Šta bi bilo da je umjesto te prijateljske bila kvalifikacijska utakmica ? Kad zaigraš za neku selekciju i pola minute ti si njihov za sva vremena. Obecao mu selektor Švedske poziv, i nedugo nakon toga dobio poziv u njihovu reprezentaciju, nakon te prijateljske ga izradili i nisu ga više pozivali, u međuvremenu neki drugi švedski napadači su ušli u dobru formu i Tanković je trenutno ispao iz njihovih kombinacija. On je sad ljut i nije se odazvao u njihovu mladu repku, i tu šansu treba mi sad da iskoristimo, npr. da mu Meša da garanciju da će biti naš drugi napadač poslije Džeke, uvede ga u igru protiv Andore i on je naš za sva vremena..gost je napisao/la:joj, ispašće da branim Safeta, a od toga sam jako daleko........ali mi nije jasno o kakvim garancijama pričamo........kakve je garancije dobio od Šveđana.....odigrao jednu prijateljsku i sad ga nema......kakva inače treba garancija ????Željooooo je napisao/la:Senaid Tanković jeste lažov i petljanac, za marku bi mater rođenu prodao, ali šta mogu Džeko, Jaha,Juka reci Muameru, kakve mu to oni garancije mogu dati, kad selektor na pitanje o Tankoviću kaže premlad je, ne treba mi za ove kvalifikacije.Zbog glupog,lijenog, tvrdoglavog i prije svega bezobraznog Papeta smo izgubili neke dobre igrače, ukljucujuci i Tankovića. Selektoru Švedske nije bilo mrsko ići na utakmice u Englesku, da bi gledao Muamera i pricao poslije tekmi sa njim dok je Papetu bilo mrsko, jer onda bi morao izbaciti bratove pulene iz reprezentacije i ubaciti u reprezentaciju kvalitetne fudbalere. Na svu sreću sad imamo normalnog selektora, koji zna da radi svoj posao i koji obilazi i trenutne i potencijalne fudbalere i prica sa njima..
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Isti oni koji su pričali sa porodicom Kolašinac pa je sve proteklo u najboljem redu. Kolašinac je tražio garancije da će ići direktno u A tim i da neće dobijati pozive za U21, Sušić mu je to garantovao. Apsolutno ista situacija je i sa Tankovićem, ali ima jedna mala razlika, Seo je momčiluk i njegova želja je Bosna i Hercegovina, a Muamer i njegov otac su kvazi patriote iz Srebrenice, simbola Bosne i Hercegovine.
Imate još jedno
Imate još jedno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kojeg god igrača Virtual ne podnosi,znajte da je lijep,karakteran,dobar igrač,i prije svega voli BIH!!! I samo takvi nam trebaju igrači! Znači Virto kojeg god igrača pljuje,taj se dokaže na kraju svih priča kao dobar igrač i takvi igrači završe u ligama 5,a to što je njegov idol otjeran s klupe i što Tino ne moze preci u neki bolji klub od Hajdučije,to može kmečat na drugim temama familije Sušić 
Prava Bošnjačka porodica

