Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Sutra u normalnom terminu na Areni prenos, valjda razvali kad svi gledamo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ali mora se priznati, dramaticno bolje djeluje Portland kad su RoCo i Juka na terenu i involvirani u napad.. billups forsira tri beka, ali je realno powell.tu visak i bas defanzivno slabo stoje. Ant ne moze nikoga cuvati, ali nadoknadjuje bas lijepom.igrom u napadu. Powell osim kosa nista ne vidi, zivotom trci kontre 1 na 3, i to ne bi toliko smetalo da nije jos I CJ na tereni koji jeste majstor ali koji izolaciju i 1 na 1 voli vise nego ista..
I mali zanimljivi podatak, ova raja sto prati utakmice - jeste primijetili da Juka iz 90% pocetnih podbacivanja izadje kao pobjednik?
i prvi napad je obavezno njemu u low postu
I mali zanimljivi podatak, ova raja sto prati utakmice - jeste primijetili da Juka iz 90% pocetnih podbacivanja izadje kao pobjednik?
12. je trenutno po broju osvojenih jump balls, 50 u 46 utakmica. Jokić ima jednu više, Vučević isto kao Juka. Zubac ima 6 više, a najviše ima Adams sa 59
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Veceras napuniti Vucevica raspalog 

-
- Kontakt:
To nije problem , problem je i što bi ovaj njega mogao isto napuniti ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- OldFashioned
- Kontakt:
I ja očekujem međusobno punjenje s obzirom da su obojica letargični u obrani.
Vooch šutira i dosta trica, valja pozatvarati sve to.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Navijac sam Bullsa i gledam svaku utakmicu, odavno me neko nije konstantno zivcirao kao on ove sezone, mozda jos od Boozera onda.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 jan 2022, 19:05To nije problem , problem je i što bi ovaj njega mogao isto napuniti ...
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Nurkic je za Vucevica u odbrani David Robinson, grijeh ih je porediti.OldFashioned je napisao/la: ↑30 jan 2022, 19:07I ja očekujem međusobno punjenje s obzirom da su obojica letargični u obrani.
- OldFashioned
- Kontakt:
Booz... kad se sjetim onog njegovog, "gimme that shit", a rupetina u obrani, punio ga kome se god digao.
Vooch je ipak raznovrsniji u napadu nego što je Booz ikad bio.
Vooch je ipak raznovrsniji u napadu nego što je Booz ikad bio.
-
- Kontakt:
Ne , ne i ne . Jedan je Boozermarlostanf1eld je napisao/la: ↑30 jan 2022, 19:08Navijac sam Bullsa i gledam svaku utakmicu, odavno me neko nije konstantno zivcirao kao on ove sezone, mozda jos od Boozera onda.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 jan 2022, 19:05To nije problem , problem je i što bi ovaj njega mogao isto napuniti ...

Što se tiće Bullsa , meni su išli pravo na onu stvar kad su Butler i Rose uzimali 90% napada , jedan napad uzme Butler , sljedeći Rose orilo gorilo tako ti je ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- OldFashioned
- Kontakt:
Butler i Rose su baš djelovali loše zajedno.
Doslovno kao što kažeš se izmjenjivali u napadima, nešto kao Westbrook i Harden donedavno.
Doslovno kao što kažeš se izmjenjivali u napadima, nešto kao Westbrook i Harden donedavno.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Juki cesto ne odgovaraju centri koji tavore na trici. On voli ovo guranje pod kosem, tako da ce veceras biti bas zahebano.. jedino da probaju Juki gurati vise lopti pod kos, da proba da ga ubaci u probleme s licnim..
Pet poena, trojka ubačena, fin početak.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Odlican pocetak, jos je ono profulano polaganje bio cist faul na njemu. Samo da ne bude glupih faulova
Jedan grad, jedna ljubav!
ne mirise na top partiju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Vala fenomenalan u odbrani
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Neka je uzeo podbacivanje
dobro bi bilo da zavrsi poluvrijeme sa max dva faula, da bi u drugom mogao pojacat.
steta pa najgori Arenin komentator prenosi.
steta pa najgori Arenin komentator prenosi.
-
- Kontakt:
Prvom prilikom je odmah izbacen na klupu i to prije vucevica..
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota i 11 gostiju.