Forumski belmin habibovic
Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Od početka prvenstva se vidjelo da Željo nema ekipu za vrh tabele. Adžem je izvlačio maksimum. Sve što će kasnije uslijediti je stihija, smjene trenera, sumnjiva pojačanja.. što ozbiljni klubovi ne rade. Copy paste Veležove prošlogodišnje sezone.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
pa eto pocetak bilo je tih rezultata, doduse na misice ja sam iskreno ocekivao da ce je izborit, ali sa ove distance apsolutno vise zasluzujete Evropu i o tome nema govora, ja sam se poslije onih 0:3 od Rudara pomirio da je ne zasluzujemo.
Adžem je imao sreće zato je bilo rezultata. Kad je sreća napustila njega i ekipu onda se pokazalo pravo stanje ekipe. Ništa bolje/lošije ne igraju kao na početku sezone samo nema sreće da te pogura.
Odron igra kompletnu sezonu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Odličan ovaj bod jer smo trebali izgubit kao i Športski
Idemo dalje - sad u Prijedor pokušat pobjediti
Sve u svemu dobro smo a naročito u odbrani
SAMO POLAKO
Idemo dalje - sad u Prijedor pokušat pobjediti
Sve u svemu dobro smo a naročito u odbrani
SAMO POLAKO
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ko je zasluzio a ko ne koga boli kurko ? Zeljo da je pobjedio danas i mrtva Krpa da je pospremio ono, sad bi svi pisali bravo Zeljo ide evropa ..
Slazem se da nemamo ekipu za evrope, ali nema je ni Velez , antifudbal kratko receno jedni i drugi
Borac 68bodova
Zeljo 34 ..
Slazem se da nemamo ekipu za evrope, ali nema je ni Velez , antifudbal kratko receno jedni i drugi
Borac 68bodova
Zeljo 34 ..
-
Rahatlokum
- Kontakt:
meni Evropa sa ovakvom ekipom koja ce posluzit da se derbi navijaci guraju za karte, da dijaspora koja ne zna 3 igraca nabrojat opali selfie sa stadiona i u kojoj cemo bit natamburani od prvog protivnika NE TREBA!!!GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑17 apr 2026, 22:50Ko je zasluzio a ko ne koga boli kurko ? Zeljo da je pobjedio danas i mrtva Krpa da je pospremio ono, sad bi svi pisali bravo Zeljo ide evropa ..
@GrbavicuKarammm je malo neurozan
Savo zadovoljan bodom, izgleda da je i on zategao X
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ako im je Odinaka najbolji, onda su stvarnomu qrcu.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Rahatlokum je napisao/la: ↑17 apr 2026, 22:52meni Evropa sa ovakvom ekipom koja ce posluzit da se derbi navijaci guraju za karte, da dijaspora koja ne zna 3 igraca nabrojat opali selfie sa stadiona i u kojoj cemo bit natamburani od prvog protivnika NE TREBA!!!GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑17 apr 2026, 22:50Ko je zasluzio a ko ne koga boli kurko ? Zeljo da je pobjedio danas i mrtva Krpa da je pospremio ono, sad bi svi pisali bravo Zeljo ide evropa ..
Ma sve to stoji, gledamo antifudbal
Rudar je zasluzio Evropu vise od Veleza Sirokog i Zelje
Evropski bjegunac na celu kluba koji je podstanar
Velež ima kompaktniju ekipu, bolje igrače na skoro svim pozicijama. Nije to neka velika razlika, ali je ipak ima. U kupu stigao do finala izbacivanjem Širokog i Sarajeva, što je ostavilo traga na utakmice u prvenstvu. Slažem se da to nije za evrope ni blizu.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑17 apr 2026, 22:50Ko je zasluzio a ko ne koga boli kurko ? Zeljo da je pobjedio danas i mrtva Krpa da je pospremio ono, sad bi svi pisali bravo Zeljo ide evropa ..
Borac 68bodova
Zeljo 34 ..![]()
Slave li remi i protiv Posušja? 
Tako je bree
Milosevic zadovoljan sa bodom protiv Posušja
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Ferroviere1987, ristagrad i 20 gostiju.