Prava Bošnjačka porodica

Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 30 jan 2015, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Tako to pametni treneri rade vidi kako nas ohladise od Halilovica. Gdje je sada u repki i u novinama. Niko ga niti ne spominje.Željooooo je napisao/la:Šta bi bilo da je umjesto te prijateljske bila kvalifikacijska utakmica ? Kad zaigraš za neku selekciju i pola minute ti si njihov za sva vremena. Obecao mu selektor Švedske poziv, i nedugo nakon toga dobio poziv u njihovu reprezentaciju, nakon te prijateljske ga izradili i nisu ga više pozivali, u međuvremenu neki drugi švedski napadači su ušli u dobru formu i Tanković je trenutno ispao iz njihovih kombinacija. On je sad ljut i nije se odazvao u njihovu mladu repku, i tu šansu treba mi sad da iskoristimo, npr. da mu Meša da garanciju da će biti naš drugi napadač poslije Džeke, uvede ga u igru protiv Andore i on je naš za sva vremena..gost je napisao/la:joj, ispašće da branim Safeta, a od toga sam jako daleko........ali mi nije jasno o kakvim garancijama pričamo........kakve je garancije dobio od Šveđana.....odigrao jednu prijateljsku i sad ga nema......kakva inače treba garancija ????Željooooo je napisao/la:Senaid Tanković jeste lažov i petljanac, za marku bi mater rođenu prodao, ali šta mogu Džeko, Jaha,Juka reci Muameru, kakve mu to oni garancije mogu dati, kad selektor na pitanje o Tankoviću kaže premlad je, ne treba mi za ove kvalifikacije.Zbog glupog,lijenog, tvrdoglavog i prije svega bezobraznog Papeta smo izgubili neke dobre igrače, ukljucujuci i Tankovića. Selektoru Švedske nije bilo mrsko ići na utakmice u Englesku, da bi gledao Muamera i pricao poslije tekmi sa njim dok je Papetu bilo mrsko, jer onda bi morao izbaciti bratove pulene iz reprezentacije i ubaciti u reprezentaciju kvalitetne fudbalere. Na svu sreću sad imamo normalnog selektora, koji zna da radi svoj posao i koji obilazi i trenutne i potencijalne fudbalere i prica sa njima..
Bas bosnjacka familijarishaaa je napisao/la:Kojeg god igrača Virtual ne podnosi,znajte da je lijep,karakteran,dobar igrač,i prije svega voli BIH!!! I samo takvi nam trebaju igrači! Znači Virto kojeg god igrača pljuje,taj se dokaže na kraju svih priča kao dobar igrač i takvi igrači završe u ligama 5,a to što je njegov idol otjeran s klupe i što Tino ne moze preci u neki bolji klub od Hajdučije,to može kmečat na drugim temama familije Sušić
Prava Bošnjačka porodica![]()
![]()
![]()
![]()
Bošnjaka ne određuje pasoš k'o što vas većina misli,na čelu sa Virtom

Nerminović je princ Skandinavije,al je opet Bošnjak

Nerminović je princ Skandinavije,al je opet Bošnjak
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Pa dobro kad je isto mozemo li vidjeti slike sa pregovora sa Tankovicem. Da Kola nije dobio obecanje o igranju u prvom timu malo sutra bi ga mi vidili. Naravno da on to zasluzuje da ne bude zabune. U21 nije ni dolazio u obzir.Virtu4l je napisao/la:Isti oni koji su pričali sa porodicom Kolašinac pa je sve proteklo u najboljem redu. Kolašinac je tražio garancije da će ići direktno u A tim i da neće dobijati pozive za U21, Sušić mu je to garantovao. Apsolutno ista situacija je i sa Tankovićem, ali ima jedna mala razlika, Seo je momčiluk i njegova želja je Bosna i Hercegovina, a Muamer i njegov otac su kvazi patriote iz Srebrenice, simbola Bosne i Hercegovine.
Imate još jedno
Tankovicu nista nije obecano osim kuroazije za koju je on trebao odbaciti Svedski dres. Vidi boga ti. Preslikan slucaj Seferovic. SRAMOTA!!! Ja ovu repku jako puno volim ali kad bi mi oni dripci iz saveza usli u kucu dobili bi nogu u guzicu i pravac vrata. Imas li ti djecu Virtualni?
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 30 jan 2015, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo nije Bošnjačka reprezentacija.rishaaa je napisao/la:Bošnjaka ne određuje pasoš k'o što vas većina misli,na čelu sa Virtom
Pravog Bosanca i Hercegovca određuje ovo,

Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 30 jan 2015, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa de mi reci zasto su ovi ili po cemu su ovi bosnjacka familija ?rishaaa je napisao/la:Bošnjaka ne određuje pasoš k'o što vas većina misli,na čelu sa Virtom![]()
Nerminović je princ Skandinavije,al je opet Bošnjak![]()
Ne znam ko je taj Nerminovic ?
Vrsajevic je vodio ljubav sa grbom a Hadzic je uber Bosnjak. Ali daleko im kuca. Zvjezdan mi je milion puta drazi.Virtu4l je napisao/la:Ovo nije Bošnjačka reprezentacija.rishaaa je napisao/la:Bošnjaka ne određuje pasoš k'o što vas većina misli,na čelu sa Virtom
Pravog Bosanca i Hercegovca određuje ovo,
Jer stara samiju.Sejad je napisao/la:Pa de mi reci zasto su ovi ili po cemu su ovi bosnjacka familija ?rishaaa je napisao/la:Bošnjaka ne određuje pasoš k'o što vas većina misli,na čelu sa Virtom![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zbog togaSabinho je napisao/la:Jer stara samiju.Sejad je napisao/la:Pa de mi reci zasto su ovi ili po cemu su ovi bosnjacka familija ?rishaaa je napisao/la:Bošnjaka ne određuje pasoš k'o što vas većina misli,na čelu sa Virtom![]()
Da. Odredjena je, samija cuda radi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ponovo miješate kruške i jabuke sa velikim rizikom da diskusija ode u neki drugi smjer.
Čujemo se drugi put
Čujemo se drugi put
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Veliš, Edina ostaviti a Muameru garantirati da je ispred VedeŽeljooooo je napisao/la:
Šta bi bilo da je umjesto te prijateljske bila kvalifikacijska utakmica ? Kad zaigraš za neku selekciju i pola minute ti si njihov za sva vremena. Obecao mu selektor Švedske poziv, i nedugo nakon toga dobio poziv u njihovu reprezentaciju, nakon te prijateljske ga izradili i nisu ga više pozivali, u međuvremenu neki drugi švedski napadači su ušli u dobru formu i Tanković je trenutno ispao iz njihovih kombinacija. On je sad ljut i nije se odazvao u njihovu mladu repku, i tu šansu treba mi sad da iskoristimo, npr. da mu Meša da garanciju da će biti naš drugi napadač poslije Džeke, uvede ga u igru protiv Andore i on je naš za sva vremena..
treba otići kod Muje i reći mu, druže dobit ćeš poziv za reprezentaciju sada, a sve je ostalo do tebe....nikakve ti druge garancije mi ne možemo dati.....ho'š ne'š
Mislim, Mujo ljut sad na Švede pa neće za njih, ali sutra će biti ljut na nas pa neće za nas.......hajde bolan......
Bosnjacka su porodica ne radi samije vec radi pivskog stomaka u Tankovicevog starog. Po tome mozes prepoznati Balkance a ne Svedjane. 
Ermin Zec na klupi zadnjeg na tabeli. Trenutno gube u gostima 2:0, poluvrijeme, sigurno dobra prilika da udje u igru.
Slazem se da mu ni ja ne bi garantirao prvi sastav iako bi ga lako mogao vidjeti u njemu. Iza Edina a ispred Miralema. Ali bi ga uveo par minuta i onda je do njega ali i do nas.gost je napisao/la:Veliš, Edina ostaviti a Muameru garantirati da je ispred VedeŽeljooooo je napisao/la:
Šta bi bilo da je umjesto te prijateljske bila kvalifikacijska utakmica ? Kad zaigraš za neku selekciju i pola minute ti si njihov za sva vremena. Obecao mu selektor Švedske poziv, i nedugo nakon toga dobio poziv u njihovu reprezentaciju, nakon te prijateljske ga izradili i nisu ga više pozivali, u međuvremenu neki drugi švedski napadači su ušli u dobru formu i Tanković je trenutno ispao iz njihovih kombinacija. On je sad ljut i nije se odazvao u njihovu mladu repku, i tu šansu treba mi sad da iskoristimo, npr. da mu Meša da garanciju da će biti naš drugi napadač poslije Džeke, uvede ga u igru protiv Andore i on je naš za sva vremena........pa bolan, odakle vam takve misli......
treba otići kod Muje i reći mu, druže dobit ćeš poziv za reprezentaciju sada, a sve je ostalo do tebe....nikakve ti druge garancije mi ne možemo dati.....ho'š ne'š
Mislim, Mujo ljut sad na Švede pa neće za njih, ali sutra će biti ljut na nas pa neće za nas.......hajde bolan......
dubrovnik je napisao/la:Bosnjacka su porodica ne radi samije vec radi pivskog stomaka u Tankovicevog starog. Po tome mozes prepoznati Balkance a ne Svedjane.
Ovo je prije receno svedski pivski stomak.
Juka mu dao garanciju da Susic racuna na njega.Virtu4l je napisao/la:Opet lažeš.
Sa Tankovićima su pričali Begić, Jaha, Džeko, Juka, svi su mu dali garancije da Sušić računa na njega, a on je samo želio da alarmira šveđane koji su na kraju bili primorani da ga pozovu. Senaid Tanković je jedan lažov i petljanac, više puta uhvaćen u laži, uostalom, kad ga je sin pitao 'Babo koga da izaberem?', proguglaj šta mu je ovaj srebreničanin odgovorio....
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: kaskada1922, KingTiger, Lekqqq1921 i 36 gostiju.