PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Mene interesuje ko je njima dao to ime Divovi?
Divovi čega?
Da nije premiranja?
Šta je u pitanju?
Divovi čega?
Da nije premiranja?
Šta je u pitanju?
"Volim te Zeljo"
evo sad sa tusnja...nevjerovatna kradja..sloboda nije imala nijedan sut u gol, sviran im nepostojeci penal 2 metra izvan sesnaesterca i to bez ikakvog kontakta, drugi gol kovacevic sam sebi volejom sa 20 metara (zbog kladionice), treci namjerno pusten..vjerovatno su vama na TV prikazali nesto drugo ali vjerujte vi meni-sve je bilo ovako kako sam napisao.. 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Buraz bilo je 4-0Rinuka je napisao/la:evo sad sa tusnja...nevjerovatna kradja..sloboda nije imala nijedan sut u gol, sviran im nepostojeci penal 2 metra izvan sesnaesterca i to bez ikakvog kontakta, drugi gol kovacevic sam sebi volejom sa 20 metara (zbog kladionice), treci namjerno pusten..vjerovatno su vama na TV prikazali nesto drugo ali vjerujte vi meni-sve je bilo ovako kako sam napisao..

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- jeremymajstor
- Kontakt:
GKhan je napisao/la:Mene interesuje ko je njima dao to ime Divovi?
Divovi čega?
Da nije premiranja?
Šta je u pitanju?
-
- Kontakt:
a cetvrtiRinuka je napisao/la:evo sad sa tusnja...nevjerovatna kradja..sloboda nije imala nijedan sut u gol, sviran im nepostojeci penal 2 metra izvan sesnaesterca i to bez ikakvog kontakta, drugi gol kovacevic sam sebi volejom sa 20 metara (zbog kladionice), treci namjerno pusten..vjerovatno su vama na TV prikazali nesto drugo ali vjerujte vi meni-sve je bilo ovako kako sam napisao..

[youtube][/youtube]

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- jeremymajstor
- Kontakt:
Je li ti doslo da kazes ' ebi malo njanjajevo'??Rinuka je napisao/la:evo sad sa tusnja...nevjerovatna kradja..sloboda nije imala nijedan sut u gol, sviran im nepostojeci penal 2 metra izvan sesnaesterca i to bez ikakvog kontakta, drugi gol kovacevic sam sebi volejom sa 20 metara (zbog kladionice), treci namjerno pusten..vjerovatno su vama na TV prikazali nesto drugo ali vjerujte vi meni-sve je bilo ovako kako sam napisao..

newborn je napisao/la:
Buraz bilo je 4-0
nisam ni skonto da su dali cetvrtiSarajlija88 je napisao/la: a cetvrti

Ulazim u apoteku po apaurine kad ono i 4 jarana pitara već čekaju red
Ovo ljeto samo u apoteku izlazim...

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Apoteka ko menza.newborn je napisao/la:Ulazim u apoteku po apaurine kad ono i 4 jarana pitara već čekaju redOvo ljeto samo u apoteku izlazim...
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
To je stari logo, ima sada noviNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Neka sam i ja docekao da stavim ovaj avatar. Zdravi i zivi bili svi !

Stvarno bi vi pitari trebali otjerat Dinu ali okrenite ga prema jugu i moru,obucite mu havajku košulju a mi cemo ga sacekat ovdje na M-17

-
- Kontakt:
SaljiMemara je napisao/la:To je stari logo, ima sada noviNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Neka sam i ja docekao da stavim ovaj avatar. Zdravi i zivi bili svi !

-
- Kontakt:
dobro je pa nisi stavio kup uefa logo
Stavi ti sebi na avatar novi logo kad je on vec profulaoSarajlija88 je napisao/la:dobro je pa nisi stavio kup uefa logo
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
sad je rasprava pocela i oko avatara, vama bas dosadno.
Ne mozete tu s nama nikakonewborn je napisao/la:Ulazim u apoteku po apaurine kad ono i 4 jarana pitara već čekaju redOvo ljeto samo u apoteku izlazim...

-
- Kontakt:
Evo mu "logo"pinoglavi je napisao/la:Stavi ti sebi na avatar novi logo kad je on vec profulaoSarajlija88 je napisao/la:dobro je pa nisi stavio kup uefa logo

- jeremymajstor
- Kontakt:
jeremymajstor je napisao/la:Je li ti doslo da kazes ' ebi malo njanjajevo'??Rinuka je napisao/la:evo sad sa tusnja...nevjerovatna kradja..sloboda nije imala nijedan sut u gol, sviran im nepostojeci penal 2 metra izvan sesnaesterca i to bez ikakvog kontakta, drugi gol kovacevic sam sebi volejom sa 20 metara (zbog kladionice), treci namjerno pusten..vjerovatno su vama na TV prikazali nesto drugo ali vjerujte vi meni-sve je bilo ovako kako sam napisao..![]()
![]()
![]()
![]()
Al' dobro, jbg nisu ljudi navikliSarajlija88 je napisao/la:dobro je pa nisi stavio kup uefa logo

@bagra

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, Pablo11 i 13 gostiju.