Ma prvi tim je slobodan, mozda neka od mlađih kategorija druže, jer i oni koriste taj bus.tepsija je napisao/la:Vraćam se danas iz Splita,u Čapljini ugledam Veležov bus sa igračima.
Zna li se gdje će?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
edgardavids
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Mozda je ostala jedna crtica goriva od Trebinja pa se vozaju bezetepsija je napisao/la:Vraćam se danas iz Splita,u Čapljini ugledam Veležov bus sa igračima.
Zna li se gdje će?
Zadnja izmjena: VasaKisa, dana/u 08 dec 2013, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
pioniri veleza danas gostovali u metkovicu
GLASANJE ZA NAJBOLJEG ODBRAMBENOG IGRACA NA POLUSEZONI
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... polusezoni
FORZA VELEŽ
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... polusezoni
FORZA VELEŽ
Posalao sam ti ppVasaKisa je napisao/la:Dobar veznjak srpskog prvoligasa na meti Veleza. Inace ide se na pojacanja koja nemaju nastupe u kupu BIH. Koga zanima od mojih velezovaca s kojim igracem se pregovara moze na pp
može i meni?anel81m je napisao/la:Posalao sam ti ppVasaKisa je napisao/la:Dobar veznjak srpskog prvoligasa na meti Veleza. Inace ide se na pojacanja koja nemaju nastupe u kupu BIH. Koga zanima od mojih velezovaca s kojim igracem se pregovara moze na pp
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sta je bola jbt koda je Gaucho u pitanju pa tolike tajne
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
NiĐe veze, al et'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma necu na javno pošto nije 100% da će lik potpisat ali je kažu završen. Evo za ove koje je strah poslat pp. Dejan Janković FK Voždovac 
-
edgardavids
- Kontakt:
Pa kakav je, koju poziciju igra ?
[/quote]emil02in je napisao/la:Posalao sam ti pp
Hvala brate, a mogao je i VasaKisa javno odma obznanit.
Ovaj lik je lani igrao u Leotaru, može li iko napisati išta o njemu?
Koliko vidim, to veliko pojačanje je po transfermarktu za cijelu polusezonu u Srbiji odigralo čitavih 90 minuta. Sa takvim igračima ćemo da pravimo novi Velež ? Pa da, vjerovatno novi Velež, sa naglaskom na novi, koji je sa takvim igračima dosta višesmislen pojam.
Momak jos nije potpisao niti se zna hoce li a ti ako nije po tvom ukusu pravac prostorije FK Velež pa im ukaži na ne dovoljnost kvalitete ovog momka. Svi bi mi voljeli reinkarnacije Nwanka Kanua Stefana Efenberga i Japa Stama ali se ne pitamozizu1991 je napisao/la:Koliko vidim, to veliko pojačanje je po transfermarktu za cijelu polusezonu u Srbiji odigralo čitavih 90 minuta. Sa takvim igračima ćemo da pravimo novi Velež ? Pa da, vjerovatno novi Velež, sa naglaskom na novi, koji je sa takvim igračima dosta višesmislen pojam.
Potpuno besmisleno pišeš. Ukazujem na to da je praktički u nikakvoj igračkoj formi, a ti meni došao sa pričom da se idem žaliti Upravi Veleža, k'o da sam ja neki faktor, pa da mi pije vode.
Ovo je forum, i u njemu, kao takvom, imam pravo da iskažem mišljenje vezano za bilo šta.
Ovo je forum, i u njemu, kao takvom, imam pravo da iskažem mišljenje vezano za bilo šta.
ma pustite ove priče, tek je polusezona završena, i još se ništa ne zna...
@AlemC85, samo diskutujem, i iskazivam svoje mišljenje, pa evo i u slučaju potencijalne " prinove " u Veležu, kojeg dotični @VasaKisa posebno hvali. Ne znam iz kojeg razloga.
Da li on slučajno poznaje tog mladića, pratio je njegove partije, tog mladića od 27 godina
, koji očito nije uspio da se nametne u JSL, pa se vraća po pare u BHTPL ? Čisto sumnjam da ga poznaje.
Kako je mogao da ga uprati s obzirom na njegovu minutažu u JSL. Kako bi taj igrač mogao pomoći ?
Ajd da je igrač iz Srbije, koji je malo opao u formi, pa hoće da se povrati igrajući u slabijem takmičenju. Međutim, to je " domaće govedo ", a njegovo iskustvo igranja u JSL koje bi nam iznimno pomoglo, ja nikako da primjetim.
Da li on slučajno poznaje tog mladića, pratio je njegove partije, tog mladića od 27 godina
Kako je mogao da ga uprati s obzirom na njegovu minutažu u JSL. Kako bi taj igrač mogao pomoći ?
Ajd da je igrač iz Srbije, koji je malo opao u formi, pa hoće da se povrati igrajući u slabijem takmičenju. Međutim, to je " domaće govedo ", a njegovo iskustvo igranja u JSL koje bi nam iznimno pomoglo, ja nikako da primjetim.
meni je u ovom trenu važnije da omladinska škola stane na noge, te da se nastave ulaganja u infrastrukturu u skladu s mogućnostima kluba, jer je još taj segment ostao pa da se Velež u budućnosti samo posveti igri i rezultatima.
Zizu nemoj kenjat bezveze. Nigdje nisam napisao da je neki extra igrač nego sam samo napisao preneseno i da još nije ništa konkrektno. Ja veze nemam ni ko je ni koliko je igrao ni kakav je igrač tako da si se beze primio ko junac. Čuo sam o njemu iz prve ruke ali pošto nije gotova stvar fino sam u jednoj rečenici sročio koga zanima odgovorit cu mu na pp. 8-9 finih momaka mi se javilo i ja sam im napisao samo se ti pametan praviš. Ništa onda moguće novosti koje se budu dešavale u "našem klubu" ostavit ću da ih ti prekopiraš zadnji kad ih izbaci fkvelež.ba i postaviš ovdezizu1991 je napisao/la:@AlemC85, samo diskutujem, i iskazivam svoje mišljenje, pa evo i u slučaju potencijalne " prinove " u Veležu, kojeg dotični @VasaKisa posebno hvali. Ne znam iz kojeg razloga.
Da li on slučajno poznaje tog mladića, pratio je njegove partije, tog mladića od 27 godina, koji očito nije uspio da se nametne u JSL, pa se vraća po pare u BHTPL ? Čisto sumnjam da ga poznaje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.