FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E i ovo da dozivim da neko brani onog lediranog idiota,yebo ga onaj koga dovede,ledirani je jedini promasaj (trenerski) za sve ove godine,nesposobnjakovic u svakom pogledu,da bog da svi "pucali" od snage kao sto smo mi pucali na proljece,brukao je i klub i sebe,kad se sjetim debilne izjave nakon tekme u Orasju povraca mi se.
Kerla je bezveze ispao shupak,i iskreno se nadam da ce pisati krv dok god bude pod ugovorom (jos 6 mjeseci),ispao je ekstra glup,vamo ima nadohvat ruke dvije titule on ide na probu sa lediranim,gdje naravno nije zadovoljio,jer koji to klub sada testira igraca za slijedecu sezonu,posebno kada ne zna ni kako ce stajati finansijski (trenutno K'Lautern trazi investitora),elem,da je glup - jeste,da je los decko - nije,ali nekad je dovoljno biti samo glup da ispadnes shupak.
AMAR AMAR OSIM OSIM
Kerla je bezveze ispao shupak,i iskreno se nadam da ce pisati krv dok god bude pod ugovorom (jos 6 mjeseci),ispao je ekstra glup,vamo ima nadohvat ruke dvije titule on ide na probu sa lediranim,gdje naravno nije zadovoljio,jer koji to klub sada testira igraca za slijedecu sezonu,posebno kada ne zna ni kako ce stajati finansijski (trenutno K'Lautern trazi investitora),elem,da je glup - jeste,da je los decko - nije,ali nekad je dovoljno biti samo glup da ispadnes shupak.
AMAR AMAR OSIM OSIM
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nepomaze nista nema sove i djaba.Kakvi sedativi,jedino malj pomaze.
Da smo mi svi rekli da je onaj bio odličan trener, Željovac bi rekao da ne valja.Da mi je znati kako komunicira u normalnom životu. Ovi mlađi, malo "fizičkog " pred spavanje, najbolje za dobar san.

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Muskarac je iza accmamaSmurf je napisao/la:Da smo mi svi rekli da je onaj bio odličan trener, Željovac bi rekao da ne valja.Da mi je znati kako komunicira u normalnom životu. Ovi mlađi, malo "fizičkog " pred spavanje, najbolje za dobar san.![]()
![]()

-
- Kontakt:
isto sam pomislio, vjeruj mi. nevjerovatno da iko o onom šatro treneru može nešto pozitivno napisat. al bilo i prošlo, ne ponovilo se...bistrikboy je napisao/la:E i ovo da dozivim da neko brani onog lediranog idiota,yebo ga onaj koga dovede,ledirani je jedini promasaj (trenerski) za sve ove godine,nesposobnjakovic u svakom pogledu,da bog da svi "pucali" od snage kao sto smo mi pucali na proljece,brukao je i klub i sebe,kad se sjetim debilne izjave nakon tekme u Orasju povraca mi se.
Hahahaha joj bistrikboy svaka čast za potpis! HAAHAHAHAH!!!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Je'l ja? Vrlo ozbiljna gospođa.Avatar je napisao/la:Muskarac je iza accmamaSmurf je napisao/la:Da smo mi svi rekli da je onaj bio odličan trener, Željovac bi rekao da ne valja.Da mi je znati kako komunicira u normalnom životu. Ovi mlađi, malo "fizičkog " pred spavanje, najbolje za dobar san.![]()
![]()
Je li on ono nešto prijetio tužbom Želji ili je bila novinarska patka?Play.Blue.Minded je napisao/la:isto sam pomislio, vjeruj mi. nevjerovatno da iko o onom šatro treneru može nešto pozitivno napisat. al bilo i prošlo, ne ponovilo se...bistrikboy je napisao/la:E i ovo da dozivim da neko brani onog lediranog idiota,yebo ga onaj koga dovede,ledirani je jedini promasaj (trenerski) za sve ove godine,nesposobnjakovic u svakom pogledu,da bog da svi "pucali" od snage kao sto smo mi pucali na proljece,brukao je i klub i sebe,kad se sjetim debilne izjave nakon tekme u Orasju povraca mi se.
Ups, navukoste me da se uključim iako sam rekla da sam završila sa tom temom.
-
- Kontakt:
znaci nista od vjecne vatre,sutra proslava na stadionu
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Sta ba NIsta pa jesi ti citao sta pisetitula2010 je napisao/la:znaci nista od vjecne vatre,sutra proslava na stadionu

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
PRAVO CARE...EXTRAA SLIKICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAkinone je napisao/la:

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
-
- Kontakt:
Jedva cekam sutraaaaa 

jel se to u paintu u 2 sata igras, dobr dobar... odlican
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Mrsko mi sad tražit' postove, ali Hotić je okarakterisan kao najveće tadašnje zlo u ŽELJI, čime je zaslužio sve najgore.
Stvarno smiješno, obzirom da svi znamo kako je tada kompletan klub izgledao(valjda znamo).
Samo ga za genocid ne optuži mama(iako je možda i to na malo drugačiji način spomenuto) i sad sam kao ja čudan što se pitam šta je toliko zgriješio. Još da sam čuo ikoga da ovako priča dok nas je vodio...
To njemačka disciplina, lovac na sponzore, Brko igračka legenda, glasajmo za nadimak, Kaiser, ovo, ono...
Stvarno smiješno, obzirom da svi znamo kako je tada kompletan klub izgledao(valjda znamo).
Samo ga za genocid ne optuži mama(iako je možda i to na malo drugačiji način spomenuto) i sad sam kao ja čudan što se pitam šta je toliko zgriješio. Još da sam čuo ikoga da ovako priča dok nas je vodio...
To njemačka disciplina, lovac na sponzore, Brko igračka legenda, glasajmo za nadimak, Kaiser, ovo, ono...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Evo usto i odma Zeljo u glavi.Mislim da nebi trebali srljat.Polago gledat kako go uvalit pa onda ako treba i povuc se samo da ostane tako.Prognoza 1-0,go u 65 minuti.Uh valja i ovo prezivjet.Godine me ufatile ****.
DANAS CE MO ZIVOT DATI ZELJO MORA ZAIGRATI.
DANAS CE MO ZIVOT DATI ZELJO MORA ZAIGRATI.
Ja kako sam cuo od havera koji je bio prisutan, ili je pricao sa nekim od vodecih od strane MUP-a, da to nece biti moguce, kao zbog velikog rizika, i sto nije najavljeno...i mene je zacudilo da necete pred vjecnom vatrom...uglavnom nije me bilo dugo, pa evo da cestitam komsijama titulu, zasluzeneu, nezasluzenu, necemo o tomeAdnan_Zeljovac je napisao/la:Sta ba NIsta pa jesi ti citao sta pisetitula2010 je napisao/la:znaci nista od vjecne vatre,sutra proslava na stadionu......ako pobijedimo...GRBAVICA SLAVLJE....a onda ispred VJECNE

P.S. Moze samo pitanje za "zeljovca"...koji su ostali datumi na tvom avataru (ako se vec nije pisalo o tome), i kako 5 titula da osvajate?? Ja koliko znam bili ste sampioni bive juge jednom, i dva puta poslije rata, 2001,2002 cini mi se...i znaci ovo sada ce biti cetvrta...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav