FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 04 jul 2017, 22:45

Raonffa je napisao/la:
irfo je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Znaci tekstualni pa onda cekanje izvjestaja na 1921.
ko sa malte pretprosle godine
A ni protiv Lovćena nije bio nikakav prenos iz CG koliko se sjećam. Doduše, nije bio ni sa Koševa, mada domaće i ne računam kad idem na njih :D

@jestamaji

Posebno obje cifre :D
bio je protiv lovcena stream negdje ako se ne varam, ili je to sljedece pretkolo bilo :hmmmmm:
uglavnom, cudno da sa onog stadiona u podgorici na kojem igra repka nece biti prenos a hoce s onog sutjeskinog koji bog zna kako ispunjava uslove za evropske utakmice
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2017, 22:46

“Želio bih da u Podgorici bude 10.000 navijača Željezničara”

„Prvo, oduševljen sam kako su navijači Želja bodrili svoju ekipu. Deset hiljada ljudi je bilo na stadionu. To treba da bude primjer, ne nama, nego ligama u okruženju kako na jedan sportski način podržati svoj klub i navijati. Tu jednog papirića ili petarde nije bilo. Čak smo očekivali, znate šta se dešavalo u našoj velikoj državi, da bude neko nacionalno vrijeđanje ili nešto tako. Međutim, od toga ništa nije bilo i ja pravo da vam kažem bih želio da svi ti ljudi koji su bili tamo, tih deset hiljada, dođu u Podgoricu, pa neka navijaju za Želju, neka oni imaju veću podršku, samo da ljudi naši, simpatizeri vide kako se bodri i navija za svoj klub“, poručuje Vlaisavljević.

:bih: :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jul 2017, 22:46

Katana je napisao/la: Bilo je na Obn u ja mislim prenos iz Petrovca, moguce da su i Crnogorci tad prenosili..
E onda sam ja levat pratio dangerous attack, al' ipak mislim da nije bilo prenosa uživo.

A ni protiv Metalurga iduće kolo iz Skoplja nije bilo, i to se dobro sjećam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 jul 2017, 22:48

Raonffa je napisao/la:
Katana je napisao/la: Bilo je na Obn u ja mislim prenos iz Petrovca, moguce da su i Crnogorci tad prenosili..
E onda sam ja levat pratio dangerous attack, al' ipak mislim da nije bilo prenosa uživo.

ne mogu reci 100% ali skoro sam pa siguran da nije na obnu bilo, znam da je bio stream za neku od te dvije utakmice, prije ce za metalurg da je bio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jul 2017, 22:53

irfo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

ne mogu reci 100% ali skoro sam pa siguran da nije na obnu bilo, znam da je bio stream za neku od te dvije utakmice, prije ce za metalurg da je bio
Ja se ni za Metalurg ne sjećam da je bio stream, al' dobro znam baš ovdje na ovoj temi smo pisali o tome kako u ovo doba tehnologije, mi ne možemo pratiti naš klub u toj yebenoj Europi, koja nam toliko znači sa mnoga aspekata.

Znam da nam je bilo jasno što nije bilo prenosa iz Petrovca, al' da niko nije organizovao prenos sa onog novog stadiona u Skoplju, tom smo se baš čudili ovdje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 04 jul 2017, 22:55

Nije OBN nego na mojoj TV placalo se 3 marke gledanje 100%.Znam da sam gledao utakmicu samo nisam bio siguran gdje.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 jul 2017, 23:08

@irfo @raonffa
hvala sve jasno.

elem bilo bi jako bitno proći zetu, te pare plus lova od lendrića bi dale dobru bazu za narednu sezonu, to bi bilo fino preko milion maraka. onda te pare pametno uložiti, pokupiti par igrača i ići na titulu koja u ovakvoj ligi nije nimalo nemoguća i koja nam po novim uefa pravilima obezbjeđuje više sigurnih para dogodine. onda od tih para graditi jug a ne zalijetati se prerano.

još nešto, mi kakvi god da smo teško da možemo ostati bez kvalifikacija za ligu evrope dogodine ako pametno uložimo ove pare. ako sve skršimo na jug i još se zadužimo (jer ovo neće biti dovoljno) mogla bi lokomotiva lako nizbrdo ...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 jul 2017, 23:40

Raonffa je napisao/la:E onda sam ja levat pratio dangerous attack, al' ipak mislim da nije bilo prenosa uživo.

