj tebe, mi nikad nismo gubili vec dobijenu titulu, to su samo uspjeli ovi diletanti i Slavko... Pored te titule koju smo zijanili bezvezno, ispusili smo mi i dvije duple pod čudnim okolnostima, jednu protiv BOrca u kupu i ono genijalno finale zvano Šaban Pehilj, tu su mi se neke stvari smučile za života, al hajd sve je to historija, sad treba nahajcavati maksimalno za sutra!!! IDEMO ŽELJOOOOOO
1921
Sutra samo pozitivnost, puna Dolina i da rjesimo prolaz u prvoj utakmici. 
- Zeljeznicar -
Brko prodaoIdemoplavi je napisao/la:Pored te titule koju smo zijanili bezvezno, ispusili smo mi i dvije duple pod čudnim okolnostima, jednu protiv BOrca u kupu i ono genijalno finale zvano Šaban Pehilj
Jug rasprodan za pola sata
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Valjda dodje opet vrijeme kad uzmemo previse trofeja pa nekad mozda neki mozemo pustiti, a ne da trofeje pusimo dok smo prvi i jos ponosno pisemo o proslosti!!
Treba mu rampu udarit na grbaviciVirtu4l je napisao/la:Brko prodaoIdemoplavi je napisao/la:Pored te titule koju smo zijanili bezvezno, ispusili smo mi i dvije duple pod čudnim okolnostima, jednu protiv BOrca u kupu i ono genijalno finale zvano Šaban Pehilj![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
samoposmatram
- Kontakt:
------------------- Lendric -------------
--- Zakaric --------- Zeba ----------- Zec ---
------------ Markovic --- Blagojevic ------------
- Stanic -- Bogicevic -- Graovac -- Stevanovic -
-------------------- Kjosevski --------------------------
Prvih 11 sutra.
Znali iko kakav je dogovor sa Beganovicem?
--- Zakaric --------- Zeba ----------- Zec ---
------------ Markovic --- Blagojevic ------------
- Stanic -- Bogicevic -- Graovac -- Stevanovic -
-------------------- Kjosevski --------------------------
Prvih 11 sutra.
Znali iko kakav je dogovor sa Beganovicem?
Mnogi ce negodovati sto je Bogi biti u prvih 11. ali neka nas demantuje na terenu.
- Zeljeznicar -
------------------- ??? -------------
--- ??? --------- ??? ----------- ??? ---
------------ ??? --- ??? ------------
- ??? -- Bogicevic -- ??? -- ??? -
-------------------- ??? --------------------------
sve je moguce za sutra(skoro sve)
Sve je u životu prolazno, osim Jadranka Bogičevića!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Neandertalac
- Kontakt:
Previše se zamaramo taktikama, sastavom, statusom igrača a nije naš posao. Karta, šal, navijaj.
Naprijed Željo ljubavi moja.
Naprijed Željo ljubavi moja.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Blagoja postao otac, nekoliko dana nakon crnova 
irfo je napisao/la:------------------- ??? -------------
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DALI NEKO ZNA KOLIKI BROJ KARATA JE PUSTENO U PRODAJU ZA SUTRASNJU UTAKMICU 
Ovo je cak vise tuzno nego smijesno... Sindikalac za kapitena, Slavko!irfo je napisao/la:------------------- ??? -------------
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U koliko je trening danas i da li je otvorenog tipa ? Hvala.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Plodit će ćelava zvijer mlade đetiće u četvrtakirfo je napisao/la:Blagoja postao otac, nekoliko dana nakon crnova
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
prekjucer kad sam prolazio, trening je bio na stadionu, zatvoren, pretpostavljam i danas isto da jeQwerty90 je napisao/la:U koliko je trening danas i da li je otvorenog tipa ? Hvala.
Koji užitak juče otići na Grbavicu i kupiti karte da gledaš svog Želju, na svom stadionu, svojoj Grbavici. Sa stolice sa koje godinama pratiš sve uspjehe i neuspjehe svoga kluba, i uvijek si slijedeću tekmu ponovo tu, ma kako sretan ili ljut bio.
Nema lavora, bar u prvim pretkolima, rahatluk brate. Pun stadion, atmosfera, navijanje, pobjeda. To je ono što očekujem sutra, i niti jedne sekunde ne sumnjam u pozitivan rezultat i prolaz.
Nema lavora, bar u prvim pretkolima, rahatluk brate. Pun stadion, atmosfera, navijanje, pobjeda. To je ono što očekujem sutra, i niti jedne sekunde ne sumnjam u pozitivan rezultat i prolaz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 69 gostiju.