Pa dobro. Alija je to potpisao. Srebrenica je dio ustavno-pravnog poretka RS-a. Njima je da pravila određuju (sve mu hebem).VolimTz je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:38Pa trebaju ih preodgojiti oni koji ih uce mrznji prema Bosnjacima. Uzalud ja to tebi pricam.ASD je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:34Pa napisao sam da bi ta djeca bila preodgojena u normalnim državama LoLVolimTz je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:30Tako je, tako je. Ne daj Boze da su krivi roditelji koji su vaspitali djecu da mrze "turke". Ma kakvi. U zlato ih kovati. Kriva je majka napadnute djevojcice i kojekakve politicke stranke. Bravo, bravo. Nista drugo nisam ni ocekivao.
Da djecu nagradis fino, kupi im srpskih plazmi i krmetine sto si pricao neki dan. Da se pocaste, zasluzili su.
Logično je da su im roditelji krivi što su nasilni.
Druga stvar. Lakše bi im puno bilo i ne bi imali problema da su većina tamo. Ali naravno. Većina neće biti jer ih zaboli za Srebrenicu i žive po čitavom Svijetu.
Imam poznanika koji živi u Frankfurtu. Slika Naser Orić na fb. Pola statusa o tome kako će osloboditi Srebrenicu.
A realnost je da lik dođe u Bosnu samo kad su neke prevare oko donacija.
Ja Podrinjce generalno ne mirišem. Koje god nacionalnosti bili ali ovi ljudi što su se vratili su u većini slučajeva jako čestiti i pošteni ljudi.