Upravu si drug, nije bilo prenosa ni iz Petrovca ni iz Skoplja, to što neki ovdje vole samo u kontru ići je njihov problem i drago mi je što takvi sve manje kvare raspravu i priču na temi :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2017, 23:49

Ja bih se zakleo da je bilo na MojaTV protiv Lovćena.
Voli te tvoje Sarajevo.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 04 jul 2017, 23:50

Bilo na Moja Tv, plaćalo se 3km, i dan danas imam snimljenu tu utakmicu. Stadion skoro na plaži ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jul 2017, 23:58

Stvarno nisam imao pojma da je bilo na Mojoj TV, čudi me da neko nije radio stream tada.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 04 jul 2017, 23:59

Neandertalac je napisao/la:Lendrić 200.000€.

Hajcaj :bih:
Fina cifraaaaaaaa bome, mada nebi ga ja pustio 300.000€
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 jul 2017, 00:01

Bravo, sad se sjećam da je nekad navečer bio snimak iz Petrovca, nisam je gledao u real time pa sam to izbio iz glave :mrgreen: Halalite na grešci, ko radi taj i griješi, valjda se nisam previše obrukao :hmmmm:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2017, 00:01

Raonffa je napisao/la:Stvarno nisam imao pojma da je bilo na Mojoj TV, čudi me da neko nije radio stream tada.
Evo sad sam provjerio na orgu, bio je neki RTCG2 stream ali mogao se gledati samo sa srpskim proxyjem, dok za mojatv niko nije pravio stream. Možda jeste, ali su ga dijelili u inbox, bar sam to zaključio po psovkama :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jul 2017, 00:06

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Stvarno nisam imao pojma da je bilo na Mojoj TV, čudi me da neko nije radio stream tada.
Evo sad sam provjerio na orgu, bio je neki RTCG2 stream ali mogao se gledati samo sa srpskim proxyjem, dok za mojatv niko nije pravio stream. Možda jeste, ali su ga dijelili u inbox, bar sam to zaključio po psovkama :mrgreen:
To je onda u dobroj tajnosti odrađeno, ne sjećam se da se o tome pisalo ovdje uopšte.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 jul 2017, 00:15

Od onih juniora Hrvanovic i Zeric su otputovali u Podgoricu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2017, 00:16

Joj permanentni, upropastiš li mi ove planove za Švedsku naći ću te na kraj svijeta.

Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 jul 2017, 00:24

Neymar11 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Lendrić 200.000€.

Hajcaj :bih:
Fina cifraaaaaaaa bome, mada nebi ga ja pustio 300.000€
Normalno da je fina, 200/300 i puna šaka brade. Realno je tako a ne kako su pojedini pisali ili podcjenjivali neke prijašnje transfere. "Stručnjaci"

Najbolje prespavat revanš, meni su Krupa i Koševo skratili život za koju godinu. Stres samo takav.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 05 jul 2017, 00:37

Neka Lendrića još u klubu ako prođemo Zetu. Valja nam igrati sa onim Šveđanima, a Ivana nema ko adekvatno zamijeniti na poziciji špica. Kad on ode ja bih gurao Beganovića, ali do tada Lendrića maksimalno iskoristiti, još mu cijenu podići. Oni, Šveđani, su bili prvi nenosioci ispod crte. Ukoliko njih izbacimo vrlo lahko bi mogli biti nosioci u trećem pretkolu. Ko zna, možda doguramo i do play-off-a. Prvo da mi prođemo Zetu, to je sad najvažnije, ali kasnije svašta može da se desi i mora se unaprijed razmišljati, ne možemo tek tako najboljeg strijelca pustiti usred Evrope, a postoji mogućnost da igramo više pretkola. Faliće nam u Evropi, a vala 200.000 eura nisu neke pare. Kad smo mogli odbiti Kineze i njihovu ponudu, možemo i ovu od Rusa ako ona uopće postoji.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 jul 2017, 00:45

Ko kaže da ćemo protiv Šveđana igrati :)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Cwirek, haklamas, kontra, Levin, NerminFatic, Sarun, Taree i 75 gostiju.